Hello, mans rīts sākās ar wtf- kas tas par laiku????? Vai Rīgā arī līst un kas jums mugurā?
Visas tagad draudzīgi pielūdzam sauli :D un, protams, izliekams, kas uz sirds.... :D
volcom, nu, man arī šorīt grūti gāja, man tā vienmēr ir pirmajā naktī pēc jaunas gultasveļas uzlikšanas :D :D :D Bet tās karbonādes jau biju saplānojusi, tur nebija variants necept. :D Bet vispār jau laikam tiešām tas nav īsti normāli, vienreiz kolēģiem pat siltas vafeles atstiepu uz darbu :D Citiem ir rīts aktīvais laiks, citiem vakars..man abi, tāpēc ir tā, ka brīvdienās man bišku par daudz tā enerģija! :D :D
Guten Tag!
Vēl joprojām mokos ar vēdera vīrusu, ar acīm gribas ēst, bet neko nespēju dabūt iekšā. Vienīgais, ko ēdu ir pārslas ar pienu, jogurts. Šodien vārīšu vistas zupu, cerams, ka to dabūšu iekšā.
Atkal mums +30!
Un šodien paiet tieši mēnesis, kopš esmu prom no LV.. brīžiem vēljoprojām ir sajūta, ka es šeit esmu tikai ciemos un drīz būs jābrauc atpakaļ :D
Izdomāju iet pakaļ saldējumam. Skatos - ārā spīd saulīte, tad jau jāvelk svārki un topiņš. Kolīdz izgāju ārā, tā sapratu, ka jāskrien pakaļ jakai. Auksts vējš!
Sapņoju arī kaut kādus bezsakarīgus sapņus..
oi, nezinu ko darīt man nāk nost āda no sejas, labi, ka nav traki, bet diez ko var uzsmerēt kkadus krēmus? un tas no vienas reizes, kad pabiju 1h pie jūras.
uztaisīju tēju tagad sēžu un domāju, ka šodien esmu sadarījusi daudzus dažādus darbiņus, izpilde daudz laika neaizņem, bet toties ļoti svarīgi! :)
šodien laikam jāsāk kačāt kkādas filmas, kuras esot uz riteņiem paskatīties, ja kādai ir saglabātas diskusijas par filmām iemetiet linkus, lai varu iečolēt!