Man skauž

Reitings 39
Reģ: 14.05.2012
Jā, man skauž, un pat ļoti..
Skauž tas, ka citas manas paziņas iegūst augstāko izglītību. Tas vienmēr bijis mans sapnis, bet dzīves apstākļu dēļ es to nevaru piepildīt.
Skauž tas, ka citām manām paziņām ir interesanta ārpusmāju dzīve. Es sēžu auklēju savu mazo pilsētā, kur draugu un paziņu skaits pielīdzināms nullei. Vīrietis vairāk darbā nekā mājās.
Skauž tas, ka nevaru izgulēties, kamēr citi saldi pa nakti guļ.
Skauž tas, ka nevaru atļauties to, ko gribās, jo finansiālie apstākļi šobrīd to neatļauj.
Neesmu nekāda čīkstētāja, bet šobrīd tiešām gribas pačīkstēt. Laikam tie tikai melnie uznākuši.
Protams, apzinos, ka manā dzīvē ir daudz daudz laba. Mums ir pašiem savs dzīvoklis, kamēr šīs paziņas ar augstākajām izglītībām ar bērniem un vīriem dzīvo pie vecākiem. Visas dzīvo pie vecākiem! Mana otra pusīte mani ļoti mīl, ko nevarētu teikt par citu otrajām pusēm, kuras laiž pa kreisi. Neesmu nekāda neglītene. :D
Šobrīd vienkārši šķiet, ka esmu tupikā, dzīve iestigusi un es nekur netieku. Mēģinu pieņemt to, ka šobrīd ir tāds posms dzīvē, tas vienkārši jāizdzīvo. Vēlāk būs labāk.
Ir reizes, kad gribās, lai pasaule pārtrauc griezties.
Nezinu, ko gribēju ar to pateikt. :D Jums nekas neskauž? :D
28.07.2012 14:32 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Nē, man neskauž :) Skaudība nav tā lieta, kas cilvēku virzītu uz izaugsmi, attīstību un mērķu sasniegšanu. Parasti skaudība tikai samazina pašapziņu un skauģis turpina pukstēt savā nodabā, neko savā dzīvē nemainot un nesasniedzot. Es vienkārši domāju, par to, ko vēlos.
28.07.2012 19:45 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Skaudiiba tishi virza uz priekshu, jo, ja nevienam nekad nekas neskaustu, tad cilveekiem nemaz nerastos meerkji... un beidzat puust piiliites, ka juus nekad pie sevis nenodomaajat, ka jums arii gribeetos to, kas ir tai meitenei otrpus ielai... un es runaaju par "balto" skaudiibu, jo taada piemiit ikvienam.
28.07.2012 20:17 |

Reitings 7143
Starp "man skauž, ka viņai ir tāda somiņa" un "o, viņai ir smuka somiņa, es arī tādu gribu". Ir liela atšķirība ;) Pirmajā gadījumā ir vienkārši sevis žēlošana par to, ka kaut kā nav, bet otrajā cilvēks domā nevis par to, kā nav, bet par to, ko grib un visbiežāk - kā to iegūt. Nu vismaz man ir tādas domas.
28.07.2012 20:25 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
mikiii-kuraa pusee esi?Es arii paneemu no Latvijas uz Kaliforniju mellenu ievaarijumu un upeniites ,jaanogu zeleju un veselu kaudzi maizes!Vecis lidostaa veel smeejas-kaapec tik daudz maizes...vai tad man nav ko eest!?
Es arii visu laiku saku paldies "energijai" ,kura devusi man iespeeju dziivot tiesi tur ,kur dziivoju un iespeeju straadaat-izbaudiit savu naudinu!
28.07.2012 20:31 |

Reitings 446
Atshkjiriiba ir starp "man skauzh, ka vinjai ir taada sominja un es arii taadu dabuushu" un "man skauzh, ka tai kucei ir taada sominja, bet es neko nedariishu lai pie taadas tiktu". ;)

Abos Libra mineetajos gadiijumos sominja var tikt izvirziita par sev sasniedzamu meerkji.
28.07.2012 20:35 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
nomazgaseju, vai esi uzdevusi sev jautājumus:
1. Ko es esmu darījusi,lai mēģinātu piepildīt sapni par augstāko izglītību?
2. Vai esmu mēģinājusi iepazīties ar jauniem cilvēkiem,apmeklēt pasākumus,kādas citas aktivitātes, lai iepazītu jaunus cilvēkus?
3. Vai esmu mēģinājusi mainīt kaut ko savā dzīvē?

Cilvēki cīnās,mācās no kļūdām un dara,lai īstenotu un mainītu lietas,bet tu tikai noskaud citu cilvēku laimi, tas pavisam nav noteikti solis uz savas dzīves kvalitātes uzlabošanu :P
28.07.2012 20:35 |

Reitings 7143
Njā, tikai autore lieliski parāda, ka viņu skaudība nekur nevirza. Viņa raksta, ka nevis cenšas visiem spēkiem savā dzīvē kaut ko mainīt, bet sēž, skauž un cenšas pieņemt, ka dzīvē nav labais posms. Varbūt kādu skaudība kaut kam arī motivē, bet man ar tādiem gadījumiem nav gadījies sastapties un pašai to nav gadījies piedzīvot.
28.07.2012 20:44 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Aij, Luca, kaut kā jocīga Tev tā domāšana šajā situācijā. Starp to, ko uzrakstīji Tu un ko pateica Libra, manuprāt ir krasa atšķirība un pilnībā piekrītu tam, ko sacīja Libra par noskaušanu.
28.07.2012 20:47 |

Reitings 446
Gan arii autore sapratiis, ka "labie laiki" pashi no sevis neatnaaks.. Ja ko gribas, ir jaariskee, nevis jaagaida mistiski "labie laiki".. :) pats no sevis nekas nenotiek..
28.07.2012 20:48 |

Reitings 446
Dope, man arii Tavu domaashanu briizham nesaprast... :D Taapeec jau cilveekus sauc par personiibaam - neesam no viena shablona taisiitas. :)
28.07.2012 20:49 |

Reitings 549
Reģ: 18.08.2009
Ehhh, es tiešām neizlasīju visus komentārus, bet tas ko varu teikt :

Novērtē un PRIECĀJIES par to, ka tavs vīrietis Tevis ciena un mīl, novērtē to, ka jūs nekrāpjat viens otru ( ja tā tiešām ir ). Man piem. skatoties uz savu dzīvi- protams, arī ir lietas, kuras gribētos, lai ir vairāk, vai gribētos, lai ir tā,kā draudzenēm. Bet gandrīz vienmēr ir tā, ka, tad, kad iedziļinos tajā visā, ko es gribētu tādu, kas ir viņām, beigās izrādās,ka viņu dzīves ne nieka nav labākas par manējo! Man piem. cieņā ir uzticība, kas tik daudzos pāros nav redzama! Tā ka, nebēdā un izmanto laiku sevis pilnveidošanai, nevis sūdzoties par to, kā tev nav !!

PATI SAVAS LAIMES KALĒJA!!!!!!!!!!!! :) ;)
28.07.2012 21:03 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
reizem ja.
bet tu nekad nevari zinat ka tiem citiem sava idelaja dzive iet...vai tiesam vini ir tik laimigi ka tev no malas skiet?
29.07.2012 02:30 |

Reitings 431
Reģ: 14.10.2010
Emmanuelle- esmu netālu no Bostonas. Galīgi tālu Tu man, bet uz Kaliforniju noteikti gribu aizbraukt. Mmm..Tu no LV vedi mellenes?Mēs tepat vietējā fermā salasījām tās lielās, saldās - ņamma! :D :)
29.07.2012 05:08 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Mikii - es ari tagad sezhu un zeloju sevi, ka man pat nav ar ko ara iziet! Draudzenes LV cupojas, atpusas, bet man pat nav kam piezvanit! Vai man skauz? Ne, man vnk sevis zhel....
Tomer man te ir labs darbs, laba alga, daudz citas iespejas, kas Lv nebutu.

Pilnigi saprotu autori, liekas, ka citiem iet labak par tevi un vnk gribas panchiikstet. Man liekas, ka tas ir tikai del ta, ka esi majas ar mazo un liekas, ka esi nevienam nevajadziga! Tici man tas paries!
29.07.2012 05:15 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
iesaku neskatīties citu makos un sāc domāt par sevi!
29.07.2012 09:36 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
Pirmais, kas jādara - jābeidz skaust, tā Tu tikai sevi nogremdē. Priecājies par viņu veiksmi un dari visu, ko spej savā labā!
29.07.2012 09:39 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Vienmēr,kad lasu par čīkstētājiem,domās aizlūdzu pie sevis par viņiem,lai viņiem tiešām dzīvē,kas negadās,kāda reāla problēma.Jo dzīvē ir tā,ka šī sliktā dzīve par,kuru sūdzies šobrīd pēc kaut vai parastas veselības pasliktināšanās tev liksies pasakā esi dzīvojis un sūdzējies.Nevajag to ļaunprātīgi izmantot,man liekas cilvēki sev ar to čīkstēšanu nelaimi sev vienmēr piesauc,jo smejas par dzīvi.
29.07.2012 09:59 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Atdzīšos, ka man arī reizēm, skatoties un citu cilvēku dzīvi, iesāpas sirds par to, cik dažiem viss viegli nāk, bet tam nav tieša sakara ar skaudību, jo sliktu tiem cilvēkiem nevēlu, pat priecājos par viņiem, vienīgi paliek žēl sevis. Tādos gadījumos cenšos tomēr paskatīties pozitīvi uz savu dzīvi un pateikties par to, kas man ir dots. :)
29.07.2012 13:25 |

Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
Man neskauž. Es cenšos darīt visu, lai man ir labi, nevis skaust to, kas ir citiem.
P.S. UN nav jābūt neglītenei, lai vīrs krāptu.
UN ne par ko NEVARI būt 100% pārliecināta.
UN nevari zināt kas būs pēc kāda laika. Varbūt tu dzīvosi pie vecākiem viena ar bērnu, bet varbūt tavas draudzenes būs tikušas pie saviem dzīvokļiem. Neko nevar paredzēt. Neskaud, bet domā ko vari uzlabot, lai tev būtu labi.
29.07.2012 14:55 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Man skauž, ka citi dzīvo Floridā, Kalifornijā, kur saulīte un laiks ir silts, tur ir Starbucks un cilvēki, kuri ikdienā smaida un ir optimistiski. Tur koncertē tādas grupas, kuras man patīk, bet šaubos Latvijā viņus kādreiz redzēšu. Bet es esmu te, kur silts ir tikai pāris nedēļas gadā :D un pelēks rudens ir apmēram pus gada garumā :D
Bet nu es drīz vairs neskaudīšu, jo pati došos pretī laimei un piedzīvojumiem uz siltajiem štatiem :)
29.07.2012 15:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits