sveikas,tā kā ir vasara gribēju uzjautāt divas lietas:
*kā jūs kopjat savu sejas ādu vasarā?
*kā jūs kopjat savu ķermeni vasarā(kadi losjoni,pieniņi,ķermeņu sviesti utt)??
jo pa vasaru esmu ievērjusi,kaut lietoju mitrinošus losjonus man bieži niez āda,it kā alerģiska neesmu..
par sejas ādu: mitrinu un daudz mitrinu + tonizēju + divas reizes nedēļā sejas maskas, mitrinošā un attīrošā, protams sejas un acu krēmi, dekoratīvo kosmētiku nelietoju, tikai reizēm tuša un lūpu spīdums, uz īpašiem pasākumiem tiek likts "pilns komplekts"
ķermeni: reizi nedēļā skrubis, katru dienu mitrinu ar ķermeņa krēmu pēc dušas.
Lietoju daudz un bieži dienā roku krēmu, rokām jābūt maigām, vienmēr.
*sejas ādai - Madara putas, attīrošais toniks un mitrinošais krēms.
*ķermenim - skrubis 2x nedēļā, losjons vai sviets (attiecīgi noskaņojumam)
Pēdas gan skrubēju katru otro dienu un katru dienu uzklāju losjonu, jo ar visiem noberzumiem āda tāda neforša..
Sejas ādai neko citādāk nedaru, vairāk sārtuma, lai izskatos dzīvīgāka, biežāk paskrubēju.
Ķermeņa ādu ļoti bieži skrubēju, jo man rodas nevienmērīgs iedegums un pleķi, ja to nedaru, kā arī matiņiem labāk patīk bieža skrubēšana.
Vasarā viss tāpat kā ziemā, tikai sejai barojošo krēmu nelietoju. Sejai - rožu mazgāšanas putas, rožūdens, salicilskābe, mitrinošs krēms, serums. Ķermenim skrubis un losjons.
neko īpašu vasarā nedaru, bet cenšos samazināt un optimizēt taukaināku produktu lietošanu. Sejas krēmu izvēlos pēc iespējas vieglāku, kosmētikas pieniņa vietā izvēlos kosmētikas ūdeni un papildus vēl viegls toniks/sejas putas.
ja maskas - tad riktīgi atsvaidzinošās, nevis mitrinošās/attīrošās/whatever.