Kāpēc man nav krūšu?! :D :@

Reitings 308
Reģ: 10.05.2012
Varbūt kādai dabas apveltītai tas būs smieklīgi, jo viņām jau nesaprast! Man viss patiktu savā ķermenī, rūpējos par to, vingroju, bet esmu tāds dēlis... :D :D Ar skaudību noskatos uz meitenēm peldkostīmos, kam tur ir ko ielikt.. Nezinu, kāpēc man nav krūšu, jo mammai ir C+. Droši vien pati esmu vainīga, uzbarojos resna un 16 gados sapratu, ka tā nevar, sāku stipri sportot un ļoti diētiski visu laiku ēst (laikā, kad viņām bija jāaug), iespējams tāpēc esmu palikusi bešā. Mani tiešām dzen kompleksos un pēdējā laikā par to pārdzīvoju arvien vairāk (vasara, topiņi, kleitiņas, var redzēt citu labumus), tiešām krīt acīs skaisti dekotē, bet ko gan ar savu A/B var parādīt? Ja ir sekss dienas gaismā, parasti iebilstu draugam, lai nevelk nost topiņu, liekas ka viņu neuzbudinās, ja redzēs tās mazās pumpiņas. Nu labi, ikdienā uzvelc mazliet polsterētu krūšturi, bet kad viņu noņem.. Ja vien būtu nauda, nedomājot tiktu pie B/C izmēriņa, zinu, ka tad būtu pilnībā ar sevi apmierināta. Ar vingrojumiem neko ļoti izmainīt arī nevar. Kādu periodu, kad pieņēmos svarā par +10 kg, tad krūtis palika mazliet lielākas, bet es viscaur biju tik resna, pretīga sev.. Bet lai būtu slaida, jādomā ko ēd, un līdz ar to zūd svars un pazūd arī krūtis. Lai es dabīgi iegūtu B/C, vajadzētu svēt ap 85-90 kg :D Gribētos justies kā seksīgai sievietei, nevis pusaudzei. Kā jūs bezkrūtes ar to sadzīvojiet? Kā lai sevi pieņem? Man šķiet, ka krūtis tik lielā mērā liek justies sievišķīgi, pārliecināti. Tik ļoti negribas pavadīt jaunību kompleksos, bet kad meklēju jaunu peldkostīmu, tā nekā neesamība liek pilnīgi raudāt! Draugs jau muld, ka esot labas, ieguļ tieši plaukstā un vismaz ir stingras, bet pat es - meitene ar normālu orientāciju - pamanu skaistus dekoltē, tas tiešām ir seksīgi, ja ir krūtis, tas ir sievišķīgi! Kā jūs sevi iemācījāties pieņemt? Varbūt kādai tomēr ir izdevies palielināt dabīgi, varbūt kādi ēšanas ieradumi, lai paliktu vienlaikus tieva, bet krūtis palilinātos? (kgan diez vai man pēc 20 gadu vecuma tas spīd) :D Vingrojumi, kas palīdzēja? Izvēlējāties plastisko? Jeb pieņemat? Kā jūtaties pludmalē? Vinkārši gribējās izlikt sāpi :(
28.07.2012 16:23 |

Reitings 44
Reģ: 17.03.2010
nu ieteiktu vispirms palasīt googlē un tad kaut ko nolikt.
30.07.2012 12:26 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Man ir tā- it kā ikdienā esmu apmierināta ar sevi un savu ķermeņa augšdaļu, bet tad pienāk tāds brīdis, kad sagribas kādu kleitu vai kaut ko tādu, kas velkams bez krūštura- garastāvoklis zemāk par zemi, jo nevaru samierināties ar to, ka nav, ko izcelt.
Es uzskatu, ka pārmērības nav laba lieta- pārāk mazas krūtis nepatīk, bet arī ļoti lielas nepatīk. Es savas gribētu par pusizmēriņu lielākas. Bet vēl galvenais- vienādas! Dažreiz kaitina tas, ka ļoti labi redzama abu krūšu atšķirība..
30.07.2012 12:28 |

Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
lasot googlē, mēs jau neskatamies, kas to rakstu ir rakstījis, tātad ticamība maza.

man darbā bija tāds gadījuma, ka viens puisis saitā gudrinieks.lv bija izlasījis, ka elpojot benzīnu, aug muskuļi. un to arī darīja.
30.07.2012 12:29 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Neuztraucieties, ja būs bērns, - un kā vēl augs!

Atļaušos nedaudz nepiekrist. Māsai pēc bērna krūtis vispār pazuda.. Ja pirms bērna bija smuks B, tad tagad ir knaps A... ;)
30.07.2012 12:34 |

Reitings 308
Reģ: 10.05.2012
Ieteikums par push up ir absolūti bezjēdzīgs, jo to jau redz tikai citi, reāli mēs esam tādas, kādas esam kailas :D
Vīrieši visi izsakas tik pārliecināti, zinoši, sievietes arī, bet ja kādai būtu ielikts implants uz B vai C izmēriņu, dodu lielu garantiju, ka pa neiedomātos. Cik daudzi no tiem večiem REĀLI ar savām rokām ir tikuši pačamdīt tos silikona pupus? Skatas porņukus ar tiem arbūziem, tas ir pretīgi, bet ja sievietei ir komplekss un viņa nejūtas forši, kāpēc netikt kaut vai pie pilnīga B izmēra, ja tas viņai garantē pašpārliecinātību, apmierinātību ar sevi? Tiesa gan, tas ir ļoti dārgi.
Vakar izmērījos :D Pēc apkārtmērs krūtīm mīnus zem krūtīm sanāca 13 cm un A, bez 2 cm B :D Bet tāpat ir tik maz, kā mazi apelsīni:D Nav jau uzreiz jāpārspīlē par piena kannām un nokareniem pupiem, bet kāds +/- C izmēriņš ir super!

Ja mans vecis atļautos pajautāt vai es negribētu silikonus, nezinu ko darītu..... būtu šokā par smadzeņu apjomu, ka nevis ceļ savai sievietei pašapziņu (sakot, ka patīk, pat ja ne visai), bet vēl nolīdzina! :D :D :D
30.07.2012 12:36 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Liela daļa vīriešu, ko pazīstu, dod priekšroku sievietēm ar šādām proporcijām :

Nevis kaut kam tādam, kā tajā rozā peldkostīmā iepriekš. Ja nu jāizvēlas.

Viss taču atkarīgs no kopskata un auguma proporcijām! Ja pārejais augums nav neko labs, tad nekādi C/D pupi neglābs.
Skaistums ir formā un proporcijās, nevis izmērā. Un tas attiecas uz pilnīgi visu.
30.07.2012 12:57 |

Reitings 1761
Ticiet man, šīs sievietes ar visām ne C/D krūtīm par vīriešu trūkumu nesūdzās! :D

30.07.2012 13:00 |

Reitings 204
Reģ: 17.06.2012
lapsīgā, mana mamma īsts dzīves piemērs (spriedu pēc bildēm un viņas teiktā) līdz 18. gadiem manai mamma krūtis vispār nebija, viņai bija tas bērnu krūšturis un, kad viņai palika 20 viņa sāka nēsāt B izmēra un 21 gadā dzemdēja manu māsu, rezultātā viņai no 22-23 gadiem C+ izmērs . man tāda pati situācija tagad notiek
30.07.2012 13:02 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Frambuesa

Viņš to nesaka nolīdzinošā izteiksmē un prasa to tad kad es pati čīkstu 9 šķiet pat vairāk ar domu lai beidzu čīkstēt, nevis ka viņām ar to liela problēma... + es neapvainojos, ka viņam patīk pupi, nebūtu jau vecis ja nepatiktu, un tā kā mēs viensotram nelišķējam un sakam visu avcīs ko domājam nevis caur puļēm un lai tik neaizvainotu :D Es galīgi neķeru kreņķi... viņu arī par daudz ko paķircinu :)
30.07.2012 13:07 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Man arī patīk mazas .. un ja plaukstā ieguļ, ka draugs saka, tad ir vienkārši ideālas!!!
Nesaprotu, kur problims .. tikai savos kompleksos ..
30.07.2012 15:12 |

Reitings 69
Ieteikums par push up ir absolūti bezjēdzīgs, jo to jau redz tikai citi, reāli mēs esam tādas, kādas esam kailas

Nu, dritvai kociņ! :D es galīgi nesaprotu, kas tad tev ir svarīgi - ko citi redz, vai ko tavs draugs domā, vai ko pati. Draugam taču patika, kādas ir, tur nav problēma tad.
Apkārtējie nevar redzēt kailas (nu,es tā pieļauju... :D ) un pietiks ar push up, lai izskatītos lielākas. Ja vienīgi pašai nepatīk, kā izskatās kailas, tad ir problēma un tad var sapņot par palielināšanu, jā.
30.07.2012 15:19 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Sibilla

Ou iedomājos cik veselīga metode... hormoni galīgi nesaiet dēlī no šitām ;D

Es gan piekritīšu, ka krūtis var palielināt ar hormoniem un pumpas pavisam noteikti lielākai daļai meiteņu ir hormonu vaina un atliktu tikai pareizo hormonālo kontracepciju izvēlēties nevis dārgos krēmus... BET tos ir rūpīgi pēc analīzēm jāizvēlas kopā ar speciālistu nevis ebay uz akciju kauko figviņzin ko...

( es pieļauju , ka links bija ar ironiju iemests, bet doma kā tāda par šīm tabletēm)
30.07.2012 15:25 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
man jau šķiet, ka daudz seksīgāk ir būt slaidai ar dabīgi mazām krūtīm nekā resnai govij ar dabīgi lielām krūtīm
30.07.2012 15:28 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
manā gadījumā puš-ap der ļoti labi...jūtu,ka pupi ir :D un puisis jau tā pat zin,kāda es plika izskatos...labāk papriecēt acis paši pie spoguļa..
es pati esmu pieķērusi autoskolas kursa biedru blenžam manā dekoltē rajonā. :D sāku smieties..ja vien viņš zinātu,ka tas,kas viņas paceļ un uztaisa pufīgas un apetelīgas ir ļifčiks...nejau māte daba :D
bet neko - ar puš-ap, jūtas kuplu krūšu īpašniece..B +puš up -labais..
30.07.2012 15:33 |

Reitings 826
Reģ: 27.04.2012
Man ir mazi pupi, un maza pakaļa, un man ir LABI. :D
30.07.2012 15:48 |

Reitings 528
Reģ: 09.03.2009
man arī mazas, priecājos vismaz par savu apaļo dupsi, par to saņemu komplimentus :D agrāk klasē mani saukāja par dēli, tagad esmu tikko no A izlīdusi, bet nu nav tik traki, esmu redzējusi mazākas :D par to vairs nestresoju.
30.07.2012 15:55 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Šodien biju ņujorkerā, jo gribēju nopirkt krūšturi, hell yeah, man pat vairs neder A izmērs, mani pupi arvien mazāki paliek :D
30.07.2012 16:00 |

Reitings 1761
Šīs sievietes ( igauniete, latviete, krievietes un čehietes) arī noteikti ir galīgi neseksīgas un tiek sauktas par dēļiem un vīrieši blakus viņām noteikti sapņo par citām... :D

Ievietoju bildi speciāli tām, kam kauns pludmalē , jo krūtis, redz, par mazām un slikti izskatās :)
30.07.2012 16:55 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Ir taču atšķirība - mazas krūtis vai pilnīgi gluds.

Un es vispār nesaprotu, par ko te ir ņemšanās? Ir vīrieši, kuriem patīk mazas un ir vīrieši, kuriem patīk lielākas (C, D). Galvenais, ka katrs var atrast dāmu savai gaumei.
30.07.2012 17:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)