Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

diēta nenotievēšanai

Reitings 341
Reģ: 06.05.2009
Viss ap un par diētām, lai notievētu. Vai kāda zina padomus arī tām, kuras vēlas "uzresnēt"? Negribu būt resna, bet iegūt patīkamu mīkstumu uz kauliem :)
03.08.2012 18:23 |

Reitings 746
Reģ: 29.01.2009
Tak štopē iekšā visu kas nekustāš un kas kustās to nosit un arī apēd. Es sāktu ar čipsiem un McDonaldu :D ..bet es tikai par to pasapņot varu :)
03.08.2012 22:34 |

Reitings 276
Es ar kā reiz nolēmu uzēst mazliet vairāk miesas uz kauliem. Citādi jau tie komentāri, ka esmu slimīgi tieva utmll... lai gan jutos labi un vienkārši tāda esmu, bet ok-nolēmu pamēģināt. :P

Es esmu jau dabūjusi dažus kg klāt. Jūtos mazliet resna. :D Ir paaugušās krūtis, kas arī rada manī lielo sajūtu. Protams mazliet pēcpuse un mazliet ciskas. Ir doma vel mazliet un tad es plānoju apmeklēt ūdens airobiku. Nevis lai nomestu uzēsto, bet lai uztrenētu, cerot, ka iegūšu skaistu slaidu nevis kalsnu figūru un nevis vienkārši uzbarotu. Tā lai būtu sievišķigi, nezaudējot jauniegūtās krūtis un tvirti stingrs viss.

Uzbarojos atvaļinājuma laikā neko nedarot, guļot pludmalē, vai sēžot pie PC- kas lieliski darbojas+vel ēst visu, visu.. un arī ieteicams pie PC, vai TV, vai gultā. Tas labi strādā. Jāpaliek vnk slinkam, jāvāļajas pa gultu un jāēd daudz. :D Agrāk gan man tas nenostrādāja, bet laikam vecums dara savu. :P
03.08.2012 22:51 |

Reitings 63
Reģ: 16.03.2012
zinu visādus cilvēkus, kas tā cenšas uzresnēt, ēdot visu trekno un neveselīgo, bet tāpat neizdodas. ja papēta viņu ēdienkarti, tad tur vienīgais, kas atgādina gaļu, ir desas un pelmeņi. es ieteiktu ēst daudz gaļu, un normālu gaļu. :D bet neesmu jau eksperte.

es kaut kad ziemā sāku ēst tikai veselīgu pārtiku un sportot, un ļoti ātrā laikā pieņēmos par kādiem 5kg. gribēju nomest, haha. tā kā man liekas nepareizs uzskats, ka, ja vēlas pieņemties svarā, jāštopē iekšā viss neveselīgais.
03.08.2012 22:55 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
man ar vajag zināt kā uzresnēt,es jau ēdu visu ko un slinkoju,tāpat nekas nenāk klāt
03.08.2012 22:56 |

Reitings 276
Nevajag jau uzreiz visu neveselīgo, bet gan pamainīt paradumus. Ir citi, kas sev liedz ēst pēc sešiem vakarā un, ja vēlies dabūt kādu kg klāt-tad tieši ēd pēc tiem sešiem vakarā. Ja cits neēd brokastis-tad sāc to darīt.. Ja cits mielojas tikai ar viegliem ēdieniem, tad sāc ar trekniem.

Es piemēram vienmēr esmu ēdusi visu un ja gribu kaut pusnaktī taisīšu ko treknu un nekā, bet brokastis gan nekad nav gribējies un tagad es sāku brokastot un tā pa kārtīgo. :D Ceptas kārtīgas siermaizes 4-6, tad kafiju ar treknu pienu, lielo biezpiena sieriņu un pēc brītiņa turpinu tālāk.

Ar to es gribēju pateikt, ka varbūt jāpamaina ēšanas ritms/paradumi, tām kam ne visai izdodas uzbaroties.
03.08.2012 23:00 |

Reitings 1517
Reģ: 12.09.2010
Ak, būtu man jūsu problēma :D
03.08.2012 23:08 |

10 gadi
Reitings 2068
Reģ: 31.01.2012
Oj, pirmais komentārs galīgi garām, ja vien tavās vēlmēs nav iekļauts nežēlīgi nesmuks celulīts visās iespējamās vietās. Es domāju ir jāēd veseligi, visas tās 5x dienā, tikai lielākas porcijas. :)
03.08.2012 23:24 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits