Jeezin, pusdienas partraukumaa palasiju so diskusiju.Arii man radaas kas sakaams :D
Atzisos,ka es ari esmu bijusi kaa dora, ka nepatiik,ka mans virietis skatas uz citaam sievietem, bet es tiku tam paari atziistot to pati sev un aprunajoties ar savu virieti.
Un taa ari ir,kaa vairums teica- tada ir vnk viiriesu daba, mes, sievietes, to nevaram ietekmeet.
Un tad nu mees abi izdomaju jaunu pieeju tam visam! :D
Tagad, kad mes kaut kur kopaa ejam, es redzu kadu sievieti (meiteni, whatever) es savam draugam pacukstu- kaa tev shitaa?
un vinjsh atbild, kas (un VAI) vinjam patik un kas nee. ;) Un tad vinjsh man to pashu par kaadu puisi!
Tas ir sameeraa jautri un vieglak saprast kaada katram gaume, ja nu paraadas tiesaam kaads ''potenciaals drauds'', tad vieglaak atpaziit :D
Nesen bijaam Jurmalaa, kur pilns ar meitenem un puisiem peldkostiimos. Un es caur to ''speeli'' sapratu, ka es savam draugam patiiku TIESI TAADA, jo vinjaprat, nav nemaz tik daudz tas meitenes, kas vinjam patiktu kaa draudzene. Just for shag neskaitaas.
Taa kaa, dora, take it easy. Ja maac bazas, tad neskaties to veesturi un cel savu ego. Un zini, ja virietis tevi miil, tad pacietiis ari tavu greizsirdiibu (zinaamaa daudzumaa).
Kaut kaa taa.
Im sorry, darba kompim nav garumjziimju :D