Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Juutu izraadiishana

Reitings 285
Reģ: 19.01.2010
Nepatiik, ka nav garumziimes man te datoraa, bet nu labi ..
Lieta taada.Nu jau nekas ilgi nav atlicis liidz beerninja piedzimshanai.Tas man kas jauns un nebijis :) Protams bail kaa buus,vai tikshu galaa.Bet vislielaakaa saape,kas jau man ilgi dziivo iekshaa,visu muuzhu - es neprotu izraadit juutas,tas ir tik sasodiiti gruuti.Pateikt kaadam -Es tevi miilu! - neiespeejamaa misija.Vispaar izraadiit piekjershanos ar miiljavaardinjiem, - nespeeju tos paar luupam paardabuut. :( Esmu augusi taadaa aukstaa gjimenee,kur neviens no vecaakiem nav apskaavis,godiigi sakot pedejo reiz tas bija tik sen,ka neatceros,droshi vien,kad biju maziitinja.Man tik ljoti gribeejies dziives laikaa to visu iemaaciities dariit,bet tas nav izdevies, turklaat savam beernam tik ljoti gribeetos sniegt sho miilestiibu... manam viirietim tas padodas tik dabiski un jauki,kad veeroju kaa vinsh apietas ar savu beernu no bijushaas sievas...
Varbuut kaadai bijis liidziigi un tikusi tam paari? :) Priecaashos par kaadu padomu..
10.08.2012 17:41 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
man tieši tāpat :) domāju, ka nevajag uztraukties, ar savu bērniņu tas nāks dabiski un patiesi...
10.08.2012 17:44 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Dod savam beerninjam tik daudz miilestiibas un izraadi to cik vien vari, tik stipri cik tev to gribeejaas sanjemt no saviem vecaakiem. Mani vecaaki arii nekad nav pasaukushi un samiilojushi, vismaz es to neatceros bet es zinu ja man buus beerninjsh es vinju miileeshu un buchoshu cik vien vareeshu jo negribu lai vinjsh sajuut to pashu ko es.
10.08.2012 17:54 |

Reitings 97
Reģ: 06.07.2009
Man ir līdzīgi,bet ja man būtu bērniņš es nespētu viņam ik dienas nepateikt,ka mīlu viņu un mīļot un lolot cik vien man būtu spēka :)
10.08.2012 17:58 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Kad ieraudzīsi savu mazo, tad viss nāks pats, nebūs nekas jātēlo vai stipri jācenšās. Atceries, ka mazulim tava mīlestība ir ļoti svarīga un tieši viņš/viņa to novērtēs visvairāk. Apsveicu ar mazuli! :)
10.08.2012 18:18 |

Reitings 285
Tieshi taapeec man bail kas bus tad kad mazais piedzims,bet man liekas,ka tas aizies kaut kaa dabiski,es vismaz ceru :) Jo tas buus mans beerninsh :)
Es vispaar ar sveshiem beerniem nekad neesmu pratusi komuniceet... nevedas un viss :(
Bet gribu censties no visa speeka lai man tas sanaak. :)
10.08.2012 19:25 |

Reitings 80
Reģ: 20.08.2010
Tas ir tikai normāli, mēs katrs mīlam savādāk, Tava milēstība varbūt neizpaužas ar vārdiem, mīlināšanos ,bet dziļu skatienu un stingru,nomierinošu tvērienu, bērni to visu jūt :)
Ar mani ir līdzigi, nevaru izrunāt šos visus vārdus- es Tevi mīlu un citus miļvārdiņus, centos ,bet nesanāk, jo tā vairs neesmu es pati, takā būs labi :) Apsveicu ar bērniņu!
10.08.2012 19:35 |

Reitings 57
Reģ: 10.11.2010
mmm, loti līdzīga situācija par kuru esmu es domājusi arī labu laiciņu. Pie visa vainīgs tas, ka sveši bērni nekādas īpašās jūtas neizraisa, mazliet varbūt pat bail kautko ne tā izdarīt, jo tas taču nav tavs bērniņš! Ar savējo gan jau ka ucināsies un mīlēsi.
Aaaaa :) un vispār man arī būs pirmdzimtais jau nākošnedēl, varbūt pat jau šonedēļ ! :D
Tā kā man ar tas viss vel priekšā! :)
10.08.2012 19:39 |

Reitings 80
Reģ: 20.08.2010
Apsveicu Anna ! :)
10.08.2012 19:41 |

Reitings 57
Reģ: 10.11.2010
paldies :) sveikt jau varēs kad būs pieteicies :) bet vienalga patīkams satraukums :)))
10.08.2012 19:46 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Man arī nebija nekāda siltā gimene. Tā kā jūtas īpaši neprotu izrādīt. Sākumā, kad pieteicās mazais,nebiju laimīga, domāju,ka nekad neiemīlēšu, vienvārd sakot kā traucēklis man.
Tgd ir pagājušī 5 mēneši, sāku ust jau kustības,
Ah, dievīga sajūta. Mīlu jau tgd. Nevaru sagaidīt,kad cubināšu vinu. Viss nāks ar laiku.
10.08.2012 19:54 |

Reitings 285
Man arii 5.meenesis ;) Liekas,ka laiks tik aatri skrien... Bet kad vakaros noguljos gultaa lasu gramaatu,vinsh saak buknjiit veederu,ilgi veeeroju,tad liekas,aatraak gribeetos redzeet vinju,kaads izskatiisies,vai buus bruunaas teeva acis vai maneejaas peleekaas utt :)
Ljoti gribu vinju tureet rokaas :)

Mani mulsina tas ka pret sava viiriesha beernu nekaadas siltas juutas neizjuutu,pilniigi neko,maz komuniceejam,jo vinjam untumainais vecums,izlutinaats,briizhiem ar saviem gruutnieciibas hormoniem juuku praataa no vinja izdariibaam,intensiivaas troksnjoshanas.Vakaros,kad esmu ljoti nogurusi,un laukos manaas maajaas,kad aizbraucam biezhi padzivoties, visiem trim vienaa istabaa shauri... esmu tik saspringta...bet visu laiku mierinu sevi-taa ir gruutnieciiba,garastaavokla nemitiigaa mainja,sveshas sievietes beerns,tas viss shajaa periodaa liek nerviem stingraak kuteet,nekaa tas buutu citkaart.
Juutos vainiiga,ka nejuutu nekaadu piekjershanos vinjam...
11.08.2012 22:10 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ar glaastiem vari pateikt tieshi to pashu, ko ar vaardiem. beerninjsh jutiis, ka tu vinju miili un tas ir pats svariigaakais.
savus beernus miili vienmeer, bet sveshus beernus nav obligaati jaamiil - lai kaa patiktu beerni, tomeer nespeeju sajuusminaaties par maziem, izlaistiem riebekliishiem, kuri untumojaas un visu pleesh. radabeernu, kuram patiik skraapeet cilveekus un vinjiem kost un sist, nevaru ciest acu galaa. paskatos uz vinju un riebums uznaak.
11.08.2012 22:20 |

Reitings 285
Pati apzinos,ka man tachu ar sho beernu jaapavada daudz laiks kopaa,jo tas ir mana viiriesha beerns, bet taa izlutinaatiiba uz eeedamo,nepaklausiiba,mantu bojaashana,bljaustiishanaas dara mani traku,jo man rados taada vecuma beerni ir miiliigi arii protams trakuliigi,bet kaut kaa negrauzh shitaa nervus :(
Un nezinu kaa vispaar ir pareizi... jo taa nomaacoshaa sajuuta griezh dveeselee..
Manas vislaimiigaakaas dienas ir tad,kad retu reiz mums abiem ar viirieti ir iespeejams pabuut divataa,vakaraa klusumaa paskatiities romantisku filmu,nesleept pieskaarienus..parunaat par gaidaamo mazuli,jo vinja beerna klaatbuutnee to nedaram,vinsh veel neko nezin...
11.08.2012 22:40 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nepārdzīvo arī, ja vēlme bučot un čubināt jocīgu, tumši sarkanu, svešādu bēbi neparādās uzreiz pēc dzemdībām. Man pagāja dažas dienas, kamēr sāka parādīties vēlēšanās buču iedot, pirkstiņus pačubināt utt. Nu un nekas. Tagad čubinu un bučoju katru dienu. "Es tevi mīlu" gan nesaku - viņš tak tāpat zin.

Būs viss tev labi ar mazo! Tas, ka tev ir "auksta" audzināšana, nepadara tevi par "aukstu" cilvēku.
11.08.2012 23:17 |

Reitings 285
Sirdii jau tad taa miilestiiba ir,tas gan.. :)
11.08.2012 23:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits