Sveikas. :)
Sen neesmu redzējusi diskusiju par jauniem favorītiem jūsu kosmētikas plauktiņos kā arī ne tik labiem pirkumiem.
Tad nu dalāmies, kas pēdējā laikā liek sajūsmināties vai nožēlot par iegādi. :)
Vilšanās: Tējas koka dienas losjons sejai - tāda sajūta, ka pēc tā lietošanas sāka mesties vairāk pumpas.
Ļoti patika Maybelline BB krēms, GOSH show me mascara un šīs te L'oreal nagulakas (burvīga, plakana otiņa, ar kuru ir ļoti viegli darboties, izcils spīdums un noturība, un toņi)
Mana vilšanās ir augstāk redzamā Loreal nagu laka. Kā gumijas pārklājums uz nagiem. Tāpat mazliet vīlos Essence nagu lakā - izturēja diennakti. Vairāk nekādu tādu vilšanos nav, jo pērku jau pārbaudītas lietas.
man arī l'oreal nagu laka ir favorīts. tikai tās ļoti ātri beidzas. vilšanās bija china glaze - love letters. pudelītē tik skaists persiku tonis, uz nagiem pilnīgi caurspīdīga. un ORLY sec'n'dry - lieliski ātri nožāvē nagus, jāpērk jau jauna, tūlīt būs beigusies. no tādiem kosmētikas līdzekļiem pat nezinu.
Pēdējā laika prieciņš - Peggy Sage acu ēnas - labi klajas, labi turas un ļoti garšīgi smaržo (jā, man pirmoreiz ir smaržīgas ēnas).
Vilšanās - Sally Hansen nagu lakas - tonis uz nagiem daudz blāvāks nekā pudelītē.
Favorīts - jau minētā L'Oreal nagu laka. Labi turas, labi klājas, labi izskatās :) Vēl pie favorītiem Essence caurspīdīgais lūpu spīdums.
Vilšanās nevienas īsti nav vai arī vnk nevaru atcerēties. :)
Vilšanās joprojām ir VISAS Maybelline tušas. Šorīt mēģināju vēlreiz un pavisam jaunu ar cerību, ka varbūt tomēr, jo visi tik ļoti slavē Colossal, bet nu tiešām sū, šķiet, ka skropstas vispār nav! :)
vilšanās, žūst ļoti ilgi, pēc pirmās lietošanas reizes izlidināju miskastē.
mēneša prieki-
Maybeline bb krēms- ļoti patīk, atsvaidzina ādu un vasarā arī neko vairāk neprasās.
Natura Siberica propolisa sejas ziepes, ļooti patīk, nesausina ādu, smuki smaržo un āda pēc tam mīksta un tīra, vispār Sibericas produkti iepatīkas arvien vairāk. :)