suns

10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
čau visiem!
uzradusies nepatīkama problēma, kurai neredzu risinājumu, vai nevaru tādu iedomāties...
šodien saņēmām pirmās sūdzības par suni. neko tādu viņš neizdarīja, bet rej virsū cilvēkiem, un nejau visi zin, ka viņš nekož, tik muti virina daudz...
suns ir mazs, gan izmērā (apmēram takša lielumā) gan gadu zinjaa - 7 mēneši. suni laižam ārā skrieties pašam, pēc tam vins atnak majas. (dziivojam laukos). no sākuma vis bija labi, suns bija mierīgs. bet tagad rej virsuu visiem, kurus satiek pirmo reizi, vai redz kādu kuru nav redzējis. tai skaitā pastnieci, kurai tas jau ir apnicis...
kā lai iemāca viņam neriet uz cilvēkiem? :( būšu pateicīga par jebkādu atbildi un padomu..lūdzu :/
09.08.2012 10:35 |

Reitings 42
Reģ: 10.01.2010
Nevaru ciest šādus suņus, kas brīvi skraida. Dēļ viņiem man pus dzīve traucēta- nevar ne agrā rītā, ne naktī viena kaut kur iet.
Ejot vienai naktī- tādas bailes, ka raudāt gribās.
Vislaik te, privātmāju rajonā, staigā Rekši, Rintintini, Lesijas.
Man jau tagad bail domāt, ka rīt jāiet atkal vēlu mājas vienai.
Skafandrā laikam jāstaigā :(
10.08.2012 00:42 |

Reitings 218
Reģ: 10.08.2012
Ja vins reij tikai uz pieaugusajiem, vinam kads ir izdariijis pari! Pec laika tas paaries!
Mana ri ir kucite, tagad vinai ir 9menesi un ari ir tada izmera(ka kakis), vina visulaiku reja uz berniem, jo viens berns vinai k-ko izdariija!
Tas ilga kadus 3-4menesus, bet tagad ta vairak nav :)
Taja laika nevarejam nekur iet pie berniem, tas bija drausmiigi gruti!
Bte tagad vina vairak nereij, bet to bernu, kas viani izdariija pari tapat neieredz, slepjas, ka vina atnak un viss. Bet vizsmaz uz parejiem nereij! :)
10.08.2012 15:26 |

Reitings 218
Reģ: 10.08.2012
PS: Es saku bus ok! Bet es neatbalstu sunus kas vazajas rinkii bez uzraudziibas! Lai vins staiga pa savu pagalmu un viss!
Ja tev ir suns tev par vinu ir jarupejas!
Sunim ir jaierada sava teritorija, to var izdariit ejot ap jusu galamu, nu pa jusu pagalma robezu rinkii, pavadina no sakuma un nedriiikst laut vianm iet talak! Un ta katru dienu atkartot, kamer vins saprot un pectam to pameeginat bez siksninas! :)
10.08.2012 15:29 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Riebjas tādi suņu saimnieki, goda vārds. Pats suns nav pilnīgi ne pie kā vainīgs, bet tikai saimnieks, kurš vai nu slinkuma, vai laika neesamības dēļ nav spējīgs izvest suni saitītē pastaigāties. Bet tad suni nemaz nevajag ņemt! Priekš kam?
Pati dzīvoju ciematā, kur ļoti daudzi suņu saimnieki tā dara. Vai tu pati spēj iedomāties, cik kaitinoši ir tas, ka tu nespēj ieiet paziņas kāpņu telpā, jo tur redz viens plušķis sēž un rej priekšā! Saimnieki attopas tikai tad, kad suņa vai nu vairs nav, vai dzīvnieku ķērāji pagrābuši, vai saindējies atnācis mājās. Fuj!
10.08.2012 15:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits