Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

labs draugs vai kaut kas vairāk?

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Sveikas, meitenes! Nesen izšķīros no puiša, bet tagad kaut kā ir sanācis tā, ka es diezgan bieži čatoju ar viņa 'labāko draugu. Ar viņu ir vienkārši, jautri un ļoti bieži smejos gan viņa klātbūtnē. Jau no paša sākuma puisis man ļoti simpatizēja kā cilvēks un tagad nevaru saprast, ko darīt.
Vai jums tā ir bijis? Vai šīs ''laba drauga'' attiecības nepārvēršās par kaut ko vairāk? Labprāt dzirdētu Jūsu stāstus par šo tēmu..

p.s. viņš jau vairākas reizes ir devis visādus mājienus, saprotu, ka viņam piesaistu kā meitene... viņš mani aicina viskaut kur un ļoti bieži raksta.. Pusnakti izdomājos, iet ar viņu vispār satikties TĀ, jo viņš aicina uz kino, vai tomēr neriskēt un atkal uzsākt attiecības.. un jā, it kā viņš nav mana tipa vīrietis, tāpēc interesē jūsu domas, vai nav bijusi vistrakākā iemīlēšanās tādā, kuru sākumā it kā noraksti : ai nav mans tips un 'tā...
31.07.2012 18:36 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Es tā nemaz nevarētu. Mana bijušā drauga draugam būt meitene, un tād tā drauga draugam un tā uz apli ar visiem draugiem !? Fu ,nē. Puišiem arī attiecības iespējams,ka mainīsies.
31.07.2012 18:42 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Monro tas nav uz riņķi. Bez tam ko tu padarīsi sirdij? man likās īstenais un vienīgais vispirms tas mans bijušais, izrādījās briesmīgs cilvēks.
31.07.2012 18:47 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Nu tad pajāt, ko citi saka, klausi sirdij un ej tiecies ar to čali ! Kas zin, mož ir arī baigā mīlestība!
31.07.2012 18:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits