nevajag tiesam lietot tikai nomierinosas zales - es dariju ta, ka iedzeru baldriana tinkturu un biku vel kafiju, lai galig nav flegmatisms :D
bet man bija ta, ka es nokartoju ar otro. pirmaja eksamena sakuma biju tik atbrivota, pilnig vai figuras ar vienu roku izbraucu, ka tas instruktors man te macija vai viss kartiba, bet es visu izdariju ta ka vins vareja muti aizvert. bet vinjam laikam nebija garigais, ka brauksanas laika naturali man saka macit, visulaik tarksk un tas ta novers uzmanibu, vienbrid ta ieksa eksplodeju, ka gribeju vinju izmest vnk :D ta bija ziema un vins visulaik man tarkskeja, ka jabrauc pa pedam bla bla, bet es tak visu zinaju un kada velna pec vins man maca, ja es kartoju tiesam eksamenu! rezultata, man tads stress sakapa, pie luksofora noslapa, biju prieksa, visi aizmugure piii pii pii, viss eksamena izkritu. drausmas! iespejams tam instruktoram nebija garigais tai diena, jo parasti jau runa, ka vins jautrs vecis bla bla. tapec, pirmkart, milisi gribeju teikt to, ka tas ir ari atkarigs no instruktora, kads jums patrapas! ja bus feins un rams, tu ari atslabsi! un kad brauksiet uz celja tiesam savaldieties nevis bezjega pipinat, ja kads prieksa noklemmejies! padomajiet ka jus justos vinja vieta! nesaprotu ko uz cela var darit tie kaskigie, nervozie cilveki, kuri ta uzkacina citus!
nakamaja reize, jau noskanojos uz to ka bus ta bus, un tas nomierinaja, bikinj kaja triceja, instruktors bija superigi rams, lai ari toreiz dazas mulkibas sastradaju, bet kad vins mierigi to skaidroja gribeejas taa aaaw apskaut :D