Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

..ar jūsu vīrieša ģimeni

Reitings 339
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!

Gribējās pajautāt kādas Jums attiecība sar jūsu vīrieša ģimeni, radiem - vecākiem, māsām, brāļiem, vecvecākiem.. Vispārīgi, vai ar kādu konkrētāk ;)

Man ir labas, arī ar bijušā drauga ģimeni un radiem bija labas, mani kkā tajā ziņā dzīve lutina :) Bet ar māsu.. Uzskatīja un arī joprojām uzksata par labāko draudzeni un tā viņa mani...tikai pēd.laikā tas pāraudzis par kkādu - viņa man stāsta visu par sevi, bez maz atskaitās, ko pērk, kur brauc, kā laiku pavada, tā kā nemanāmi lielās.. vai arī sūdzās, jo izjukusi laulība, pirms tam bija strīdi.. Man tikai pajautā kā iet?

Kāpēc mani tas kaitina, jo vispār neklausās, kā mums iet, brālim bija problēmas ar veselību, pat neapjautājās, kā mums iet un tā, ar neko.. Man tikai jāklausās, un kā pasaku, ka tas notiek, tā apvainojās ārprāc.

Vai Jums ar tā, ka daži iedomājas, ka ir tak mīļotā radi un tad nu visādi var izdarīties un tev būtu jāizpatīk. Nu es tā jūtos, ka viņa iedomājas, ka neko neteikšu, ali tik saglabātu labas attiecības..
07.08.2012 18:07 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Es vīra radus labāk redzu ejam nekā nākam! :D
Attiecības ir labas un tikai tādēļ, ka mēs viens otru mīlam un cienam no distances! Līdz ar to šādas sarunas ir reti, bet kad ir, tad patīk, katru dienu neizturētu gan!
07.08.2012 18:10 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
āpēc mani tas kaitina, jo vispār neklausās, kā mums iet,

Tam gan nav it nekāda sakara ar radu būšanu. Viņa tāds cilvēks, kuru otra problēmas neinteresē. Viņai patīk brīvas ausis.
07.08.2012 18:13 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
man vīrieša ģimene nav baigi tuva, un necenšos baigi satuvināties, jo ir labi kā ir..nelien mūsu darīšanās, šad tad kopā kaut kur aizbraucam..tagad remontējam kopīgu dzīvokli ar puisi un jūtu,ka viņi tā,kā grib vairāk ņemt virsroku, bet mēs ar puisi neesam mierā ar to...
šāda tuvināšanās nenotiek..vienīgi ar puiša māsu šad tad sanāk parunāties, bet pārsvarā viņa runā par saviem tusu gājieniem..klausos,jo tā ir smuki..varētu arī pasūtīt..
cenšos nekasīties, bet tuvību arī neprasās...gribas,lai visi liek mieru un esam tikai mēs 2...
07.08.2012 18:15 |

Reitings 376
Reģ: 25.03.2012
ar ex ģimenēm attiecības allaž bija labas, bet tas nemaina Tavu situāciju...
Viņa varbūt vienkārši ir tāds cilvēks..?
07.08.2012 18:16 |

Reitings 4218
Viņai varētu būt grūts periods tieši emocionāli, tāpēc viņa priecājas par kādu, kas klausās; un vēl citas problēmas viņa sev uzgrūst negrib, tāpēc par Tevi neinteresējas. Pieņem to vai laid gar ausīm viņas vāvuļošanu.
07.08.2012 18:19 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Man ar drauga vecākiem, vecvecākiem un draugiem attiecības ir ļoti labas. Ar drauga māsu gan ir nekādas. Viņa vispār tāda interesanta persona- nevienu nesveicina, vienmēr sabozusies, normālā tonī neprot ar cilvēkiem runāt, mūždien ir nosliece uz agresivitāti. Grūti raudzīties, kā drauga ģimene par to pārdzīvo, mamma bieži raud. Par spīti visam, esmu pieklājīga pret viņu. Sveicinu, plašās sarunās neiesaistos.
07.08.2012 18:21 |

Reitings 339
Ok, ja būtu tāds cilvēks, es jau sen būtu samierinājusies, bet tas noticis pēd.laikā, kad sāka ar vīruy pamatīgi kasīties, un tag jau ka labu laiku kā šķīrušies. Nepatīk jau tas, ka grib, lai es vienmēr klausos, lai vnm var atbraukt, jo zin, ka ar mani būs jautri, ka uzklausīšu..a mam, nevajag draudzību? Man ir tā, ka ja nav , tad nav..nevis ir kkāda vienpusēja. Centos uztaisīt neitrālu to visu, uzklausīju un neko tālāk nejautāju, par sevi ar neko neminēju, bet atkal raksta tik bieži un stāsta un atskaitās... nezinu, nevar laikam tik vienkārši izksaidrot.

Bet nē, nebija viņa tāda..jau trīs gadus pazīstu.
07.08.2012 18:21 |

Reitings 339
Lai kāds būtu periods, ir jāsaprot, ka nevar uzbāzties ar sevi otram, ja tā dari, tad arī interesējies par otru. Tāpēc arī man gribas, vnk lai ir radinieku attiecības un nekādas tuvākas draudzības, negribas kasīties, un tas būs tikai tad, ja amzāk kontaktēsimies.. Mna vnk tracina cilvēki, kas sevi stāda augstāk, un otrā neprot kalusīties... Pietiks man ar vnm visos klausīties, neesmu nekāda Māte Marija...savas problēmas un raizes, msan svarīgākie ir vecāki un puisis, klausīties citu problēmās, kamēr mani neuzkalusa, apnicis...
07.08.2012 18:24 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tad viņai ir smagi emocionāli, moš draudzenēm nevēlas uzticēties vai redzēt tagad viņas.Tad nu par cik esi daļa no gīmenes vairāk ar tevi komunicē. Re ka dzīvē ir, tu urnā un doma ka jauks cilvēks, bet patiesībā te cosmo jālasa...

klausos,jo tā ir smuki..varētu arī pasūtīt..
07.08.2012 18:26 |

Reitings 5709
Mums ir labas attiecības, bet apzināti necenšos tās padarīt super tuvas, jo uzskatu, ka esmu kopā ar vīrieti, nevis visu viņa ģimeni.
07.08.2012 18:28 |

Reitings 15092
Viņa māsas uzskatu tikpat kā par savām māsām (man tādu nav), ome arī gandrīz kā mana ome un vecāki arī ļoti tuvi. Attiecības foršas, mīļas un mani tas ļoti priecē!
07.08.2012 18:30 |

Reitings 106
Reģ: 19.06.2012
Man attiecības ar vīrieša ģimeni ir normālas, cienām cits citu, tajā pašā laikā nečupojamies. Ar viņa brāļa ģimeni man vairāk patīk kontaktēties, nekā ar vecākiem. Ļoti nepatīk, ka viņa vecāki cenšas braukt ciemos vairākas reizes nedēļā, jo nesen pārcēlāmies tuvāk viņu dzīvesvietai. Esmu riebīga, cenšos izvairīties no šīm ciemošanās reizēm- uzskatu, ka man ir attiecības ar savu vīrieti, nevis viņa vecākiem, man nav jāatskaitās par katru soli, kā viņi ir pieraduši.
07.08.2012 18:30 |

Reitings 339
Kubiete, Tu par mani?

Es esmu vienīgā , kas klausās, un viņa man ir vnm bijusi mīļa un bija mums ļoti labas attiecības, bet nu viņa ir mainījusies, un neko pat pateikt nevar, tas man nepatīk. Esmu viņas vienīgā draudzene, kā pati ir teikusi, vienīgā saprotu, tagad saprotu kāpēc vienīgā..

Esmu teikusi un pēc tam saņēmusi ārprātīgās vēstules, ko es tā un šitā, un sūdzējās uzreiz mammai, ka nesaprotu - sorry amn liekas pret draugu, kas vienīgā uzklausa, tas zemiski, ka netikai aizmirsusi par mani, bet vēl citiem sūdzas, ka redz kko pateicu pretī..
07.08.2012 18:31 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
Kubiete - ir cilvēk,kam ļooti patīk lielīties, un ir tādi,kam ir vienalga...klausīties ir kā pienākums, jo kā tad es tā - pateikšu man neinteresē..spuras gaisā, naids ģimenē. kam tas vajadzīgs?
07.08.2012 18:32 |

Reitings 259
Reģ: 30.08.2011
labas attiecības, bet es arī apzinātu necenšos tās padarīt par pārāk tuvām. viņa mammai es patīku, jo viņa , būdama jaunāka, izskatījās tāpat, kā es :D vispār esam līdzīgas raksturā

Reitings 13628
Vīramāte mani ienīst, tikai nezinu par ko :D
Ar vīratēvu - būtu ļoti labas, ja nebūtu pa vidu vīramāte, bet tā kopumā varu teikt, ka normālas.
Ar vienu vecmammu - neitrālas. Ar otru (diemžēl viņas vairs nav) bija ļoti tuvas - viņa man bija tik mīļa, kā sava vecmamma. Viņa bija apbrīnojams cilvēks. Īsta lēdija!

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Ar puiša tēti un omēm attiecības ir ok. Ar vienu omi īpaši tuvas.
Ar puiša māsām- viena ir kā labs draugs ar ko šad un tad uzsist klačiņu, izkratīt sirdi viens otrai. Otra māsa- mūžīgs iedomīgs staigāšos kamols. Nekad nesveicinās, galva gaisā un skatās tā, it kā būtu es zemāka par zemi viņas priekšām.
Māte - maita.

BET, galvenais jau manas un puiša attiecības :))
07.08.2012 18:36 |

Reitings 339
Kā ir ar vecākiem - labāki tie vīra tēvi vai vīra mātes ?:)
07.08.2012 18:39 |

Reitings 15092
Biežāk jau laikam ar tēviem ir foršākas attiecības. Paldies Dievam, nezinu, ko nozīmē termins - vīramāte vellamāte. :D
07.08.2012 18:40 |

Reitings 339
pašai Zakjis kā? Ar vīratēvu, ja ?:) Man ar liekas, ka man tā, labas ir arī ar vīramāti, bet ar vīratēvu ir superīgas, vienmēr skypā runājot, smejamies, vienmēr apjautājas kā man iet, slavē mani un liela, arī saviem vecākiem, drauga vecvecākiem :) Nu man ir superīgs vīratēvs :)
07.08.2012 18:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits