Krapsana/Draudziba/Shoks

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Man ir sasapejies jautajums!
Bridinu, ka loti gari!!!

Man ir divas draudzenes (teiksim Baiba un Zane) un vinas sava starpa ir ari baigas drushkas. Stasts ir baigi garsh, bet nu long story short: Baiba gul ar Zanes viru. Zane, protams, neko nezina, jo pa dzivi ir loooti naiva meitene. A Baiba ne tikai gul ar Zanes viru Peteri, bet ari skalo Zanei, kads liels suds Peteris ir un, ka vinai vins japamet, jo vins pret vinu un berniem slikti izturas. Zane tikai plata rokas, jo vinai jau nav kur iet, ne izglitibas, ne pieredzes, ne naudas, tikai 2 berni uz kakla un majas darbi.
Peteris ir tiesam baigais maita. Vislaik tik suc alinju un pipe zaliti, blauj uz berniem, sarakstas ar citam meitenem un iespejams, ka gul ne tikai ar sievu Zani, milako Baibu, bet vel ar kadu duci! Turklat ir loti greizsirdigs un savu sievu gandriz nekur nelaizh, bet kad palaizh (ar Baibu), tad vnk non-stopa cheko, ko shi dara un raksta stulbas sms, vai vina ar kadu nav jau laizijusies utt. Zanei tas loti sap, jo vina nekad ta nedaritu, jo loti mil savu viru, kurs vinai ir izskalojis smadzenes lidz nemanai.
Brivdienas Baiba, Zane un Dominika svineja Zanes dzimsanas dienu. Tusins, klubs, vispar baigi jautri. Peteris raksta vienlaicigi visam, kur esam ko daram, Zanei nak sms viena pec otra. Es ignoreju un kamer eju pipet Baiba atkal skalo smadzenes Zanei par to, kads Peteris kretins. Beigas Zane izsledz telefonu un tuse talak. Ap 3jiem braucam majas. Baiba brauc pie mani, jo vinai soma palika. Zane man kaiminiene, saka, re, ku mans virs stav uz ielas a Baiba saka, da ne, tev regojas, es nobrinos, bet nenoreageju! Baiba savac somu un izskrien pat neatvadijusies, sak, jaskrien, jo vinas draugs loti greizsirdigs (vina vinam sameloja, kur iet) un jaskrien majas, jo norausies. Zane tikmer zvana un saka man, ka Peteris nav majas, aizgajis uz veikalu (aha, tas bija vins uz ielas!!!) Nu vina aizgaja vinam preti un uz veikalu, priecigs prats, dzimsanas diena tachu! Pec 10 minutem zvana, saka, a veikals ciet, Peteris tur nav, ies majas. Un te peksni Baiba zvana, saka, taksi nevarot dabut. Es loti nobrinijos, ka 3 milj. pilseta uz galvenas ielas taksis nav! Izgaju preti. Satiku Baibu izpurushu un ar tadam sasarkusam lupam un ap muti viss tads sarkans. Vina atnaca pie manis un sedeja pusstundu. Stastija, ka Zanei japasaka, ka vins vinju krapj. Karoce kudija mani. Un tad es attapos! Vina satikas ar Peteri!!!, tapec vina ta skreja prom, bet tagad redz neskatoties uz draugu sezh pie manis! Un Zane zvanija, ka Peteris atradies tieshi taja laika, kad es Baibu satiku!
Tads ir mans stasts isuma, tur vel miljons detalu! Es nezinu, ko lai es daru?! Man liekas, ka tas ir tik zemiski ta izdarit pret Zani vinas dzimsanas diena. Baibai nav sirdsapzinas, es esmu soka ka vina ta vareja! Un vel baigi chupojas ar Zani. Man loti zel Zanes.
Man jautajums, ko man darit? Saprotu, ka Baiba ar Peteri jau bez maz vai mil viens otru un tas nebeigsies, jo tas jau turpinas vairak ka gadu! Bet ko lai dara, lai Baiba beidz tuset ar Zani? Ko jus daritu? Vai ir jega iejaukties, vai noslegties no visa? Skaidrs, ka ar Baibu es vairs nekontaktesos, bet niez nagi vinjai kko pretigu uzrakstit! Ka ari gribas panakt, lai Zane ar Baibu netuse kopa!!! Help!
25.07.2012 20:26 |

Reitings 85
Reģ: 15.05.2009
Par Baibu-es drošvien pateiktu, ka man būtiski, lai draudzenes tomēr būtu atklātas un negulētu ar draudzeņu vīriem un nedraudzētos vairs ar tādu m... meiteni.
Zanei es neko neteiktu. Varbūt vienīgi tā starp citu parunātu par citām iespējām vai piedāvātu padzīvot pie sevis. Ja tu pateiksi-būsi vainīga, ka pēc tam tik grūti utt.
26.07.2012 07:27 |

Reitings 134
Reģ: 05.06.2012
Es noteiktu izstāstītu Zanei JAU minēto iemēslu dēļ!
+
1)ja man cilvēks kaut cik tuvs,tad pasaku kā ir-labāk rūgta patiesība nekā saldie meli,tālāk lai domā paši-pieņemt/paklausīt vai nē.
2)nezinu gan,man Tava puiša reakcija uz to Baibu šķiet pārspīlēta-kaut kas tur īsti nav tīrs-pats saka,lai Tu nejaucoties,bet tajā paša laikā gatavs Baibu lidināt no mājas laukā.
3)par Pēteri-nav jau zināms,vai Zane pateiks,kurš nosūdzēja,tikpat labi,Zane var pateikt,ka ir redzējusi pati viņus kopā.Pie tam,varbūt viņš ir spējīgs uz daudz ko,bet sist,domāju, ka nobisies,kaut vai tāpēc,ka valstī ir likumi+ja būsi atdauzīta-tas pierādīs tikai to,ka viņš ir vajnigs(krāpnieks).
26.07.2012 07:59 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
ja jūs būtu tās Zanes vietā, jūs negribētu zināk, ka tiekat krāptas?

Nē, es negribētu zināt. Ja vīrietis ir spējīgs man darīt kaut ko aiz muguras tā, ka es nemaz nenojaušu, bet esmu laimīga savās attiecībās, tad kaut vai lai 5 mīļākās ievieš.
Es Zanei neko neteiktu, jo man nav jālien citu palagos. Šajā gadījumā arī Dominika nav tik tuvs cilvēks, lai jauktos citu gultas lietās.
26.07.2012 08:03 |

