Gandrīz ideāls randiņā(bez 100lpp)

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Vārbūt sākam no jauna aprunāt šīs dienas dalībniekus...?Savādāk tur jau 94lpp
06.08.2012 20:44 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nav jausmas? Daži saka ka lētā gala desa, bet man ome jau tādu sauca par suņa prieku. :D Nu stulbie dzeltenie žurnalisti izdomā feilus.
15.08.2012 21:01 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Šīs nedēļas raidījums ir ļoti baudāms :)
15.08.2012 23:17 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
NORMUNDS DZĪVO AR MAMMU VĒL!

un kas tur tieshi ir shokeejosh? Normundam ir 38 gadi, mamma vareetu buut pensijas vecuma cilveeks, shajaa vecumaa tas neliekas nekas aarkaarteejs, driizaak diivaini buutu, ja vinjsh dziivotu pilii, bet mammuks vienistabas dziivoklii grauztu zaljus kartupeljus..ir vecums, kad ejam prom no vecaakiem, bet ir arii vecums, kad gribot negribot mees atgriezhamies tur pat kur uzsaakaam savas gaitas.
15.08.2012 23:22 |

Reitings 4703
shiis dienas raidiijums, man lika domaat, ka Gvido ir labaaks kaa domaaju saakumaa, kaut kas vinjaa piesaista tieshaam vareetu buut labaakis draugs. Gints protams manaa skatiijumaa joprojaam ir visatbilstoshaakais Solvitai. Bet arii Normunds likaas sakariigaaks kaa pirmajos divos raidiijumos, vinjam tomeer ir labestiiba juutama, nedomaaju, ka uzspeeleeta, redzees kas buus riit. Katraa zinjaa man vairs Solvita neliekas tik pievilciiga kaa saakumaa.. hmm kaut kas man shodien likaas samaakslots.
15.08.2012 23:26 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
nevar jau zinātu, kādu iemeslu dēļ normunds dzīvo ar mammu ;) un vismaz mīļi, ka nekaunās un to neslēpj
15.08.2012 23:26 |

Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
DIO - man jau šķiet, ka viņš visu laiku ir dzīvojis.
Protams, tas nav nekas tāds traks, bet ja pat kartupeļus nemāk mizot, tad nu ir saprotams, ka visu laiku mamma ir darījusi viņam visu :)
15.08.2012 23:27 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
un kas tur tieshi ir shokeejosh? Normundam ir 38 gadi, mamma vareetu buut pensijas vecuma cilveeks, shajaa vecumaa tas neliekas nekas aarkaarteejs, driizaak diivaini buutu, ja vinjsh dziivotu pilii, bet mammuks vienistabas dziivoklii grauztu zaljus kartupeljus..ir vecums, kad ejam prom no vecaakiem, bet ir arii vecums, kad gribot negribot mees atgriezhamies tur pat kur uzsaakaam savas gaitas.

Nu nezinu, man neliekas normāli, ja 38 gadīgam vecim mamma gludina kreklus (kā viņš pats pateica) un droši vien ne tikai to - gan jau arī gatavo ēst un citas saimniecības lietas dara. Ir apsveicami pieaugušam esot palīdzēt vecākiem ar naudu, saimniecībā utt., bet te drīzāk izskatās, ka nevis dēls aprūpē savu mammu, bet gan dēls joprojām nav izaudzis no vecuma, kad viņu aprūpē.
15.08.2012 23:29 |

Reitings 4703
Laviize, man liekas tikai diivaini tas, ka netiek mineets, ka bijis preceejies un ir beerni.. jo ja taa nav, tad gan tas ir diivaini, ruudiits vecpuisis, un tas kaa zinaams ir ziimogs ar vai bez mammas... jo agraak piemeeram jaunaas gjimenes dziivoja kopaa ar vecaakiem, nevis njeema neiespeejamus krediitus atmaksai, ka tik prom no vecaakiem :)
15.08.2012 23:31 |

Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
DIO - es jau domāju, ka viņam nav bērnu, jo, visos raidījumos, kad kādam bija bērns, tad jau pateica, ka ir bērns :)
bet nu, nevar zināt :)
15.08.2012 23:33 |

Reitings 4703
Pievakare,
es kad aizbraucu pie vecaakiem , man arii vecaaki apruupee, pienes, aiznes, vecmamma gludina dreebes.. commmooonn... nee nee nepareizais virziens. Vinjsh pelna naudinju, dod mammukam visu sapirkt , pats straadaa, es tur nekaa taada neredzu, lai mamma gatavotu eest, gludinaat kreklus.. :D tas nav nekas shokeejosh... tas ir normaali, ja vien cilveeks vesels un ir divas rokas un divas kaajas. Nu riit redzeesim, ja protams vediis vinjsh uz savaam maajaam.
15.08.2012 23:34 |

Reitings 4258
jo agraak piemeeram jaunaas gjimenes dziivoja kopaa ar vecaakiem, nevis njeema neiespeejamus krediitus atmaksai, ka tik prom no vecaakiem

Ja pareizi saprotu apzīmējumu "agrāk", tad agrāk dzīvoja vairākas paaudzes kopā, jo viņiem bija saimniecības laukos, kurā pietika vietas visiem un kurus būtu bijis grūti sakopt tikai diviem cilvēkiem. To nevar salīdzināt ar mūsdienu dzīvokļiem vai pat privātmājām (ja vien tā nav liela, ar vairākiem stāviem utt.)
15.08.2012 23:35 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
piekrītu dio... vecāki mīl un grib rūpēties par saviem bērniem, un viņš pats teica, ka darbiņi mājās ir sadalīti... pelna naudu, ir veiksmīgs bizness, nevis sēž mājās uz dīvāna un mamma visu pienes - neredzu neko nosodāmu.
15.08.2012 23:37 |

Reitings 4258
Pievakare,
es kad aizbraucu pie vecaakiem , man arii vecaaki apruupee, pienes, aiznes, vecmamma gludina dreebes.. commmooonn... nee nee nepareizais virziens. Vinjsh pelna naudinju, dod mammukam visu sapirkt , pats straadaa, es tur nekaa taada neredzu, lai mamma gatavotu eest, gludinaat kreklus..

Jo tu aizbrauc ciemos un tavi vecāki grib tevi aprūpēt tajās reizēs. Tu nedzīvo ar viņiem kopā, tā nav ikdiena. Ja cilvēkam 38 gados ir tāda pati dzīve kā 14 gados (skolas vietā vienīgi darbs) - manuprāt, tas nav normāli un pieauguši.
15.08.2012 23:38 |

Reitings 4703
hmm saimnieciibas??? Nee, dziivoja triis istabu dziivokljos divas paaudzes un tresho dzemdinaaja un dziivoja kopaa .. ne tikai pie saimnieciibu nosaciijuma :D Un var lekt aaraa no bikseem un njemt krediitu, tikai ne vienmeer tas ir gudraakais variants, tas taa manas domas par tagadeejo dziivoshanu.
15.08.2012 23:38 |

Reitings 4703
Ja cilvēkam 38 gados ir tāda pati dzīve kā 14 gados (skolas vietā vienīgi darbs) - manuprāt, tas nav normāli un pieauguši

nu jaa labs saliidzinaajums skola, kur vecaaki dod naudu, vai darbs, kur pats pelni naudu, un dod vecaakiem :D
15.08.2012 23:40 |

Reitings 4258
Dio, tāpēc jau es pateicu, ka nezinu, par cik "agrāk" tu runā. Piekrītu par kredītiem, tomēr, manuprāt, ja cilvēks tuvu 40 gadiem nav spējis iekārtot savu mājvietu - tas runā par viņu ne to labāko. Tādas ir manas domas, tev ir citas.

Es pat īsti nevaru iedomāties, piemēram, to randiņu periodu ar šādu vīrieti. Ja gribās pēc n randiņiem pasēdēšanu mājās gaisotnē, galu galā gultas priekus - ko tad? Mamma otrā istabā? Vai jāaicina pie sevis - ievāksies arī viņš pie sievietes? Nu.. kaut kā nenopietni.

nu jaa labs saliidzinaajums skola, kur vecaaki dod naudu, vai darbs, kur pats pelni naudu, un dod vecaakiem

Pirmkārt, neviens nav pateicis, ka viņa māte nestrādā. Otrkārt, daudzi cilvēki palīdz ar naudām arī nedzīvojot pie vecākiem. Treškārt, ir tādas lietas, ko, manuprāt, pieaudzis cilvēks var darīt pats, piemēram, gludināt drēbes sev.
15.08.2012 23:50 |

Reitings 4258
Es pat īsti nevaru iedomāties, piemēram, to randiņu periodu ar šādu vīrieti. Ja gribās pēc n randiņiem pasēdēšanu mājās gaisotnē, galu galā gultas priekus - ko tad? Mamma otrā istabā? Vai jāaicina pie sevis - ievāksies arī viņš pie sievietes? Nu.. kaut kā nenopietni.

Labi, es laikam iedomājos pareizo atbildi - viņš laikam uzņem sievietes savos takšos, ko tik neatlaidīgi reklamē.
15.08.2012 23:51 |

Reitings 4703
Jau saakumaa uzsveeru, ka neko shokejoshu tur nesaskatu, tu saskati, nu ko tagad dariit? :D

bet kopumaa tavam domu izklaastiijumam nevaru pievienoties, jo matemaatiski reekjinot visdriizaak mammuks ir pensijaa. pensijas cilveekiem , veciem cilveekiem ljoti vajag sajuuutu, kad vinji ir kam deriigi, spriezhu peec savas vecmammas, vinja gatavo eest, gludina dreebes, njemaas pa daarzu, ja to vinja nevareetu dariit, vinja vienkaarshi saluuztu. otrajam argumentam komenteejot, manupraat ir muljkjiigi teereet naudu divaam dziives vietaam, ja viens no iedziivotaajiem maajaas laiku teju vispaar neavada, bet ir darbaa, randinjos un visaadi citaadi bauda dziivi, hmm visai nepraktiski. Un treshkaart jau atbildeeju vecam cilveekam ljoti vajag sajuutu buut kam deriigam, taapeec manaa skatiijumaa tas nav nekas aa shausmas, kaa vinjsh uzdriisktas, nelietis, vecu cilveeku izkalpinaat :D

Nu bet randinju periodaa ir nevis jaavazaajas guljamistabaas, bet jaaiepaziist cilveeks peec dveeseliskaa satura, nevis miesiskaa:D
16.08.2012 00:04 |

Reitings 63
Reģ: 15.06.2012
varēt jau var dzīvot pie mammas, bet kartupeļus gan vajadzēja prasties nomizot, tomēr primitīvas lietas ir jāmāk arī tiem, kas dzīvo ar vecākiem, šāda nemākulība nedaiļo vīrieti :p
16.08.2012 00:09 |

Reitings 4258
Nu bet randinju periodaa ir nevis jaavazaajas guljamistabaas, bet jaaiepaziist cilveeks peec dveeseliskaa satura, nevis miesiskaa

Tu piekasies pie vārdiem. Tikpat labi manu jautājumu var prasīt par pēcrandiņu periodu, ko es arī izdarīju:
ievāksies arī viņš pie sievietes?

Nezinu, es pazīstu vecus cilvēkus, kas atrod kādu darbiņu, kaut vai puķes u.tml. pārdod, iesaistās kaut kādos pasākumos utt. un viņiem nav tik svarīgi, lai blakus mūžīgi ir dēls, kam gludināt drēbes. Cilvēki ir dažādi.

Jau saakumaa uzsveeru, ka neko shokejoshu tur nesaskatu, tu saskati, nu ko tagad dariit?

Neko, katram ir savs viedoklis. ;)
16.08.2012 00:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits