Cassandra-taa iisumaa-viirieti vienmeer sieva kritizeeja-tas nav labi un tas nav labi uttVins nabags bija taads pavisam saslucis!Vienu reizi teicu sievietei-vai vina luudzu nevaretu mazliet izmainiit to toni attieciibaa pret viiru-teikt vinam ,par vinu kaut ko taadu patiikamu-iipasi sabiedriibaa esot....Par vinu vareetu teikt loti daudz patiikama -taa nebuutu liskeesana....!
Aizgaaju pie viniem uz vakarinaam un ...vina peeksni mainija to toni-gribeeja izmeeginaat....!Varbuut tas bija uzspeeleti-jo es vinai paluudzu taa dariit,bet tas loti labi nostraadaaja!Viirietis atnesa mums loti gliiti serveetu saldo eedienu-kameer mees runaajaam par so un to veel -vins bija aizgaajis uz virtuvi un visu izdariija!
Ar so piemeru es gribeeju teikt ,ka vins nekad iisti nepiedalaas ,piemeeram ,vakarinu gatavosanaa,jo tiek visu laiku kritizeets un tajaa vakaraa sieviete pateica,cik vins ir loti labs....cik daudz dara pie maajas uttVins tik loti centaas ar to saldo!
Taadi piemeeri bija vairaaki-nopietnaaki!Es braucot prom ,veel noteicu-man taads prieks ,ka ienesu gimenee taadu labu energiju ,labu saakumu!Varbuut tiesaam daudz mainiisies sajaas attieciibaas!