Tā friziere - pēc sejas izskatās,ka viņai nav 24, bet vairāk.. Varbūt dzīvē arī nē, bet pa TV tā izskatās..
Bey vīrietis tiešām izskatās sakarīgs (pagaidām :D)
MVK, kādus divus gadus jau :) Es arī neko sliktu nevaru teikt par viņu, un tie smiekliņi man patīk, forši un mīlīgi, nav vismaz tāda kā Aija, kurai nekas nepatīk utt :D
nee taa man neliekas. Ieprieksheejos raidiijumos meitenes ja ne visas tad vismaz divas bija skaistas, te nu... arii vecums, sejas, augums.. baigi nesaiet kopaa.. bet tas puisis taads baigs jampapinjsh :D
Artis pazīstams, tiešām ļoti foršs cilvēks, patiess, draudzīgs un interesants sarunu biedrs. Meitenes gan viņam tādas, maigi izsakoties, nekādas patrāpījušās. It īpaši, zinot, ka Artim vairāk tumšmates patīk.
Heh, zīle pārliecināta bija, ka ies prom, un vēl pateica "ja man jāpavada 3 dienas ar šiem cilvēkiem, man droši vien noriebsies" :D bet re kā, atstāja Zīli
būs interesanta nedēļa :D interesanti tie cilvēki :D
Friziere paciešama tikai zināmās devās. Apsveicams pozitīvisms, bet nu man stipri par daudz... vienkārši neizturētu :D
Vissakarīgākā pagaidām liekas Kristīne. :)
Vīrietis pēc vizuālā izskatās gļits, jauks. Šonedēļ vispār vizuāli visi tādi dabīgi, nemākslīgi, kas ir pat neierasti mūsdienu sabiedrībai. Zīlei ir superīgs vārds, bez maz vai vecāki zinājuši, ka izaugs tik radoša meita. :)