strīds!

Reitings 400
Reģ: 29.01.2009
Sveikas meitenes!

Centīšos īsi izstāstīt situāciju.
Lieta tāda, ka esmu stāvoklī un jadomā mazajai vārdiņš.To draugs novēla uz maniem pleciem un viņa mammas pleciem.Tas jau nekas, kad bēbuku taisījām mēs ar viņu nevis viņa mammu. :D
Tomēr viņa mamma mums daudzkur palīdzējusi.Un ir jau man izdomāts vārdiņš, kuru gribu ielikt savai meitai vairākus gadus.Bet šis vārds nepatīk viņa mammai.Man atkal nepatīk nekādi citi vārdi.
Un vakar es saku savam draugam, kad citiem viņu ģimenē patīk šis vārds.Uz ko viņš man uzkliedza, kas es tāda esmu , ka nejau es to bērnu uzturēšot un ja arī es strādāšot, tad tikai par pārdevēju.Kas arī reāli var būt jo šeit nav lielas izaugsmes iespējas.
Jā pašlaik nevaru strādāt, bet kā līdz varēšu netupēšu mājas.Pašai jau grūti ka jāsēž uz viņa kakla.
Tā nu gribu viņu izmācīt kautkā.Šorīt bija nolicis naudu vakariņām, es atkal negribu taisīt neko un dzīvot uz viņa rēķina, jo pēc viņa izteiktās frāzes liekas , ka esneesmu nekas.Tikai tādēļ, kad pašlaik NEVARU, jo esmu stāvoklī.UN man tāda zāģēšana nav vajadzīga.
Bija tik sāpīgi no cilvēka dzirdēt tādus vārdus, jo pati reāli gribu iet strādāt.Pašlaik vienīgi gribās iemest viņa naudu viņam sejā.Varbūt, tad es būšu cilvēks ar savu nostāju.Galu galā es esmu šī bērna māte man jābūt teikšanai neatkarīgi no tā vai es strādāju un uzturu vai nē.

Rakstiet meitenes savus viedokļus un nesūties mani uz cāli.lv vai uz vēl kadiem vecāku forumiem. :D
Ceru, kā šī diskusija par bērnu no manas puses izskanēs pēdējā! :D
26.07.2012 11:09 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Es arī sakravātu mantas un ietu prom. Atsakās no bērna vārda domāšanas, bet pārmet, ka viņš būs vienīgais, kurš uzturēs.. Loģika.. :D
Vārdu tiesīga dot esi tu un bērna tēvs, kuram vienalga - tātad, tikai tu.
Neriskētu palikt ar tādu vīrieti kopā. Ietu atpakaļ pie vecākiem, jo tiem tu nekad nebūsi slogs, vienalga kas. Izaudzināt vienai sīko arī nav tik traki.
26.07.2012 12:47 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Nu meitenes! Kāda mantu kravāšana un kāda skriešana prom, it sevišķi esot stāvoklī. Visas problēmas jārisina metoties prom?! Jūs tiešām tā darītu, ja iesakat?

To taču visu var izrunāt, varbūt draugs pārstrādājies, noguris, runā visu, kas ienāk prātā kaut tā nemaz nedomā un negrib teikt, nemaz neiedziļinoties meitenes domās.

Tas viss iespējams ir izrunājams un situācija vēršama par labu.

Bieži vien taču gadās, ka cilvēki uzvilktā stāvoklī izmet frāzes, nedomājot par sekām.

Es ieteiktu piemērotā brīdī izstāstīt savas domas un uzreiz ar argumentiem runāt pretī, nevis, noklausīties uzbrēcienu, norīt krupi un sarunu beigt.
26.07.2012 12:54 |

Reitings 5478
To džeku aiz viņa zvaniem pakārtu kaut kur kokā!
26.07.2012 12:58 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
womankind, lai gan parasti esmu ar tādu attieksmi, kā tu šajā diskusijā, es tiešām ietu prom. Vienalga, noguris vai nē, tas nekad nedod tiesība otru cilvēku, ar kuru dzīvo kopā un gaida bērnu, novērtēt zemāk par grīdu un nosaukt par nevērtīgu.
26.07.2012 13:01 |

Reitings 5709
Piekrītu Dope. Ja tādus vārdus izsaka skaļi, tad ne jau bez iemesla... Lai vai kāds nogurums/stress/problēmas, nu nedrīkst tā domāt par sava topošā bērniņa māti. Es nesaku, ka es ietu prom, jo viņš, nevis kāds cits, ir bērna tēvs, taču attiecības nu nekad nebūtu tādas kā iepriekš...
26.07.2012 13:05 |

Reitings 44
Reģ: 30.05.2012
Pārstrādājies vai nepārstrādājies - kā var tā izturēties pret grūtnieci, pret sava bērna māti?
26.07.2012 13:05 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Kāpēc tad viņš ''uztaisīja'' tev bēbīti,ja tu esi tik nevērtīga?Un-vaitad viņš nezināja,ka tevi vajadzēs uzturēt,kad būsi stāvoklī?
26.07.2012 13:07 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
prom neskrietu, bet saruna gan būtu pa nopietno. tādas frāzes nenāk ārā tāpat vien, tā viņa prātiņā ir rūgusi jau labu laiciņu.. viņam, acīmredzot, kkādā ziņā nepatīk tas, ka autore nestrādā. tas, cik stulbi un nesaprātīgi ir grūtnieci nodarbināt (nerunāju par pirmajiem mēnešiem) , ir cits jautājums ...
26.07.2012 13:11 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Sliktākais jau ir tas - lai kā meitene censtos un lai ko viņa darītu, ik pa laikam uzpeldēs tas teksts galvā. Otrs cilvēks nevar pateikt neko pašapziņu graujošāku. Šaubos, vai vispār ar viņu vēl varētu parunāt. Man liekas, ka pateiktais vienkārši automātiski aizver durvis uz nākotni - vismaz es neredzētu iespēju būt kopā ar cilvēku, kas mani pielīdzinātu lupatai.
26.07.2012 13:13 |

Reitings 254
Reģ: 13.07.2012
nikucis,
bet varbut tavs draugs ir nobijies no Teva lomas un jo puncis paliek lielaks jo tam škiet tuvojas pasam hormonu stress? Un ari varbut tas saka saprast ka jus busiet nevis 2 bet 3! Es noteikti vinu neaizstavu un vina riciba un vardi NAV attaisnojami, bet es domaju džeks ir nobijies un slepjais aiz naudas problemam un tevi pazemo ka esi nekas un tt; bet problema man liekas slepjas daudz dzilak-noteikti iesaku izrunaties, tad tu sapratisi no kurienes vēš puš!! :) :)
Vardu noteikti liec tadu kadu esi pate izvelejusies! :)
Lai Tev viss veicas, turies!! :)
26.07.2012 13:20 |

10 gadi
Reitings 5631
par to skriešanu prom... arī īsti neesmu par skriešanu prom, bet šajā situācijā tavā vietā tiešām sakrāmētu mantas un aizbrauktu padzīvot citur ( protams, ja ir pie kā aizbrauk), lai čalis padomā, kā ir bez tevis, cik ļoti svarīga viņam esi. nu c'monn nav normāli pateikt, ka viņš tevi uztur un ka bez maz grīdas lupata esi.
26.07.2012 13:32 |

Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
Tādi saųs upurus atrod vienmēr. Viņš jūt, ka var tevi dresēt kā ienāk prātā. Ieteiktu tomēr pastāvēt par sevi.
Bērnam vārdu liec kādu gribi tu, jo tas ir tavs. Tu taisīji, tu iznēsā, tu audzināsi. Tāpat lielākās rūpes būs tev. Ja radu šaikai kaut kas nepatīk, lai taisa savējos un liek kādus vārdus grib. Neļauj sevi dresēt.
26.07.2012 15:54 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
vārdus parasti liek pēc izjūtām. ļoti daudz gadījumu, kad mazo visus 9 mēnešus sauc vienā vārdiņā, bet pēc tam piedzimst, un... viņš taču galīgi nav pēteris ,un ieiek jaunu vārdu.
26.07.2012 15:56 |

Reitings 2728
Es gan ticu, ka puisi tieši tā arī domā - meitenei droši vien nav normālas izglītības, jau gaida bērnu un puisis labi apzinās, ka turpmākos 2 gadus viņam vienam finansiāli vajadzēs uzturēt trīs cilvēkus. Protams, tā runāt ar cilvēku un vēl jo vairāk topošo māti nav glīti, bet ne jau puisim traki viegli tādā situācijā. Pareģoju, ka abi esat jauni un bērns nav plānots - tādās situācijās vīriešiem nereti ir grūtāk pieņemt jauno situāciju un stresā visādas riebeklības var sarunāt. Viegli jau ir sakravāt mantas un skriet prom pie pirmā aizvainojumu, bet ko tālāk? Parunā ar bērniņa tēvu un pastāsti, ka tādi vārdi Tevi sāpina un pajautā arī kā VIŅŠ jūtas šajā bērna gaidīšanas periodā - domā viņam nav jūtu un baiļu no tā kā tiksiet galā?
26.07.2012 16:00 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Vājprāts!

No vienas puses- nav gudri skriet prom, kopīgs bērns, tu sevi šobrīd uzturēt nespēj..
bet, no otras puses- es pēc tādiem vārdiem uz puisi noteikti vairs pat skatīties negribētu, kur nu vēl kopīgu nākotni..

Viņa pateiktais teksts ir vienkārši drausmīgs! Un nav nozīmes pārguris, stresains vai vēl kkāds..

piebilde puiša mātei: ja tik ļoti grib jaukties jauno attiecībās un bērniņa dzīvē, lai cep augšā savējo un domā kaut 5 vārdus!!!
nesaprotu, kā vsp var ienākt prātā citas sievietes bērnam domāt vārdu un vēl uzspiest uz savu taisnību, absurds!
26.07.2012 16:17 |

Reitings 3350
Chalim tak ir stress, jo tulit klat naks nenormalaka atbildiba par tevi un bernu.
Saprotami tachu! Prorams, vinam nav tiesibu teikt, ka tu esi nieciba, bet es ari vinju saprotu - nu vnk izspruka, jo gan jau ka vins censas ka labak!

Vnk aizsuj vinjam bikshu galus, lai zin, ka ar grutnieci jokot nevar! :D
26.07.2012 16:23 |

Reitings 357
No tādiem pa gabalu jābēg, kur nu vel attiecības jāveido, un beigās vel bērnu taisīt augšā, ārprāts!!!!!!!
26.07.2012 16:42 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Problēma ir tajā, ka puisis ir reālā nepatīkamā pārsteigumā par Tavu grūtniecību (ko liecina viņa teksti un izturēšanās), nevēlas vēl būt tēvs, uzņemties atbildību + ieguldīt naudu.

Varbūt Tev ir iespēja iet dzīvot pie saviem vecākiem? Man nebūtu vēlēšanās sasieties ar tādiem radiem un vīru (vismaz līdz laikam, kad šams nāk pie prāta, cerams). Labāk audzinātu viena... Un vārdu liec kādu Tu vēlies, galu galā tas ir Tavs bērns nevis viņa mātes! Savus jau piedzemdējusi...
26.07.2012 16:49 |

Reitings 475
Reģ: 03.03.2011
Visas tādas psiholoģes.
Iesaku Tev ,vienkārši,izrunāties ar savu vīrieti. Tas tak vecis,viņi padumji ir :D Sastresojies par sīko,tāpēc arī tā pateica. Ja,jau viņš tev un mammai to vārdu lika izvēlēties,tad tas kaut ko nozīmē. Visticamāk to,ka jūs abas esat viņa dzīvē dārgākās sievietes un uzticas.
Un tu pati jau varēju sākumā pateikt,ka vārdu esi izvēlējusies nevis vēl māti pieslēdz darbam un pēc tam saki,ka viss garām.
26.07.2012 17:18 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
ja vīrietis prežus nelieto,grib kļūt par tevu!
26.07.2012 17:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits