Gāju Studio X1. Pirmā reize bija traka, likās ka elpas trūkst un vēders traki sāka sāpēt. Visi bija traki nosvīdusi, bet galvenais ka kauliņi un tauciņi tika izkustināti.
Patika!
Es arī tagad googlēju par to pašu :) Man viena draudzene (dzīvo UK) ir vnk sajūsmā un no, teiksim apalītes, ir kļuvusi par slaidu, trenētu sievieti. Man pēc atrašanās vietas Reaktors tuvāks, bet nodarbību laiki īsti nav OK. Ir kāda Reaktorā gājusi? Ir OK? ;)
gāju sporta klubā KL, pie Galeria Rīga tur abonoments par 9ls ir.. es neko daudz no tiem sporta klubiem nesaprotu, bet man patika. viss ko vajag bija :)
kādas atsauksmes par Juglas Centra Atlētiku? Kādas cenas?
Šad tad arī es eju pazumbot :D man jau dikti patīk- izkustos un izsvīstu kārtīgi, kā arī noguruma vietā jūtu pozitīvu enerģijas lādiņu.
Sporta klubu no savas puses gan nevarēšu ieteikt, jo dzīvoju ārpus Latvijas. :)
Man atkal zumba nepatīk, baigi jādomā par soļiem un kustībām, man patīk vienkāršas lietas, lai trenējoties smadzenes atslēdzas un jā, man slikta koordinācija! :D
domāju, ka gluži no riepiņas tikt vaļā nesanāks. Paskaties uz krutajām zumbas ternerēm - daudzām ir riepiņa, gluži kā vēderdejās. Viduklis gan var kļūt izteiktāks (nostiprinās sānu muskuļi), dibens tvirtāks, kājas arī.
Biju uz zumbas nodarbību. Neteikšu, ka esmu sajūsmā. Jutos kā riktīga tizlene :D
Tomēr tā ir vairāk deja nekā treniņš. Ierobežotā laika dēļ priekšoku devu abl treniņiem, nevis zumbai. Ja būtu vairāk laika, reizi nedēļā varētu aiziet pakratīties.