Ir tā,ka viena pirms mēneša iepatikās,reti kāda iepatīkas,weekendos mazliet atpūšos,un redzu viņu vislaik vienā vietā ar džeku kopā.Sejā viņai rakstīts=esmu izvēlējusies labāko no tiem,kas bija pieejami,laimīga neesmu viņam blakus,bet viņam ir kaut kādi ienākumi,mašīna untmldz.Neesmu arī tāds,kas kādreiz attiecības jauktu ir bijis,kad meitenes ,kuras ir attiecības devušas zaļo gaismu,atlicis tikai satikties,par velti tev dod seksu ,bet nekad neesmu šo izmantojis,neesmu tāds tikai dēļ seksa tā dzīvniekoties slapstīties kādam aiz muguras,pie tam,ja ar meiteni,kaut ko nopietnu kopā redzētu, teiktu ej izšķiries un tiksimies te nevis tā.
Bet nu šis ir īpašs gadījums,redzu,ka ar to meiteni varētu dzīvi nodzīvot un arī viņa ar mani būtu laimīga justos,kā mīlēta meitene arī pēc 10 gadiem.Arī pats tā jūtos,ka domas dzīvē vienīgi par vienu meiteni,ģimeni sākt veidot un tā.. Pie tam arī gadījumsakaros neielaižos,jo ja esmu atnācis veikalā pēc paša labākā/cēli mērķi/nebūs jau tā,ka tagad veikalā pie ieejas uzreiz sākšu roltonus/gadījumsakarus/ pilnas kabatas likt.Labāk viens,bet ar mēŗki.
Un dienas jautājums:Ko varētu darīt,šādā situācijā?-iet klāt un teikt visu tieši kā ir,ka esi iepatikusies tā,ka redzu tevi savā dzīvē?
Un vai jums ir bijis tā,ka jūs aizved prom no tā ar ,ko esat bijušas kopā.Ja jā,tad kā tas notika.Šis būtu noderīgi.