Tā kā skatos pēdējā laikā aktuāls jautājums daudzām (arī man), tad varbūt saorganizējamies te un kas ko piedāvā, ko meklē. Savā tekstā svarīgako izceļ utt.... :)
sākšu es:
Meklējuistabiņu vai ar ko kopā īrēt kādu dzīvokli. Būtu labi jau centrā, bet der arī tā apkārtne, tuvā pārdaugava, purvciems. Cena - jo lētāk, jo labāk :D Bet tā max ~55 Ls.
Luīze,
Jāskatās, kas tev dzīvoklī ir par ierīcēm. Ja ir boileris un ziemā izmantosi papildus sildīšanas iekārtas, tad rēķins būs lielāks. Bet, ja dzīvoklī ir tikai spuldzītes, kompis, tv, elektriskā krūze, tad jau nekas daudz nebūs.
un ja,atsauksties tikai tiesam tam, kas reali grib īrēt.
pašlaik esmu atradu teikā 3 istabu dzīvokli un purvciemā, pretim dominai, 3istabu.
Tā kā, ja ir 3 meitenes, lūdzu atsaucas!
Meklēju kādu, ar ko kopā īrēt dzīvoklīti.
Strādāju un mācos, esmu kārtīga, viegli sadzīvot.
Labprāt varētu īrēt arī ar vairākām meitenēm kopā, ja ir kādi piedāvājumi.
Kur- der sarkandaugava, centrs, un uz juglas pusi.
Kad- pēc iespējas ātrāk.
Cenas- līdz 100.ls.
Man šī tēma šobrīd kļuvusi aktuāla.
Tādēļ, ja kāda var piedāvāt izolētu istabu/dzīvokli, par saprātīgu, un ērtībām, utt. atbilstošu samaksu, dodiet ziņu privāti @cosmo, vai uz [email protected]
Rajons: Centrs, vai tā tuvumā.
--
Ja nu vēl kādas jaunas mājvietas meklējumos, droši dodiet ziņu - varbūt varam mesties kopā ;)
diezgan steidzams variants-mekleeju istabu ko iireet vai nu centraa vai purvciemaa (ap dominas apkaartni) .ja kaadai ir kaada info kur ko izziiree - [email protected]