Sveikas meitenes!
Centīšos īsi izstāstīt situāciju.
Lieta tāda, ka esmu stāvoklī un jadomā mazajai vārdiņš.To draugs novēla uz maniem pleciem un viņa mammas pleciem.Tas jau nekas, kad bēbuku taisījām mēs ar viņu nevis viņa mammu. :D
Tomēr viņa mamma mums daudzkur palīdzējusi.Un ir jau man izdomāts vārdiņš, kuru gribu ielikt savai meitai vairākus gadus.Bet šis vārds nepatīk viņa mammai.Man atkal nepatīk nekādi citi vārdi.
Un vakar es saku savam draugam, kad citiem viņu ģimenē patīk šis vārds.Uz ko viņš man uzkliedza, kas es tāda esmu , ka nejau es to bērnu uzturēšot un ja arī es strādāšot, tad tikai par pārdevēju.Kas arī reāli var būt jo šeit nav lielas izaugsmes iespējas.
Jā pašlaik nevaru strādāt, bet kā līdz varēšu netupēšu mājas.Pašai jau grūti ka jāsēž uz viņa kakla.
Tā nu gribu viņu izmācīt kautkā.Šorīt bija nolicis naudu vakariņām, es atkal negribu taisīt neko un dzīvot uz viņa rēķina, jo pēc viņa izteiktās frāzes liekas , ka esneesmu nekas.Tikai tādēļ, kad pašlaik NEVARU, jo esmu stāvoklī.UN man tāda zāģēšana nav vajadzīga.
Bija tik sāpīgi no cilvēka dzirdēt tādus vārdus, jo pati reāli gribu iet strādāt.Pašlaik vienīgi gribās iemest viņa naudu viņam sejā.Varbūt, tad es būšu cilvēks ar savu nostāju.Galu galā es esmu šī bērna māte man jābūt teikšanai neatkarīgi no tā vai es strādāju un uzturu vai nē.
Rakstiet meitenes savus viedokļus un nesūties mani uz cāli.lv vai uz vēl kadiem vecāku forumiem. :D
Ceru, kā šī diskusija par bērnu no manas puses izskanēs pēdējā! :D