Bet kā ar mežģīņu veļu- katrai dienai Jums ir bezšuvu, bezlenžu parastā vai tomēr mežģīņu veļa? Parasto pirkt negribās bet mežģīņū es
nevaru tikt galā ar baltām lencītēm- pēc mazgāšanas tās paliek pretīgi pelēkas.. fui... es domāju varbūt apgriezt un nopirkt piešūt caurspīdīgas? Kā Jūs darat?=)
Biksītes man ir divu veidu, satīna (atlasa) un mežģīņotās. No kokvilnas esmu aizgājusi prom, neceļās roka pirkt pat mr dienām. Ir gan vienkāršākas, gan greznākas. Tagad tieši ļoti gribu atjaunot savu veļas garderobi, staigāju pa savu iemīļoto Lindexu u.c., bet kaut kā šosezon piedāvājums nevisai patīk. Par vienkāršu par tādām cenām. Patika tikai tās volāniņveida biksītes ar babydoll, bet atkal tās biksītes tik plānas, ka arī atturējos no iegādes. Gaidu jaunu pievedumu. Cubusā arī pimitīva veļa palikusi, vai nu stringi, omes bumbierenes vai arī parastās caurspīdīgās mežģīņu.
La Senza bija labs veikaliņš, bet to atkal nekur vairs nemanu, žēl.
Krūšturus pērku atsevišķi, komplektā sanāca nopirkt tikai 1x, kad viss ideāli derēja un patika, bet tā man ir parasti pa pusei mežģīņotie krūšturi. Apakšā gluds un uz augšu aiziet jau kaut kādas dekorācijas - volāni, mežģīnes vai kādas lentītes. Mazgāju visu tikai ar rokām, pretējā gadījumā no pieredzes arī varu pateikt, ka iemetot veļasmašīnā krūšturus un tās smalkās biksītes, pēcāk izskats būs tāds, it kā pusgadu pavalkāts... Caurspīdīgās lences citreiz nāk komplektā ar krūšturi, var noāķēt un pieāķēt kādas gribi :)