Priekškam tās aizvēsturiskās grāmatas, ja ir internets .... es 3 mēnešos noliku visus eksāmenus, ja mācītos no grāmatām, vēl tagad nebūtu nolikusi ( tiesībām 5 gadi)
Es pagajuso gad pirku un man bija mazaa graamata zila un ieksaa visas celaziimes savukaart lielo graamatu nepirku jo to pasu visu var pildiit internetaaa
A es nez mums vismaz nevajadzeeja mums vinsh pats deva visaadus testus un paarsvaraa runaajaam par teoriju un uzdevumus pildijaam pie kompiishiem, bet varbut labak noskadro lai tieshaam nesanaak ka kaa mulkiite bez graamatas
Jaunākās ir tās zaļās, pavasarī laikam iznāca. šobrīd mācos autoskolā un mēs mācamies no tām zaļajām kaut kur 4,50 grāmatnīcā maksā tās abas mazās zaļās
Tagad jau tās zilās grāmatas vairs nepārdod. Pirku zaļās. Kaut gan mums teica, ka zilās arī der.
Lielās uzdevumu grāmatas gan , manuprāt, pērc tikai, ja nav tām žēl naudas, jo reāli tie paši jautājumi ir atrodami csdd csnn testā.
Tikko noliku cdss teorijas eksāmenu! Un grāmatu nevienu pat rokās nepaņēmu, pat nezinu kādas izskatās. Gāju uz lekcijām, visu pierakstīju un mājās internetā liku testus un lasīju teoriju(to pašu,kas grāmatā). www.gross.lv ļoti forši var teoriju izlasīt un uzreiz paralēli likt testu atsevišķi pa tēmām,kas apgūtas. Un beigās,kad viss apgūts, cdss lapā eksāmenu trenēties. Nu neprasījās man to grāmatu nevienu reizi!