Mna tā Dace jau 2.dienu besī, nu tik gluma un šķiet, ka vieglas uzvedības, jo nu tā par to Kristu runā - Krists sasildīs, Krists šito, Krists buču dod. Fui. Tā kā būtu precēts pāris, bet te tik ceturtā diena un jau gatava apakšā paklāties.
Ja godīgi tad vispār šitādā šovā stulbi piedalīties, vest visu Latvju tautu uz savu māju, blamēties un meklēt caur tādu veidu otro pusi, vai laimēt ceļojumu tādā veidā, man liekas stulbi, es tā nedarītu ;)
Ja godīgi tad vispār šitādā šovā stulbi piedalīties, vest visu Latvju tautu uz savu māju,
Daudzi jau neved.Blonda tak teica ka ta nav vinas maja, Veidemane ari pie mammas bija. Tas Kens arī moš īrē. Ko tāds kas ar busu vadā UK -Latvija preces un tautu var lielu pelnīt?
ouuuuf, tās blondās citāts par kleitām ar to debīlo skatienu...bija.. es pat nezinu, nu man būtu kauns viņas vietā. viņa laikam visu laiku mēģina koķetēt ar acīm, bet drīzāk izskatās, ka viņai ir kaut kāda nopietna slimība.
Liecina ka nav īpaši gudra.Ne jau kleitas īsumā vai garumā ir lieta. Dāma skatos nesaprot vienkāršu lietu. Un nu veca vīna, palieku pie sava 30-35 gadi dodu.
Un kura teica, ka šonedēļ meitene aizbrauks viena pati ceļojumā? Šovakar Dace kaut kā pilnīgi citādāk izturējās, laikam jau lika uz visu banku, jo izskatījas jau, ka dikti grib dabūt Kristu, vai arī uzvaru.