Reitings 341
Reģ: 20.10.2009
Man par laimi ir labas draudzenes, kas man pateica, ka mans draugs mani ir krāpis. Un esmu pateicīga par to viņām. Tgd esmu 3 nedēļas šķīrusies pēc 3 gadu ilgām attiecībām un tiešām jūtos labi. Tomēr viņš šobrīd visu nožēlo un grib lai ir kā agrāk, jo viņš nespējot ar šādu apziņu dzīvot. Nu - viņa problēmas... :)
Un es rīkotos tieši tā pat kā manas draudzenes! Negribētu, lai viņas būtu nostādītas naivās muļķes lomā. :)
26.07.2012 09:41 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Es Zanei pārsūtītu linku uz šo cosmo foruma saraksti un domāju viņai viss būtu skaidrs un tu vairs nebūtu arī ļaunā :D
26.07.2012 10:13 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
mana nostāja tagad ir , neteikt un vispār izolēties no tiem cilvēkiem. Situācijas dzīvē ir bijušas tik daudz un smieklīgas, tai pat pašā laikā bēdīgas. Tas, kad Zane zina, ka viņa tiek patstāvīgi krāpta tas ir fakts.Sievietes intuīcija, lai kā reizēm negribas ticēt un aizbildināties ar sakritībām vai vēl ko līdzīgu, mums nemelo.
Ne pārāk ilgu laiku atpakaļ man un vīram tuvi draugi. Viens no pāra sāka krāpt sievu, daudz lietoja alkoholu, reizēm pat paniekojās ar vieglajām narkotikām. Sieva taisīja šķandālus rītā vakarā, tas vīram tik ļoti traucēja, ka viņš būtībā vispār sāka mājās nenākt, dzivoja pie mīļākās, sieva pa to laiku zvanīja draugiem apkārt un lūdza draugus vest viņas vīru pie prāta.. visa pilsēta to zināja (jap, visa pilsēta), ka viņam ir mīļākā, bet sieva nāca pie visiem draugiem prasīt nu pasaki kā ir viņam ir mīļākā (lai gan zināja, ka ir un zināja pat kura ir mīļākā) Visi zināja, bet tajā pašā laikā tie bija tikai vārdi. Kas notika tālāk. Viņa sāka draudēt vīram ar pašnāvībām, abiem kopīgi divi bērni. Vīrs kādu brīdi rimās... būtībā viņa sieva parādījās lūdzējas lomā, lūdza vīram pārtraukt kontaktu ar mīļāko. Tagad viņi šķiras. Tagad nevienam vairs nav draugi, neviena paša. Jo tad kad sieva izgāja no rāmjiem, apzvanīja visus draugus un pateica visiem, kas par mēsliem tie ir, kad nevareja pateikt taisnību. Savukārt vīrs pateica sievai, lai viņa vairs neturpina komunicēt ar draugiem, ja grib saglābt laulību. Viņa paklausīja. Tagad nevienam no viņiem nav draugu un šķiras. Lūk ne laulība, ne draudzība, nekā.
26.07.2012 10:25 |

Reitings 4703
Šā stāsta varoņi ir tuvu pie 40 gadiem.
26.07.2012 10:26 |

Reitings 925
Ja jau Zane vairākas reizes ir jautājusi par to vai Pēterim nav mīļākā, tātad vēlas zināt. Viņa nojauš, tātad jau tāpat nav laimīga nezinot.
Es pateiktu, jo svarīgi, lai draudzībā nebūtu melu. Tie viņai palīdzētu tikt vaļā no tā Pētera , beigt ciest no tā, ka viņu krāpj, un dotu cerību satikt labāku vīrieti.

Baiba ir kuce.
26.07.2012 12:17 |

Reitings 3350
Viegi jau teikt, meitenes, ka Zane ir njunna un peleka pele... Bet nu vina ir vienkarsi savadaka. Vina ir jauka, miliga, nekad uz berniem nepacels balsi, loci citiga un apnemiga. Peteris vinju apnema 15 gados un izaudzinaja tadu, kadu vins gribetu sev blakus - majas sedetaju sievu un bernu mammu. A gultas priekus vins bauda ar citam. Esmu meginajusi ar Zani izrunaties, lai iet stradat un lai sapelnito atdod auklei, bet tad vinai sanak stradat "pa nullem". Bet lieta tada, ka Peteris vinai nelauj stradat. Vins ir greizsirdigs. Tas logiki, jo pats tak vinju krapj, tapec zin, ka var notikt. Pec katras musu sarunas ar Zani, vina sadushojas un stasta Peterim, ka grib stradat vai kko darit a Peteris saka, lai ar mani nesatiekas, jo es vinju slikti iespaidoju. Peteris ir psiholigiskais terorists.

Viegli teikt, lai Zanei pasaka, lai vina iet prom. A kur ies mate ar diviem maziem berniem bez kapeikas kabata? Pat bilete uz LV vinai izmaksatu ap $2000.

Vakar parunaju ar savu mammu un vina pateica, lai labak nelienu, pati vel cietishu.
Draugs atkal saka, ka Zane zina, tikai vinai ir izdevigi pievert acis!
Skatisimies kas notiks talak, augusta bus te cilvaks kurs Zanei #1, varbut man janodod info caur to cilveku!
26.07.2012 17:38 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
es patriektu baibu ellē ratā un zani vilktu pie sevis,lai padzīvo kamēr atrastu darbu,a pēteris ar lai iet dillēs.
26.07.2012 17:58 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Atbalstu tās, kuras saka, ka tas Zanei IR jāizstāsta! Es būtu ļooooti dusmīg,a ja manas draudzenes to man noklusētu, ļooooti! Tas man atvērtu acis un liktu sākt dzīvot citu dzīvi. Protams, būtu sāpīgi, bet nespēju iedomāties no savām draudzenēm tādu cūcību kā klusēšanu.
26.07.2012 18:36 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Ja viņa ir no viņa pilnīgi materiāli atkarīga, tad ir jau tāpat skaidrs, ka viņa prom netiek. Es Dominikas vietā Zanei pateiktu, ka jūtos muļķīgi- kā starp diviem dzirnakmeņiem- starp viņu un Baibu, ka nezinu kā rīkoties, jo uzzināju, ka Baiba guļ ar viņas vīru. Pajautātu padomu- ko man darīt- no vienas puses negribējās teikt, jo negribas sāpināt, no otras puses- negribas būt līdzzinātājai, kaut ko tādu noklusējot. Ja viņa teiktu, ka netic man, es teiktu, ok, uzskati, ka es tie ir meli, bet vismaz mana sirdsapziņa ir tīra, ka esmu tev pateikusi. Tālāk jau ir Zanes izvēle, ko ar šo informāciju darīt. Tad droši vien pateiktu, ka jūtu līdzi un apjautātos, vai es varu kaut kā viņai palīdzēt.
Man liekas, ka tas ir visadekvātākais veids kā tādā situācijā rīkoties.
Dzīvē notiek sliktas lietas un to mēs nevaram mainīt, bet mēs varam citiem sniegt atbalstu, palīdzēt to pārdzīvot.
26.07.2012 18:54 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
driizaak jau tu, dominika, esi njunja, kura nevar draudzenei atveert acis!
26.07.2012 19:11 |

Reitings 1705
Ja man viņa būtu tuva draudzene, es izstāstītu. Es ļoti augstu vērtēju draudzību un esmu tās vārdā gatava sabojāt reputāciju (būt tā sliktā).
Pati arī gribētu, lai man izstāsta, ja būtu šādā situācijā. Nepiekrītu tām meitenēm, kas saka, ka tas ir ok, ja viss notiek aiz muguras un meitene neko nezina, ir "laimīga". Tā nav īsta laime, tā ir dzīvošana ilūzijā, ka otrs tevi ciena.
26.07.2012 22:36 |

Reitings 2982
+ summer
27.07.2012 09:53 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
Es uzskatu, ka ir JAAIZSTAASTA! lai vina visu muuzu dzivotu ar to meeslu un vinjam piekaptos ik uz katras vinja velmes? Pasaki, un ja vinja vairs negrib runat ar tevi, lai jau ar! pati vainiga un lai dzivo savu dzivi!
un ko tad tas lasara Peteris tev izdaris? izdauzis zobus? nav problemu, uztaisi vinjam par to sudus preti un amen!
27.07.2012 20:47 |

Reitings 1571
Manuprāt, ir diezgan droši, ka jebkurā gadījumā tavs kontakts ar Zani samazināsies līdz minimumam (ņemot vērā, ka esat kaimiņienes, ja pareizi sapratu, tad jārēķinās, ka laiku pa laikam var nākties saskrieties). Vai tev ar to Zanes #1 cilvēku ir labs kontakts un tam cilvēkam var uzticēties? Ja tas viņai ir tiešām tuvs cilvēks, tad varbūt var viņam pastāstīt un kopā izdomāt, ko darīt? Iespējams, ka šim cilvēkam Zane ir uzticējusi kaut kādas savas rūpes un raizes, par kurām tu nemaz nezini un tas palīdzētu izlemt, ko darīt tālāk. No otras puses, droši vien, jo mazāk cilvēku zina par tādām lietām, jo labāk.
Vispār - nekad negribētu nonākt tavā vietā. Pareizi saka- jo mazāk zini, jo labāk guli.
27.07.2012 23:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits