Hmmm..

Reitings 200
Reģ: 07.04.2012
Sveikas! :)

Runa ir par studiju maksu... man ir paņemts valsts galvotais studiju kredīts. Problēmu nav, vnk tagad esmu nedaudz satraukta - jo rīt ir apmaksas termiņš, bet vel nav samaksāts...
Parasti banka pārsūta naudu ļoooti laicīgi, jo brīdinājumu par ''tuvojošos kredīta apmaksu'' augstskolas sistēmā vēl nekad neesmu redzējusi.
Nevarētu taču būt, ka tā summa man jāsamaksā pašai.... vai varbūt var..?

Zinu..it kā muļķīgi... tāpēc arī laikam vispirms rakstu te :D priecāšos, ja kāda varēs palīdzēt.
31.07.2012 18:20 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Jollya, droši vien atšķiras tāpēc, ka es ņēmu gadu ātrāk - jau pirmajā kursā. Tagad, 4.kursā maksāšu pati. Beidzot vismaz arī būs no kā to samaksāt.
31.07.2012 23:17 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
Pirmkārt, kredītu ar valsts galvotāju bieži vien ieskaita tikai novembrī, tad atpakaļ savu naudiņu dabū tad. Otrkārt, mūsu jaukā Izglītības un Zinātnes ministrija ir uzlikusi limitu, tā kā atsevišķās programmās ar kredītu pilnīgi studiju maksu segt nevar.
01.08.2012 22:22 |

Reitings 344
Reģ: 21.07.2011
Vai tad BA nav tā kā visur citur, ka pirmā iemaksa jāveic no saviem līdzekļiem, bet pārējo sedz kredīts visus turpmākos gadus?- un vēlāk to pirmo iemaksu arī atdod atpakaļ?
01.08.2012 23:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)