Es -brīva ,jauna meitene, draugos sarakstos ar vienu puisi(liekas ļoti izskatīgs, pēc ilgākas sarakstes arī diezgan nopietns liekas - nodarbojas ar sportu,nedzer.) Bet man dīvaini liekas viens- ir licis saprast ,ka interesēju viņam. Es viņam izteicu komplimentu, ka izskatīgs+liekas arī gudrs puisis ,būtu interesanti dzīvē satikt un viņš atbild ar frāzi "paldies... Tev jau ir visas iespējas ;) " Un nākamā vēstule arī bija ar "Tā kā mierīgi, tev visas iespējas" Itkā normāli, bet nepatīk tā frāze "tev ir visas iespējas",itkā viņš būtu balva un man līdz ar pārējām meitenēm ir iespējas un tagad jāmēģina sakoļīt :D pirms dažiem mēnešiem aicināja pie sevis pa vasaru "padzīvoties" pie viņa, rakstīja toreiz ar tekstiem "zaķīt, kārumiņš..." :D Domāju tas tāds nenopietns un tik pa gultu padzīvoties grib.Bet tagad atkal pēc pārtraukuma izveidojās sarakste un es jautāju ,kā atpūšās pa vasaru šis atbild- futbols, neballējos tā ,un dzert vispār nedzeru un negribās. (Varbūt sākumā novērtēju par zemu) TOMĒR nekad neesmu bijusi tā ,kas kko sāk attiecībās un arī negribētos, liekas tāda pakaļskriešana puisim sanāktu un tas ir garām.
Tā nu nevar saprast cik nopietns/nenopietns viņš ir. Un nevar saprast vai pašai tomēr ko ierosināt, vai tomēr ja pagaidīšu- sagaidīšu no viņa kādu nopietnāku ierosinājumu ,vai tomēr atmest ar roku un nekas nopietns tur nevar būt?