saindēšanās kafejnīcā un skropstu pieaudzēšana mājās NAV viens un tas pats!
Meistare nav nekur vainīga, dusmotos ,ja man viņa acī iebakstītu, bet par skropstām, kas labi pieliktas, bet pret kādu ingredientu ir alerģija/pastirināta jūtība, ir jārēķinās pašam klietam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Man ir alerģija pret zivīm, zivju olbaltumvielām ; tāpēc es labāk neēdu kafejnīcās, jo gatavo arī zivju ēdienus, jo NEKAD, NEKAD nevar uztcēties, ka mazgā dēlīšus uz iuriem griež, kā arī nažus, pietiek tikai nedaudz zivju olaltumvielu, lai rastos šausmīga alerģija!
Ir arī alerģija dažādās mājās, viesīcās, kur ir mitrs gaiss, (kkādā veidā saistīts ar apkuri un pašu ēku vispār); uzturoties vairak ka 2h sāku šķaudīt , mirt nost, nevaru paelpot sākas iesnas, un uzpamstu, bet tas ir tiaki man, PIEMĒRAM, kā es varēju zināt ,ka viesnīcā Igaunijā ir tāds mitrs gaiss, un tur uzturēties, kur nu vēl gulēt nevarēšu, un nevarēju zināt, jo pārējiem cilvēkiem viss ir kārtībā un gulēt un uzturēties tur var, TAD KO MAN ARĪ PIEPRASĪT KOMPENSĀCIJU PAR TO, KA REDZ TAI MĀJAI, VIESNĪCAI TĀDS/UN TĀDS GAISS, NO KĀ MAN IR ALERĢIJA!
ABSURDS!!!