Man liekas, ka mūsdienās ir diezgan normāli precēties ap 25-30 gadu vecumu, jo tomēr karjera, izglītība.. Man vēl vairāki gadi līdz 25 gadu slieksnim, precēta neesmu, ir vīrietis 3+ gadus. Precības nav tā lieta, kas man ir akūti nepieciešama, vēl jūtos jauna, vēl pietiekami nepelnu, lai varētu atļauties pilnībā nokārtot dzīvi ,kur nu vēl iegādāties kleitu un saorganizēt kāzas. Protams, tā ir ļoti skaista diena un tāpēc vien jau gribas, bet no attiecību puses zīmogs neko daudz nemaina. Vismaz es tā domāju un mani tas nesatrauc, varbūt pēc 25 gadu vecuma sākšu par to domāt!
Un lai precētos, vispirms jau jāatrod vīrieti. Un pēc savas pieredzes - nu ļoti grūti mūsdienās sameklēt veci, no kura izskata nerauj vēmiens kombinācijā ar vēlmi pēc nopietnu attiecību veidošanas (kur nu vēl bērni un kāzas). Ļoti nenobrieduši mums tie vīrieši savā prātā, ilgi jāmeklē normālu, pēc tam vēl laiks vajadzīgs, lai iepazītu.. Bet kaut kad jau viņš atrodas! :) Ir cilvēki kas savu īsto satiek ātrāk, ir tādi, kas vēlāk!