Vajag kādu tantuku vai piebūreju!

10 gadi
Reitings 412
Reģ: 10.10.2010
Īsumā vai kāda var ieteikt kādu tantuku vai raganu vai nez ka nosaukt - kas visādas pieburšanas taisa un tml! Man ļooti prasās pēc nelielas veiksmes pieburšanas - pēdeja laika viena melnā josla manā dzīvē - gribas parbauditu "raganu", kas paskatitos vai man nav kāds noskaudis vai tml. Zinu, ka liekas smiekligi, bet pedējais pusgads ir vnk totali briesmīgs - viss sabrucis, nojucis un nekas ko iesaku neizdodas, kaut gan agrak biju ļoti veiksmīga un viss izdevās nebija dzīvē nekādu bēdu man! Es vnk rudeni kādu laiku strādaju vienā darba vietā kur daudz skaudīgas meitenes bija kuram likās ka mana dzīve ir no zelta iztēsta (tā pašas teica). Un kad no turienes aizgāju janvāri - veiksme man pagriezusi muguru! Nezinu jau pie kā griezties - tgd ķeros pie pēdejā salmiņa! atvainojos ka tik gari vnk negribu lai kāda sak nodirsināt manu apņemšanos, bet tiešām esmu izmisusi!!!

Tad lūdzu ja zinat kadu tādu "raganu" tad padalieties - atsūtat personigu vestuli ar kontaktiem vai tml!!1 Lūdzu, lūdzu - negribu uztrapit uz sarlatānes!!!
01.08.2012 02:09 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Kubiete, Arprac, kas ko tadu iesaka!

Un es pat zinu, kapec ko tadu iesaka!

Zilnieces maskejas ar sho visu !!!!! Nav baltaas vai melnaas magijas, kaa raksta. Z

ilnieces tikai grib izlikties baltas un pukainas ieteikdamas sho visu cilvekiem - svecishu liksana baznicaa utt.

Ir pat tadas, kas glabaa un tur ikonas uz galda, tipa lai klienti domaa, ka shii ir "baltaa mate".

NETICIET NEKAM TADAM!!

Dievs nesadarbojas ar zilniecem!
01.08.2012 17:16 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Paga, vai nu baznīca, vai zīlniece. Abi kopā galīgi nu neiet.

Lielākā daļa no šīm sievietēm strādā ar Baznīcu lūgšanu, svēto ūdeni un iesvētītām svecītēm. Un pārsvarā ar Pareizticīgo baznīcu un visas pašas ir kristītas tieši pareizticībā.
01.08.2012 17:20 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Pajautā ko par to domā POPS. Par zīlēsanu.
01.08.2012 17:22 |

Reitings 1846
Dargaa Meitene ar kristala kurpiti!

Tas, ka vinjas ir kristitas, glabaa bildites, vai zin lugsanu - neko nenozimee!
Cietumi ir pilni ar cietumniekiem, kas arii agraa bernibaa arii ir kristiti!!!
Tas nav raditajs!

Visas zilnieces darbojas pretejo speku pusee - demonu un satanu!

Bibelee skaidri ir pateikts, ka nakotnes paregoshana un burveklju tureshana majaas ir greks un aizliegts! Un nevienam nav dots zinat nakotni!
Dieva gars nedarbojas paregosanaaa, tur ir darishana ar citiem - pretejiem gariem......

Un ja Jums ir kadas aizrunatas mantas vai kadas mantas kas ir dotas no tadam tantinjaam, silti iesaku - visu sadedziniet, lai tas netraucee jusu sadzivi !!!!
Taa vietaa atnesiet svetitu Jēzus vai Dievmātes bilditi majaas - ta Jus sargaas labak!
01.08.2012 17:26 |

Reitings 1531
Varbūt reizēm ir jāpadomā par to, ko domā paši cilvēki, nevis Baznīcas galvas. Ja esi gatavs kko mainīt savā dzīvē, tad visi paņēmieni ir labi.
01.08.2012 17:27 |

Reitings 1531
grrr

tevi šī tēma aizskar, ka tik ļoti esi uzvilkusies?
01.08.2012 17:28 |

Reitings 1846
Mani tiesham uztrauc, ka meitene, kas uzrakstija sho jautajumu, taisaas darit mulkjibas!
Ceru, ka Dievs vinjai dos pratu un uzvediis uz istaa celja (ja ne tagad, tad vismaz dzives laikaa).

Kads sakars te ar uzvilksanos, izlasi rupigi, ko rakstiju.
Visas zilnieces nodarbojas ar smagu grekoshanu un velk greku pinekljos visos parejos cilvekus, kas pie vinjaaam naak. Atkartoju velreiz, ka vinjas nesadarbojas ar Dieva garu, bet ar demoniem un satanu !!!!! Tie apseed cilvekus.

Dievam vajag lugt palidzibu, vinjs ir visvarenais! Vinjs vienigais!
01.08.2012 17:37 |

Reitings 826
Reģ: 27.04.2012
Piekrītu grr.
Ticu, ka tikai Dievs var dziedināt, nākotni paredzēt Dievs nav lēmis. Tādiem lāstiem neticu, bet, ja arī kļūdos un tiešām tādi pastāv - nevajag censties no tiem tik vaļā, agri vai vēlu Dievs licēju sodīs un tev paspīdēs arī saulesstariņš. :)
01.08.2012 17:41 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Varbūt reizēm ir jāpadomā par to, ko domā paši cilvēki, nevis Baznīcas galvas. Ja esi gatavs kko mainīt savā dzīvē, tad visi paņēmieni ir labi

Piekrītu japajautā ko cilvēki domā.Taču tu tak cerams zini ka tās sveces iesvēta tas pats POPS? Tad ka tas iek kopā ka viņa padomu nav vērts prasīt, bet vioņa iesvētītāssveces zīlniece gan izmanto? Turklāt labi zinot ka banzīcas un tas POps kas ievētija tas pašas sveces pret zīļēsanu attiecas? Kaut ka tas viss ka iedziļinās kopāš nu galīgi neiet.
01.08.2012 17:48 |

Reitings 1531
Ja es reiz nebūtu bijusi pie šādas sievietes, nebūtu nokristījusies pēc viņas ieteikuma un šobrīd šo tekstu nerakstītu.
Morāle? Ir cilvēki kuri nodarbojas ar ļoooooti melnām lietām un lai gan mēs paši apzināmies, ka šīs lietas mūs ir skārušas, nezinam kā no tā atbrīvoties. Ir cilvēki, kuri jūt vairāk par mums un viņiem līdz ar to ir iespēja virzīt uz pareizā ceļa.
Un stāsta takš, ka visi mūsu talanti ir Dieva doti. Spēja palīdzēt cilvēkiem nav sava veida talants? Un šeit es nerunāju par zīlniecēm, kur lielu mākslu nevajag, lai izliktu kārtis, bet gan dziedniekiem.
01.08.2012 17:49 |

Reitings 1846
Meitene, nesac runat tagad par dziedinashanu. Taaa ir pilnigi cita tema.

Tas, ka tev kada zilniece nodereja kaa celja raditajs, lai Tu nokristitos - apsveicu.

BET...
Biezhi cilveki vienkarshi nokristaas un talak neko nedara. Dzivo savu izdomajumu pasaulee un nemaz neinteresejaas, ko tad isti Jēzus mācija. Ko teica. Bibeli esi lasijusi ?

Vai tu praktize savu ticibu un interesejies par garigaam lietam - ja jau saaki par sho teemu ?

Es pietiekoshi daudz esmu par to lasijusi, interesejusies, klausijusies ari lekciju no priesteriem.

Saulit, pie priesteriem vershas cilvekiem, kuri pateicoties tadiem pestelotaajiem, ir iedzivojushies arii ziepees, tad priesteriem ir jabrauc un javeic eksorcisms. Jalasa ipasha lugsana un jaludzaas, lai cilveks vai vieta tiktu atbrivota no nelabajiem gariem.

Un ari pats Jēzus ar to nodarbojaas, izdziidams ljaunos garus no cilvekiem.
Man ir slinkums meklet tagad citaatus, kuros ir skaidras norades pret naakotnes paregosanu un bursanos..
01.08.2012 18:00 |

Reitings 1846
Uz skaties talaa perspektiva - neizglabs tevi taas tantinjas!

Mirstigas tapat kaa mes visi. :>

Es tagad off..
01.08.2012 18:03 |

Reitings 3966
Roxy es gan biju tikai pie vienas dziednieces, interneta ciik lasiju par vinju atsauksmes, ka visaam meicham vinja saka ka vinjas ir maukas. A man ka par brinumu pateica, ka es varu dabut jebkuru viirieti. tas ka man nav es pati esmu vainiga.

Tad es arii esmu ragana :D

----
bet ar zilnieci no sakuma satikos vienaa tusinja, vinja man izzileja, un gada laika viss piepildiijas, tikai japrot pareizi iztulkot.
un tagad atkal vinja precizi izzileja, kontaktus atradu no sakuma draugiem.lvpec tam calis.lv

par samaksu ir ta ka vinja neprasa, bet norada kontu ja gribi maksa ja ne ta nemaksa, bet es samaksaju, jo negribeju but karmai parada :)
01.08.2012 18:10 |

Reitings 3966
grrr davai nerunasim te par ticiibu, runajam pa teemu.....
01.08.2012 18:12 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Nu es nezinu, es gan nevadītos tikai pēc Bībeles, bet gan pēc tā, ko saka paši cilvēki.. Pašai rados ir bijis gadījums, kad zīlniece ir palīdzējusi. Ir muļķīgi nevis domāt par zīlniecību, bet gan domāt visu laiku vienā virzienā, nemaz neiedomājoties to, ka pastāv arī kāds cits.

Es neticu Dievam, un neviens man to nepiespiedīs darīt, bet es jums arī nevaru nekādi pierādīt, ka viņa nav. Manuprāt, Dievam nevar sākt tā vienkārši ticēt- lūk, tagad ņemšu un sākšu ticēt. Es uzskatu, ja meitene vēlētos vērsties pie Dieva, to arī būtu izdarījusi. Jūs lūdzu neapvainojaties, tas nav personīgi, negribu arī jūs mācīt, nu tiešām, bet man liekas aplami visu pasauli skaidrot ar Dievu.. Negribu arī izteikt dažas savas domas par ticību, sāktos kašķis, bet vienkārši nevajag skatīties uz to tikai un vienīgi no vienas puses.. Cik cilvēkiem ir palīdzējusi šī maģija, kas piemīt dažiem cilvēkiem. Ja ne fiziski, tad vismaz morāli, cilvēks pats notic savām spējām un var paveikt to, ko iepriekš nevarēja. Un tas tikai tādēļ, ka kaut kas no malas viņam dod tādu iespēju. Kādam tas ir Dievs, kādam zīlniece. Nevajag likt visiem uzreiz vērsties pie Dieva, pie Viņa var vērsties tikai tas, kas pats grib sevi sameklēt ticībā, un, ja to vēlas, tad nav vajadzīgs pamudinājums, tagad ej un dari, tas ir vienīgais pareizais.. Lai gan, būtībā jau to pašu varētu teikt par magiem.. Bet es tomēr vairāk ticu katra cilvēka iekšējām spējām savu dzīvi sakārtot tā, kā vajag. Ar savu domu spēku, ar vēlēšanos to darīt, ar prātu un sirdi. :)
01.08.2012 18:13 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Salasiijushaas pasaku graamatas un te tizlojas. Pieaugushas sievietes, pashaam kauns nav?
01.08.2012 18:16 |

Reitings 1531
Zini, es tev neesmu nekāda Saulīte vai Dārgā! Besī, ka sveši cilvēki cenšas būt tik mīļi un jauki un šādi kādu saukt. Satiktu uz ielas tevi un ja tu mani tā uzrunātu dzirdētu kādu skarbu vārdiņu arī.
Un redz, mēs vispār esam katra par savu runājušas, jo es nevienā brīidī neesmu pieminējusi zīlnieces. Es visu ko teicu, domāju saistībā ar dziedniekiem.
Un ja tev tik ļoti interesē, tad jā, es savu ticību praktizēju gan un Bībeli arī esmu lasījusi. Un arī mācītāju lasītās lekcijās esmu piedalījusies. Neesi tu vienīgā, kura ir staigājusi uz lekcijām un lasa Bībeli. BET es neesmu fanāte, ticu, kam gribu un paņemu sev to no ticības, kas man šķiet pieņemami, jo daļa no Bībelē rakstītā gluži nav piemērojama mūsdienu dzīves ritmaam. Un es nevienam NEUZSPIEŽU savus uzskatus. Tu gan šobrīd to centies darīt. Ja esi tik pieaugusi, tad zinātu, ka katram ir izvēles tiesības, arī meitenei, kura vēlas saprast kāpēc viņas dzīvē notiek tieši tā un ne savādāk.

Tik kristāldzidra dvēsele esi, ka nedaudz slikti sametās. Piedod, bet tā ir. Pat mana draudzene, kura ir pārliecināta katoliete visās dzīves jomās, šādi nerunā.

Ā un ja jau tu man vari uzdot personiskus jautājumus par manu ticību, tad pastāsti- tu tik ticīga būdama, seksu pirms kāzām un ballītes arī nepiekop? Ja piekop, tad kauns, kauns, jo tas ir grēks!
01.08.2012 18:17 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ko var cepties? kam "paliidz" ziilniece, kam dievs un kam plastmasas piile. viss ir domu liimenii - kad cilveeks pats tam no sirds tam notic, ka veiksme tagad buus vinja pusee, tad taa arii notiek. bet ne jau deelj augstaako speeku iejaukshanaas, bet gan taadeelj, ka saak atkal riikoties paarliecinaati, vairaak smaidiit un beidz atgruust no seviim cilveekus. kad notiek kaada nelaime, dazi indiviidi zaudee paarlieciibu par sevi un staigaajot sakumpushi, iigni un negatiivi noskanjoti, iedziivojaas veel vairaak probleemaas.
01.08.2012 18:28 |

Reitings 3966
ticiba-zileshana; sex- ne pirms kazam :D hehe
01.08.2012 18:29 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Viens,tiesham dziednieks, pateica,ka loti daudzas sievietes liek lastus otrai sivietei ka dzemdes vai kakla vezi.Tadas vnk bazt aiz resteem!!!:@ Ticu ari skaugjiem!Tapec vnm jakai apaksa iesprauzu saspraudi pret ljauno aci. Kops es biju pie tantuka un pat pateica,kurai skauz,kura ari ir pie attiecibu izjuksanas, izgaju ritualu un dzivoju laimiga,kjibeles gadas,bet ne tas vajprats,kas mani vajaaja!!! Un,lai zinatu,ka vinja neizdoma,vina pat nosauca tas meitenes vardu,kas vinja ir utt,to nevareja uzminet,zel,ka nr esmu nozaudejusi.
01.08.2012 19:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits