Krievu Siguldā ir 10 - 15 %, bet visi runā Latviski, to es zinu, jo esmu viena no tām 50 uz 50 LV _ RU, kura kādu laicinu macijās arī krievu skolā (tagad tur krievu skolas vispār nav, ir kaut kadas pāris klases 2. vidusskolā , cik zinu), puse no maniem klasesbiedriem labi ja mājās runā krieviski, bet tā tik pasē rakstīts, ka "krievs", saprecinājušies un "ablatviskojušies" ka jau latviskajās vietās, nav jau maskačikas krievi, es kad uz Rīgu arbraucu par Rīgas krieviem man bijis kulturālais šoks :)
Kriminalie rajoni, nu saka, ka Zepsa vai kā viņs tur ir un Lauktehnika tā pavairāk, un talaki no centra, bet uzreiz arī lētākā īre. Ja izdomāsi irēt , painteresēšos, jo ir pāris paziņas, kas izīrē dzīvoklus :)
Iespējas pieaugušiem: boulings, visādi kursi, lekcijas dienas centrā, koncerti, tusi klubinos - barčikos (ne tik šerpi kā Riga, protams :)), sports - boulings, vairākas slēpošanas trases, koncertzālē baltais fliģelis koncerti, lētaki un forsāki neka Rīgā, pastaigas, pastaigas, pastaigas, tagad vēl pils norenovēta, velosipēdu noma.
Vel ir tada lieta, ka Siguldas iedzīvotāju karte (bet jābūt deklarētam), tad tir visādas atlaides , gaisa vagoninš 50 sant. 2 latu vieta, atlaides pasakumiem un veikalos, bezmaksas ieklūsana pils teritorijā utt.
Es ġribu mājās , sakārdinaji, viss, rīt braukšu cimos :)