Seleste, fabrikās broilerus saštopē ar " vitamīniem" , antibiotikam un citam man nezināmām vielām, kuras neļauj cālim saslimt un atrāk pienemties svarā. Pirmās nedēļas viņš aug strauji , Tiklīdz viņš sāk augt lēnāk , tā barošana vairāk tā neatmaksājas un tad cālīti laiž pa citu konveijeru . Tapēc dzīves posms tik īss. Vispār pabaisi .
Becky - ir vairāki olu dzeltenumi tieši olam no normālajāā vistām, zinu , pati cāļu mamma bērnībā biju ,lauki, dzīvnieki, viss kā vajag :D
Man ir paveicies, gaļu ved mamma no laukiem. Tiklīdz kāds viņas ciemā ruksīti nokauj , man ir pilna saldētava .
Dažreiz , kad nesanāk, nākas pirkt veikala gaļu , tā tiek vesta no polijas un starpība ir milzīga . Smaržo savādak, cepjas daudz sliktāk, lauku ruksis izcepts mutē kūst, bet veikala gaļu man nesanāk izcept tā, lai tā nebūtu sīksta un sausa .
Dilles, lociņus , citus sīkumus pati audzeju uz balkona , gurķi , āboli utt arī nāk no mammas .
Vienīgais, ko gribās teikt , neesmu pret ģenētiski modificēto pārtiku , zinu ka daudzi cepjās.
bet svarīgi ir tas, ka mums varbūt ir izvele , ko est - dabīgi audzeto vai ģenētisko, bet āfrikā tādas izvēles nav un ĢMP viņus varētu pabarot, ja vien " grīnpīsi " un citi viltus dabas aizstavju kantori viņiem to neaizliegtu .
Tas , ka mēs sakām nē, viņiem ļauj pateikt nē valstīm, kurās ir bads .
tas skan absurdi, bet greenpeace ir piespieduši vairākas āfrikas valstis dzīvot badā , jo "pasaulei nevajag modificeto pārtiku" , kura starp citu, ir vienīgā, kas varētu izaugt tādos apjomos , lai arī viniem būtu ko ēst .