suns

10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
čau visiem!
uzradusies nepatīkama problēma, kurai neredzu risinājumu, vai nevaru tādu iedomāties...
šodien saņēmām pirmās sūdzības par suni. neko tādu viņš neizdarīja, bet rej virsū cilvēkiem, un nejau visi zin, ka viņš nekož, tik muti virina daudz...
suns ir mazs, gan izmērā (apmēram takša lielumā) gan gadu zinjaa - 7 mēneši. suni laižam ārā skrieties pašam, pēc tam vins atnak majas. (dziivojam laukos). no sākuma vis bija labi, suns bija mierīgs. bet tagad rej virsuu visiem, kurus satiek pirmo reizi, vai redz kādu kuru nav redzējis. tai skaitā pastnieci, kurai tas jau ir apnicis...
kā lai iemāca viņam neriet uz cilvēkiem? :( būšu pateicīga par jebkādu atbildi un padomu..lūdzu :/
09.08.2012 10:35 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
MK noteikumus "Labturības prasības mājas (istabas) dzīvnieku turēšanai, tirdzniecībai, pārvadāšanai un demonstrēšanai publiskās izstādēs, kā arī suņa apmācībai

Tas bija no šī likuma!Likuma nezināšana ka zinām neatbrivo no atbildības.
09.08.2012 15:48 |

Reitings 27552
Un vēl dubulto sodu var uzlikt ja nav potešanas pases + jābūt žetonam, ka ir samaksāta nodeva.
09.08.2012 15:50 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Tās, kuras te skaļi bļauj, ka sunim pret riešanu vajag tās elektriskās siksnas. Jūs esat debīlas! Godavārds!

Vispār te iet runa par to, ka tādas siksnas vispār ir un neviens nav teicis, ka viņas vajag. Lasi uzmanīgāk! Un es nedzirdēju, ka te kāds skaļi bļautu. :D
09.08.2012 15:53 |

Reitings 608
Reģ: 29.01.2009
Man bieži vien, ejot pārgājienos vai pastaigās ārpus pilsētas, pakaļ skrējuši, rējuši un virsū lekuši dažāda lieluma suņi (ar siknu ap kaklu). Manuprāt, tā ir bezatbildība no saimnieces puses laist suni brīvsolī. Suņi ir viegli aizkaitināmi un cik vien trūkst, lai tie iekostu vai zobus ielaistu kkur.
09.08.2012 16:01 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Ja man virsū skrietu mazs rejoš krancis viņš saņemtu bezmaksas lidojumu.Sunim nav vienam nekur apkārt jāvazājas un tas,ka viņš vankšķ uz visiem nozīmē,ka tas suns sauc palīgā pārējo baru,jo vispār nesaprot,kas notiek,nevis,ka viņš ir krutais mājas sargs.Sargs sēž savā teritorijā un nežvankst uz visiem garāmgājējiem,bet izvērtē situāciju un zin,kad darbā jālaiž zobi.Ved savu suni staigāt pavadā un māci,ka uz cilvēkiem nav jārej,bet jāstāv klusu!
Nesaprotu šitādus cilvēkus.Ja mani suņi uz ielas norietu svešus cilvēkus es no kauna nezinātu,kur ielīst,jo suņa žvankstēšana ārpus savas teritorijas norāda tikai un vienīgi uz neaudzinātību.
Un katru reizi,kad redzu kādu mazi krančeli,kas pavadā iekāries kā debīls rēc uz mani vai maniem suņiem nekad neesmu nodomājusi,ka vai kāds labs sardziņš.Žēl tāda suņa,ka viņam ir nekompetents saimnieks,kas nemāk iemācīt viņam uzvesties sabiedrībā.
09.08.2012 18:56 |

Reitings 1997
Un neesi aizodmājusies,ka vienreiz ar savu žvankstēšanu viņs izprovocēs kaut ko lielu,kas arī tā pat palaists pastaigāties? Ja tā turpināsi atradīsi kādu dienu savu šuneli grāvī nokostu,nobrauktu,noindētu vai vienkārši nosistu.Necietīs ilgi cilvēki,ka kāds skrien pakaļ un rej un pastniekiem vienmēr ir līdzi piparu gāzes baloniņš,jautājums tikai,kad viņa nolems to likt lietā.
09.08.2012 19:00 |

Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
ak Dievs, Harmony, Tu esi vienkārši debīla, sorry, bet Tu to pierādi ar katru savu komentāru!
09.08.2012 19:51 |

Reitings 1997
Debīli ir savu debīlo suni palaist pa ielu,lai tas debīli kādu norej.Es esmu cilvēks ar stingriem uzskatiem tiem,kam šie uzskati ir vaļīgi ir grūti to saprast.Kā arī nekur neredzu neko neloģisku vai kaut ko,kas vispār liktu domāt,ka esmu debīla.Kas nozīmē,ka debīla esi tu,ja parastā kritikā spēj saskatīt debīlisma iezīmes.Ja tas par to speršanu-jā es spertu,neviens kvekšķis manas kājas nežļembās,ja saimnieks nejēdz to savākt,tad cietīs suns,kaut spērienu būtu pelnījis tā saucamais "saimnieks".Un nes vienīgā tāda,kas spertu un sper,ja saimnike snekādi nereaģē uz to,ka suns kādam traucē.
Varbūt man palaist tēva 3 rotveilerus,lai paši pastaigājas un atnāk mājās,kad tiem sagribās un neka,ska kādu uz ielas norej,norūc vai mazliet kājas,skalpu vai rīkli apžļembā,sunim taču jāsargā.
09.08.2012 22:14 |

Reitings 27552
Debīli ir savu debīlo suni palaist pa ielu,lai tas debīli kādu norej.

Nominēju gada citātam.:D

P.S. Nedusmojies, jo būtība tev pilnīgi piektrītu.
09.08.2012 22:19 |

Reitings 27552
ka esmu debīla.Kas nozīmē,ka debīla esi tu,ja parastā kritikā spēj saskatīt debīlisma iezīmes.

To arī klāt tam pirmajam citātam. Labs.Man jau patika. :D
09.08.2012 22:23 |

Reitings 1997
Autorei un visiem citiem,kam liekas normāli uz ielas žvankstoši kvekšķi,iesaku ieiet suni.lv un sameklēt tēmu bīstami suņi.Patlaban visai aktīva diskusija tieši par šitādiem nesavāktajiem šuneļiem,kuri tjipa kaut ko sargā.Un pie viena izveidot tēmu un pajautāt gudriem cilvēkiem kā iemācīt suni uzvesties un nenobīties no lidojošajiem tomātiem,riešanas un košana,sjo tā par šādu bezatbildīgu attieksmei sekos 100%
09.08.2012 22:24 |

Reitings 27552
Te tak lielākā daļa saka ka nevar bez pavadas pašplūsma laist suni.
09.08.2012 22:28 |

Reitings 1997
Lielākā daļa varbūt,bet kaut kāda daļa ne,tie tad,laia rī iet uzmet acis,ko par to domā nopietni suņumīļi,kuri ar visu savu suņumīlestību šitādiem te sagādā bezmaksas lidojumus saimnieka virzienā.
09.08.2012 22:32 |

Reitings 787
Bezgala priecājos, ka manā draugu/paziņu lokā nav tādi cilvēki kā Tu. Neciešu tādas mazas, kategoriskas, rupjas un agresīvas skuķes! Es ļoti ceru (un zinu), ka dzīve Tevi aplauzīs!
09.08.2012 22:40 |

Reitings 27552
ak Dievs, Harmony, Tu esi vienkārši debīla,

kam seko

Neciešu tādas mazas, kategoriskas, rupjas un agresīvas skuķes!

Turpiniet dāmas, interesanti pavērot :D
09.08.2012 22:44 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
nespēja pieņemt otra viedokli un neadekvāta reakcija uz to nekādā mērā nenorāda uz brieduma esamību... tas pats attiecas uz veidu kā tiek izteikts viedoklis.

secīgi:

Jūs abas esat mazas, kategoriskas, rupjas un agresīvas skuķes... nevēlaties draudzēties? Vismaz uz kādu cosmo seansu kopā aiziet...
09.08.2012 22:53 |

Reitings 787
Man ļoti, ļoti krīt uz nerviem paredzami cilvēki. Dažreiz sevi izklaidēju, mēģinot prognozēt, ko kāda šejienes iemītniece būs ierakstījusi kādā konkrētā tēmā. Spilgtākie piemēri būtu -
1.) Harmony, kura vienmēr raksta par to, cik ļoti viņai riebjas bērni un cik ļoti viņa tos negrib :D
2.) Hearkiller, kura vienmēr pamanās uzrakstīt, ka viņai visas drēbes ir tumšās krāsās, ka nemīl rozā krāsu un vispār viņa drēbes sauc par "šmotkām" :D
3.) Salome, kura vienmēr ir tik perfekta un ēteriska, ka izraisa vemšanu :D
4.) Back un Renē, kuras vienmēr raksta par to, cik superduperpozitīvi viss ir, par to, cik daudzi veči viņām uz ielas uztaurē :D
5.) Krāsa, kura vienkārši ir pelēka :D
6.) Pirmdiena jeb sērskābe. Ja kāds teiks balts, viņa teiks melns. Bez izņēmumiem. Cilvēks, kuram vienkārši trūkst uzmanības :)

Mans pēdējais komentārs šajā tēmā :p
09.08.2012 23:00 |

Reitings 27552
Kā var visu šito atcerēties? Tu izseko viņas vai? Un saki man kāda starpība ko kura domā, kā dzīvo?Tavā dzīve ko tieši tas maina?
09.08.2012 23:08 |

Reitings 1997
Kivi un tu ar saviem izteicieniem būtu labāka?Debils ir slims cilvēks,kas tāds piedzimst.Pricipā rīcībnespējīga būtne,kas atkarīga no apkārtējo labvēlības.Iemācies vismaz lietot izteicienus,ja gribas kādam uzdirst,citādi pati sevi par idioti pataisi.Kāda debila bērna māte būtu ļoti priecīga,ja viņas bērns būtu tāda kā es.
Un mana dzīve bija un joprojām ir ne no tām vieglākajām,tā kā nerunā par lietām,ko nezini.Es esmu lauzta un pārlauzta desmitiem reižu un tas ir tas,kas iznāk no cilvēka,kuru lauž kopš viņš sevi atceras.
Un tas,ka tu spēj atcerēties ko dara un domā n-tās meitenes forumā...Tev savas dzīves nav?Es personīgi šeit nevaru nosaukt nevienas niku,kur nu vēl atcerēties viņas viedokli un nostāju.Un tas,ka citu viedokļus un uzskatus nespēj pieņemt par briedumu nekādā mērā nenorāda.Drīzāk par maza,kašķīga,pubertādes pārņemta skuķēna līmeni.Man ir dziļi pofig,ko domā kāda no forumā tusējošajām meitenēm,katram ir savs viedoklis un man gar to nav nekādas daļas kamēr tas nesāk skart manu dzīvi un nesāk man kaut kādā mērā traucēt.
Un atgriežoties pie tēmas.Ja es būtu to cilvēku vietā,kuriem virsu skrien tas kvekšķis tā būtu traucēšana MAN normāli dzīvot.Es te par tiem nabaga cilvēkiem,kuriem tas terors jāpacieš,dēļ cilvēka,kas nemāk savākt savu mīļbumbulīti.Un paša mīļbumbulīša dēļ,jo viņš kādreiz par savu žvankstēšanu atrausies no kāda,kam tas reiz apniks.Kaimiņu žvanksti,kas mēdza izmukt un pabiedēt cilvēkus pirms pus gada kāds noindēja,laikam apnika.
10.08.2012 00:33 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Es tieši atcerējos, ka mums kaut kur privātmāju rajonā viens suns visu laiku rej. Ne katru dienu, bet ja rej, tad pusi no nakts. Interesanti, kā būtu dzīvot blakus viņiem. Man šīs attālās suņa rejas, kā jau cilvēkam poētam, šķiet visai romantiskas, bet diez vai tā liekas citiem.
10.08.2012 00:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits