dāmas dāmas lūdzu help

Reitings 482
Reģ: 02.02.2010
Vakar pieaudzēju meitenei skropstas, šodien viņai jādodas uz kāzām, bet viņai izrādās sākās kautkāda alerģija vai iekaisums, tiešām nezinu kas tas ir, ka acis sarkanas asaro utt. man bija beidzies šķidrums skropstu noņemšanai bet es viņai jau biju teikusi, ka tāda man nav. Vakar vakarā viņa jau mani nelika mierā, jo redziet vīrs viņu jau gatavs nosist ka viņai tā, nu un gan jau mani arī. Un jau vakarā man nāca zvani un sms ar pārmetumiem ka es nezinkāda meistare esmu un šodien jau nāk draudu sms ka man būs nereālas problēmas utt. Prasa lai atdodu naudu un kautko daru utt, BET vakar es pieaudzēju vēlvienai meitenei skropstas uzreiz pēc viņas un viņai viss kārtība..un šāds gadījums man ir pirmo reizi 3 gados un līmi neesmu mainījusi, pareizāk visu laiku strādāju ar vienu un to pašu līmi, tādēļ saku, tas tāds pirmais gadījums kad kautkas nav kārtībā. un es reāli nezinu ko darīt, jo ne es ne viņa nevarēja paredzēt, ka viņas acīm nepatiks kautkas un mani tagad nostāda tādā lomā ka esmu bezmazvai acis viņai dūrusi ārā lai atdodu naudu jo viņai tagad jāmeklē kas noņems un pie ārstiem jaaiet un zāles jāpērk, bet tomēr es taču ieguldīju savu darbu, laiku un materiālu kā arī neesmu ārsts lai paredzētu ka vienai meitenei pa 3 gadiem pēkšņi kautkas nepatiktu. un būtu jāsaprot arī ka viss ko viņa prinipā drīkst man prasīt ir-ko darīt lietas labā, jo es taču neesmu vainīga..es tiešām jau stresoju un nezinu nu kā man pareizi rīkoties...visi saka ka neko man viņa neizdarīs tāpat, un lai vispār bezmazvai dirst sūtu ...kā jums šķiet?!
28.07.2012 10:45 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tavs uzdevums bija sniegt pakalpojumu, par tālākajām sekām meitenei pašai jāuzņemas atbildību!

Tas ir pipec. Ja kafūzī saindēsies ar ta domasi? Vai , ko nu te minēšu. Klientam ir taisnība,un situaciju var atrisinat. Protams ja grib klačoties cosmo uin karot, ta ir cita lieta.
28.07.2012 17:27 |

Reitings 135
Reģ: 29.01.2009
Kubiete, es tā arī biju domājusi, ka tas būtu bijis jādara uzreiz!
28.07.2012 17:31 |

Reitings 27552
Es neuztveru nopietni tadu "meistari" kas tā vietā lai nonemtu skropstas, atgrieztu naudu, klačojas cosmo. Ka var nemācēt elementāri atrisināt domstarpīpas? Sev un ka jau teicu citām meitarēm par sliktu. Ta jau maz kas vēlas nākt uz mājām veikt proceduras,jo baidās. Haltūras maz paliek, tadu ka autore dēļ.
28.07.2012 17:37 |

Reitings 511
Reģ: 04.08.2011
saindēšanās kafejnīcā un skropstu pieaudzēšana mājās NAV viens un tas pats!

Meistare nav nekur vainīga, dusmotos ,ja man viņa acī iebakstītu, bet par skropstām, kas labi pieliktas, bet pret kādu ingredientu ir alerģija/pastirināta jūtība, ir jārēķinās pašam klietam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Man ir alerģija pret zivīm, zivju olbaltumvielām ; tāpēc es labāk neēdu kafejnīcās, jo gatavo arī zivju ēdienus, jo NEKAD, NEKAD nevar uztcēties, ka mazgā dēlīšus uz iuriem griež, kā arī nažus, pietiek tikai nedaudz zivju olaltumvielu, lai rastos šausmīga alerģija!
Ir arī alerģija dažādās mājās, viesīcās, kur ir mitrs gaiss, (kkādā veidā saistīts ar apkuri un pašu ēku vispār); uzturoties vairak ka 2h sāku šķaudīt , mirt nost, nevaru paelpot sākas iesnas, un uzpamstu, bet tas ir tiaki man, PIEMĒRAM, kā es varēju zināt ,ka viesnīcā Igaunijā ir tāds mitrs gaiss, un tur uzturēties, kur nu vēl gulēt nevarēšu, un nevarēju zināt, jo pārējiem cilvēkiem viss ir kārtībā un gulēt un uzturēties tur var, TAD KO MAN ARĪ PIEPRASĪT KOMPENSĀCIJU PAR TO, KA REDZ TAI MĀJAI, VIESNĪCAI TĀDS/UN TĀDS GAISS, NO KĀ MAN IR ALERĢIJA!
ABSURDS!!!
28.07.2012 17:40 |

Reitings 27552
Vispār šo palasot, un sūdzibas.lv zinu vienu,ja kādu procedūru man vajadzēs tikai uz salonu. Skopais maksā divreiz. Un noteikti ņemšu čeku.
28.07.2012 17:41 |

Reitings 27552
Liene Mau, lūdzu nepārspīle. :D
28.07.2012 17:43 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Liene Mau, tu esi laimīgs cilvēks, jo zini, no kā tev ir alerģias, savukārt, es, cik slimnīcās nogulējusi un cik testus taisījusi - neviens vēl nav atklājis, pret ko man tā ir, visi testi ir negatīvi, līdz ar to iemeslu var meklēt līdz bezgalībai, tāpēc meitenei, kurai skropstas ir uzliktas nav vainīga!

Bet meistarei nudien ir jāatvainojas un jānoņem skropstas par velti, bet šķiet, ka to darīt ir par vēlu.
28.07.2012 17:45 |

Reitings 27552
becky +

Turklāt ja kliente liek pirmo reizi,ir profesionālai meitarei jauzmanās. Taču spriežot pēc ši visa sviesta , nu nav meitenei tik daudz smadzenes. Par ko arī maksās. Tur VID būs vēl tas mneigākais. Besī ka arī citus meistarus ta iegāž.
28.07.2012 17:48 |

Reitings 284
Reģ: 25.07.2012
Es atdotu naudu, atvainotos, un piedāvātu arī bez maksas noņemt skropstas. Protams, ja kliente būtu saprātīgāka, šādu procedūru neveiktu dienu pirms kāzām, piedevām zinot, ka skropstu pieaudzēšana iepriekš nekad nav veikta, bet vai Tu kā pakalpojuma sniedzēja pirms skropstu pieaudzēšanas viņu brīdināji par iespējamajām blakusparādībām? Vai Tu minēji, ka atsevišķos gadījumos klientam var būt novērojama alerģiska reakcija no līmes? (un Tev tas būtu jāzina, neskatoties uz to, ka Tavām klientēm šādas problēmas nekad nav bijušas) Tas tā kā būtu jādara zināms, un tālākais jau ir klienta atbildība. Ja nebrīdināji, tad, manuprāt, te nav vieta diskusijām. Protams, Tu vari nelikties par viņu ne zinis, bet tas par Tevi kā pakalpojuma sniedzēju neko labu neliecina.
28.07.2012 17:49 |

Reitings 511
kubiete!!! kur tieši ir pārspīlēju, KUR? Kurā teikumā? Tajā, kur ja ieēdu zivis varu nomirt???
Loģiski, ka meitarīte var noņemt un atvainoties, ka radusies tāda/tāda situācija, bet lai naudu atgrieztu par korekti uzliktam skropstām..i dont think so

Protams, ka risks ir likt mājas aptākļos skropstas! Citas meitenes, materialus no lētā gala izvēlās, citas atkal tikai visu augstvērtīgāko, nekad nezināsi, kur iekritīsi, salonā atkal ir citādāk, kaut vai "Imidžā" kad liku, man pateica, ka gadījumā, ja kaa skropsta tuvako 2 dienu laikā nokrīt, lai dodos likt no jauna, bet tur bija nedaudz cita problēma, jo ar līme neesot kkas bijis ok.
28.07.2012 17:58 |

