sveikas meitenes,
nezinu, ka isti izskaidrot bet kka meginasu:)
ar savu puisi esmu kopaa jau vairaak ka 8 menesus, pirms sim attiecibam sev vienmer teicu, ka nepielaidisu sev cilveku paraak tuvu klat jeb parak dzili sirdi, lai ja nakotne, kas atgadaas nav jacies loti. nju tagad tiesi tas ir noticis, esmu ar puisi, milu vinu loti, bet esmu kluvusi vnk tik juutiiga, kaa man saap katrs sikums bemaz vai, ja puisis ilgak mani pakaitina, tad esmu aapvainojusies, un ari ja izdara kko neta, esmu nevis dusmiiga bet juutos saapinata, un tas man visvairaak kaitina, es nevaru vinam neko sakt parmest, vai aizradit, jo sakot runat par to atri vien esmu lidz asaram, un tad eju citur, jo nevelos, lai vins redz, ka raudu, vai jutos vaaja.
nezinju pat kapec isti rakstu so diskusiju, bet velejos izkratit savu sapi kadam, un varbut, kada/s varetu ieteikt ari kko ko varetu varbut darit lietas laba. jo saja zinja saprotu, ka vaina ir tikai mani, es pat saku justies aizvainota, ja man vnk nepasaka , ka aizies pie drauga uz blakus istabu, vai ja aizkavesies kd esmu viena( tas konkreti, kad kojaas esam), bet ari citas reizes visu uztveru parak saasinaati, un vnk vairs nespeeju saprast kas ar mani notiek un kapec ta ir!!
/ella/