Belle, atļaušos pievienot arī savus ārsta meklējumus - vai kāda zina, kur centrā ir kāds dermatologs, ne privātais, bet tāds, kas pieņem ar ģimenes ārsta nosūtījumu?
http://podologs.lv/
Dace Kadiķe ir gan kabinets Rīgā, gan arī Jūrmalas slimnīcā.Esmu bijusi vairākas reizes ar dažādām problēmām, ļoti labi palīdz un par saprātīgām cenām.
Es arī varu ieteikt Daci Kadiķi, viņa tomsona ielā 39 pieņem, ja pareizi atceros. Salīdzinoši lēti. Par parastām vizītēm maksāju 5ls. Un ļoti laipna, jauka, runātīga sieviete.
Podologa darbs sevī ietver rūpes par kājām. Kvalificēts podologs ir ar medicīnisko izglītību un veiks ne tikai kvalitatīvu estētisko pedikīru, bet arī aprūpēs pēdas un nagus, kurus skārusi kāda problēma:
ādas un nagu sabiezējumi;
dziļas, sāpīgas plaisas;
čūlas;
varžacis;
kārpas;
ieauguši nagi;
sēnīšu skarti nagi un āda;
zaudētu nagu aizvietošana u.c.
Rīgas centrā zinu ka labi podologi ir JK dermatoloģijas klīnikā, tas ir uz sadovņikova ielas. Iepriekš tur biju uz ārstniecisko pedikīru. Viss apmierināja, ļoti profesionāli strādā
Lasīju ,ka pie dermatovenerologiem nevajagot norīkojumus no ģimenes ārstiem, jo tiem, kuriem ir līgumi ar VNC (valsts norēķinu centru) tie tā pat pieņem pa 3Ls rindas kārtībā
Mani arī interesē podologs, bet tāds, kurš diagnozes nosaka, izmeklē, izraksta/izgatavo ortozes, nevis tikai noņem varžacis. Kāda varbūt var ieteikt? :)
Ja vēl jautājums ir aktuāls, tad ļoti iesaku podologu Solvitu Madžuli! Man bija lielas problēmas ar ieaugušu nagu, palīdzēja un par ļoti saprātīgu samaksu! Numurs 28444147.