esmu studente un strādāju par viesmīli viesnīcā, tas gan ir UK un pelnu ļoti labi, manuprāt, 650-850Ls uz rokām pēc nodokļu samaksas + dzeramnauda, protams, atkarīgs no slodzes 20-40h nedēļā, tāpēc nebrīnos, ja uz UK brauc strādāt :)
Tirdzniecības centrā. Jāstrādā diezgan ilgi, bet darāmā nav daudz, tad laiku var izmantot lietderīgi, piemēram, mācoties, jo paralēli arī studēju. Uz rokas +/- divi simti
esmu studente un strādāju par viesmīli viesnīcā, tas gan ir UK un pelnu ļoti labi, manuprāt, 650-850Ls uz rokām pēc nodokļu samaksas + dzeramnauda, protams, atkarīgs no slodzes 20-40h nedēļā, tāpēc nebrīnos, ja uz UK brauc strādāt
Ne es zinu kā tur tai Anglijā ir, bet man arī šķiet, ka tie 650 nav nekas wow.
Priekš Latvijas jā, ok, bet nu nez vai Anglijā var visus galus savilkt ar tādu naudu.
Par sevi runājot - strādāju, pelnu, viss bumbās :D
Cukurvate, tiešām? Es parasti saskaros ar attieksmi, kas pauž, kas nu tas par darbu, tāds tantiņu darbs, tikai grāmatas jāizsniedz un jāsaņem atpakaļ:D Bet nē - mūsdienās bibliotekāres darbs ir visai interesants, daudz visādu pienākumu, ne tikai grāmatu saņemšana/izsniegšana:)
Mežāze, tiešām, tiešām :) Var jau būt, ka nedaudz piepušķoju savas fantāzijas, bet man tas liekas tik mierīgs un harmonisks amats, ka mans flegmainais raksturs to vien vēlas :D
Strādāju pašvaldības iestādē... nepelnu pietiekoši vajadzētu vairāk:D Tik nejūtos pelnījusi pat topašu, jo reāli man maz darāmā ( to var redzēt pēc manas sēdēšanas cosmo.lv utt...) Es smejos ar draugiem, ka mans darbs sēdēt netā un domāt ko vēl palasīt vai padarīt lai nenomirtu no garlaicības un novilktu laiku:)