Varbūt kādai ir bijusi pieredze- mēs ar manu mīļoto plānojam kāzas, gribam baznīcā, bet es esmu luterāne, viņš- pareizticīgais. Vai luterāņu baznīcā viņu pieņemtu un vai katrs var saglabāt savu ticību?
Paldies;)
Tas jau jārunā ar konkrētās draudzes mācītāju. Ir dzirdēts, ka visu var.
Nedaudz ārpus tēmas- Un kāpēc tiek apspriesta viņa ticības maiņa un ne tava? Varbūt drīzāk jājautā vai pareizticīgo baznīca pieņemtu tevi... Tas mani nedaudz mulsina :)
Nedomaju, ka te iet runa par ticibas mainu. Vini vienkarsi ar dazadam ticibam velas appreceties baznica.
Pareizticigo baznica gan nezinu, vai laus preceties ar luterani, bet varbut maldos.
Es domāju, ka pareizticīgie mani nepieņems, bet otrādi gan, jo šī ticība ir "spēcīgāka" par luterāņu. Nav runa par ticību maiņu, vienkārši gribam saglabāt pašreizējās.
Nu tad ej pie sava mācītāja un runā, jo cik zinu, tad ir noslēgta vienošanās, ka var laulāties dažādas konfesijas. Reku atradu par to diskusiju un tur parādās, ka mācītāji pieļauj abās tevis minētajās konfesijās nepāriešanu.
Fashiona, es Korāli zinu kopš laika, kad viņš bija Valmieras draudzes mācītājs. Baznīcā reti kuram patika viņa attieksme un ļooooti daudz slikti vārdi ir dzirdēti no tiem, kas viņu zin labāk. Iespējams kopš laika, kad tika padzīts no Baznīcas, viņš ir mainījies ;)