Reitings 10475
Liene, nu kā tad, salonos viss ir super, a mājās sū. Nu nav tā, daudzos salonos arī ir pilns ar "meistarēm", pilns arī ar tādām, kas īre vietu salonā un neviens nebauda, kādus materiālus viņas pērk.
Vairākus gadus liku skropstas pie vienas un tās pašas meistares mājās un nevajag noniecināt tādas, ka strādā šādi, ir rūpīgi jāizvēlas meistars!
28.07.2012 18:03 |

Reitings 511
Becky, ne , nē, es to ne tā vēlējos pasniegt :) Gribeju teikt, ka nekad neuzzināsi kā kura ar kādiem materialiem liek!
Man draudzene un māsa arī liek mājas apstākļos skropstiņas, arī un ne viņas, ne arī citas meitarītes nenocienu, vienkārsi gribēju pateikt, ka liksi ,piemēram, salonā, tad tur gribi/negribi ir tiešām jābūt garantijai, jo cena par pakalpojumu arī ir lielāka, nekā , ja liek mājas apstākļos!
28.07.2012 18:07 |

Reitings 10475
Liene, manuprāt, lielākā daļa salonu arī nedod nekādu garantiju.
28.07.2012 18:13 |

Reitings 511
OK, tas tikai no manas pieredzes... cerams meitarīte būs uz nākamo klientu kārtīgi sagatavojusies un neradīsies šādas problemas no jauna!
28.07.2012 18:17 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Kuiete laikam arī pieaudzē skropstas,ja jau tik ļoti streso par citam meistarītēm''kuras autore iegāž''.
28.07.2012 18:21 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
ups :D KUBIETE
28.07.2012 18:21 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Liene, tur nav ko gatavoties... Ja nu vieniigi moraali, jo ir cilveeki kuru acis "nepanes" taas skropstas... Nav tur meistare pie vainas... Meitene pati vainiiga, ka pirms kaazaam izdomaaja pirmo reizi skropstas pielikt... Tas ir taa pat kaa dienu pirms kaazaam svilinaaties pludmalee un cereet, ka naakamajaa dienaa buus bruuna, nevis sarkana...
28.07.2012 18:24 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Lai gan es uzskatu, ka šajā situācijā ir vainīga kliente, nevis autore, uzskatu, ka vispareizāk būtu atdot naudiņu un noņemt skropstas. Vienkārši, ja autore darbojas mājās, man ir vismaz 90% pārliecība (piedod, ja kļūdos), ka nav reģistrējusies kā pašnodarbinātā, čekus neizsniedz un nodokļus nenomaksā. Nevajag raustīt lauvu aiz ūsām un atstāt tik ļoti neapmierinātu klienti.
28.07.2012 18:45 |

Reitings 482
vnk nebija iespējas pirms šīs pieaudzēšanas tikt pie skropstu noņēmēja, jo nedzīvoju Rīgā un viņa man pēdējā brīdī piezvanīja un sarunāja likt...savādāk jā noņemtu
28.07.2012 18:46 |

Reitings 482
jā un es viņai mierīgi arī biju atvainojusies un mēģināju paskaidrot ka neviena no mums to nevarēja paredzēt un ja es zinātu pie acīm klāt neskartos, kā arī pirmais tāds gadījums, un sākumā man pašai bija doma atdot naudiņu, bet pēc otrās klientes man bija jābrauc projām un šodien arī neesmu mājās, bet kad sākās visādas noniecināšanas utt, tad man vienkārši ***...par slavu tālāk es neuztraucos, jo es pieaudzēju, rupji sakot, tikai savējām meitenēm, kuras nāk no citām meistarēm un citas kuras patstāvīgi nāk, saka ka esot sajūsmā par manu darbiņu un arī šai klientei viena no meitenēm vienkārši bija mani ieteikusi..tajā pašā laikā viņas balsī varēja saprast, ka viņa itkā saprot, ka tā nav mana vaina jo arī man ir nepatīkami, bet kad fonā pabubināja vīrs tad arī viņa sāka tur trakot.
28.07.2012 18:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits