Nestrādāju, bet gribētu, kaut ko saistībā ar offisiem- sekretāre, lietvede vai kaut kas tāds :)
Augstskolā lietvedībā ir mans mīļākais priekšmets, visi tie dokumenti, kuri jāsastāda :) tā patīk.
Par grāmatvedi gan negribētu, lai gan par to šobrīd mācos.
Volcom - man jau pa lielam patīk, bet tāpat gribētos pameklēt citur darbu, jo šeit augstāk man netikt, jo nav inženierzinātņu izglītības un, redzot kā citi darbinieki var atļauties dzīvot, labāk nepaliek! :) Arī gribētu ātrāk studiju kredītu atmaksāt un mazliet zeķē naudu iekrāt! :p
melessii, es par cik dzīvoju viena kopā ar draugiem īrēju istabu mājā, tad nesūdzos, nedzīvoju arī Londonā, tāpēc sanāk pusi iekrāt, eju arī ballēties, tāpēc domāju, ka nevaru sūdzēties :)
es strādāju par pārdevēju, un jā pelnu smieklīgi 140-160. nepietiek, bet takā man nav visi rēķini jāmaksā esmu priecīga, ka vispār ir darbs. citas gan te ar 300 sūdzās. vāks.
Es straadaaju valsts iestaadee... Protams, vareetu un gribeetu pelniit vairaak, bet shis laikam ir praatiigaak, raugoties no naakotnes perspektiivas...
Nesen nomainīju darbu, tagad strādāju t/c uz pusslodzi.
Mēnesī sanāk 180 ls uz rokas, bet darbs stulbs, man nepatīk! :D
Gribētu strādāt birojā, darīt kādu papīrdarbu vai vismaz kko interesantu, lai laiks ātri skrien. Bet vispār gribētu savu tirdzniecības uzņēmumu :D
Uzkopju bāru, 120 šomēnes jāsanāk,varu nedaudz piepalīdzēt draugam ar rēķiniem :-D smieklīgi, bet līdz ar to man tik stunda dienā jāpatērē, kas labi der studējot.
Par sieviešu apakšveļas konsultantu.Privāti.Ne veikalā. Braucu pie klientēm palīdzu noģērbties,piemērīt kādu veļu un tā. Mājās caur laptopu caur e-meilu strādāju,meitenes man savus vislaik kailfoto sūta visādās pozās.Sākumā vēl interesanti,bet ,kad iet lielos simtos tie kailfoto apnīk jau.