Kaitinošas lietas mūsu vīriešos!

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Sveikas!

Vai ir kāda īpašība, lieta, uzvedība kas kaitina Jūsu vīriešos?
Vai esat viņam par to atzinusies? Kā viņš reaģēja? Vai mainījās?

Lai saulaina diena, Meitenes!
24.07.2012 11:31 |

Reitings 2057
Reģ: 28.07.2010
Mani kaitina tas, ka viņš, runājot pa telefonu, visu laiku staigā no vienas istabas uz otru! Aizmieg, šķiet, vienas minūtes laikā. Ieurbjas filmā/raidījumā tā, ka vispār nedzird, ka es kaut ko prasu. Pēc tam uzreiz saka, ka tas nenozīmējot, ka neklausās. :D
25.07.2012 17:14 |

Reitings 69
Reģ: 29.01.2009
Haha, manam ir tiiiieši tās pašas lietas, kas volcom! :D Man nedaudz kaitinoši šķiet tikai par filmu/raidījumu, kad es TV priekšā varu pēkšņi izlikties beigta, bet tas tāpat netiks pamanīts, jo pasaule uz to laiku neeksistē.
25.07.2012 17:22 |

Reitings 258
Reģ: 03.07.2012
Manējais dzied atbildes vietā. Nu, piemēram, es pasaku - kā tev iet? Viņš atbild ar - kā tev iet un ko tu dari, AHĀ! Es pasaku - nāc pie manis, viņš - nāc pie manis šovakar, nāc pie manis rīt :D

ES DARU TIEŠI TĀPAT! :D
25.07.2012 17:25 |

Reitings 1814
Counter strike - pati varētu nošaut to cilvēku, kas šo spēli izdomāja :@ un manam draugam vairs nav padsmit, bet spēlē vēl joprojām.
25.07.2012 17:27 |

Reitings 258
Reģ: 03.07.2012
Mani kaitina,tas ka mans vīrietis ir daudz kārtīgāks un centīgāks par mani. :D
Ir jau šadas tādas lietas, bet tā ir mana problēma nevis viņa :D

Man ir pilnīgi tas pats. Kā viņš vispār mani mīl ? :D Man nemitīgi vajag uzmanību - savādāk apvainojos. :D
Kad no rīta meklēju ko uzvilkt - skapis paliek kādrēbju čupa, kaut arī viņa skapī viss vienmēr ir kārtīgi salocīts.
Bieži dziedu viņam dziesmiņas un prasu - man smuka balss ? :D
Nemīlu mazgāt traukus uzreiz pēc vakariņām, slinkums.
Sāku skatīties filmu un vienmēr aizmiegu. :D
Bieži aizmirstu aiztaisīt skapja durvis.
Ejot ārā no mājas, sāku visu meklēt.
Kad slikts garastāvoklis - varu izgāzt dusmas uz mīļo.
Bieži veikalā aizmirstu kaut ko nopirkt.
Un kad stāvam piemēram pieturā vai veikalā, es uz nevienu neskatos, piemēram - nostājos pie plaukta un skatos kādu maizi pirkt un cilvēki nevar tikt man garām un tad manējais bieži pukojas. :D

un vēl daudz, daudz ...

Bet arī manējam ir tādas dažas lietiņas, kas mani kaitina, bet es neredzu vajadzību to rakstīt, es labāk runāju par sevi un pasmejos, nevis pārmācu kādu citu.
25.07.2012 17:40 |

Reitings 69
Counter strike, par laimi, manējais nespēlē. Viņš toties 24/7 var spēlēt Minecraft. Un, kad nespēlē (piemēram, ēd), tad youtubē skatās visādus video par to spēli. Lūk, tas mēdz kļūt nomācoši. :D
25.07.2012 17:41 |

Reitings 528
Reģ: 09.03.2009
mani NENORMĀLI kaitina, ka viņš skatās kkādas pilnīgi tizlas filmas! vienkārši ieslēdz televizoru, iet kkāda 'kaķsieviete' un viņš skatās it kā tā būtu interesantākā filma pasaulē. vai vsp nepazīstamas filmas no vidus arī liekas interesantākās :D neeksistē vairs nekas kā teļļuks.
25.07.2012 17:56 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Mani kaitina tikai tas ka vinjsh skataas tv un neklausaas mani :d ja skataas tv tad vinish jaaliek mieraa. Kaitina arii tad ja piezvanu , pasaka paarzvaniishu veelaak, jo nav laika un taa arii nepiezvana
25.07.2012 18:15 |

Reitings 456
Reģ: 22.06.2012
Ideāls temats :D Nosmejusies līka ! :D :D

Manejais arī tipisks vīrietis:

Kad nāk gulēt,dažreiz vienkārši izkāpj no biksem un visu atstaj turpat pie gultas un no rīta velk tīras drēbes. Protams ,izņemumi ,kad nak gulēt pa taisno no dušas un atstāj sev slapju muguru!
Vienmēr aizmirst kur nolicis maku,atslegas un pēc tam prasa man ,itkā man būtu vajadzigs viņa maks..tas pats arī ar drēbem : " Kur manas apenes?!" :D Skapi es jau vairs nekārtoju .. viņa puse ir viņa,mana ir mana.. mana smuka (kad sakārtoju) viņam - pa vidam makšķerkāti, boksa cimdi, skuvekļa uzgaļi , citreiz mana ķemme :D :D Maju kārtot palīdz tikai tad,kad sāku bļaut vai raudāt,ka man vairs neko negribas,tad šis atslēdzas no kompja un nāk palīgā ! Arī apēdīs visu ko atradīs,kamēr neesmu majās - pēejais atgadījums - 200g rozīnes šokolādē, kkāds puskilograms saļo riekstu , kolas pudele izdzerta pa grīdu mētajās pie dīvana.. nu tā, pats baigi apmierinātais ! Dusmojos un reizē mīlu viņu ! Te var rakstīt un atkārtot to ko citas jau rakstījušas- par pielieto dušas grīdu, nenoskalotiem rīta bārdas rugājiem izlietnē .. Citreiz noslaukās manā dvielī,kad viņa esmu izmazgajusi! Es vinam dusmigi prasu : Kapec slaukies manā dvielī?! Viņs " : Es savējo te neatradu " :D
25.07.2012 18:20 |

Reitings 815
Sibilla, Tava vīrieša netikums mani sasmīdināja līdz asarām. :D Man tiešām šķiet, ka tas ir pat ļoti mīlīgi. Bet pieļauju, ka ar laiku tas gan varētu uzsēsties uz nerva. :D
25.07.2012 20:46 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Tipiski, man šķiet, katram vīrietim, nespēja ar 100 procentiem koncentrēties vairākām lietām vienlaicīgi, kā to varam mēs (taisīt ēst, runāt pa telefonu, skatīties seriālu un vēl bērnam karotīti mutē iebāzt). Ja skatās ziņas, tad nedzird, ko es saku. Piemēram, taisa ēst, rosās pa virtuvi, es sēžu un stāstu par klasesbiedreni, tipa viņas dzīvesstāstu pēdejo gadu gaitā, kā pārcēlās, par vīrieti, ko satika, par vecākiem, ka tagad viņa Rīgā utjpr., tad viņš paceļ acis pēc 15 min un neizpratnē saka - who is Chatarina? Nu, labi, ka vismaz vārdu uztvēra :D
25.07.2012 21:00 |

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Man vēl kaitina tas , ka mans mīļums skatās TV vai kādu filmu PC un iegrimis tajā visā tik ļoti, ka nekad nedzird, ko saku. :D
Kaitina tas, ka ēdot konfektes atstāj papīrus zem spilvena un no rītiem klājot gultu, tos iemet gultas veļas kastē. Šodien kaudzīti izvācu :D
25.07.2012 21:02 |

Reitings 2230
Laila, man pilnīgi viss tas pats :D
25.07.2012 22:26 |

Reitings 14
Reģ: 20.08.2012
super tēma, značit esmu pilnīgi normāls savas sugas pārstāvis, čības? kam tādas? pazudušās apenes, izmētātās zeķes, pielietā dušas grīda, sievas ķemme, ja ir ko ēst - tas ir jāapēd, .... un tā līdz bezgalībai varētu turpināt:D:D:D
taisa ēst, rosās pa virtuvi, es sēžu un stāstu par klasesbiedreni.....
skatās TV vai kādu filmu PC un iegrimis tajā visā tik ļoti, ka nekad nedzird, ko saku.
pieklauvēt pirms tam vajag:D
21.08.2012 00:08 |

Reitings 272
ha haaa
lasu un smejos! :D
*izmētātas zeķes gan nav, bet vienmēr, VIENMĒR, kad atnākam mājās vai viņš jau ir mājās ātrāk ar mani, tās drēbes ar kurām viņš ir bijis ārā ir smuki noliktas viesistabā uz krēsla un,kad atnāku un jautāju vai ir tik grūti tās ielikt skapī rausta plecus,it kā nezinātu,kam ir tās drēbes un smaida! :D (un gaida,kad es nolikšu vietā,jo zin,ka man tas kaitina)
*kad piektdienās, sestdienās dzer aliņus ar draugiem, tukšās pudeles tiek sakrautas virtuvē pie vienas sienas, netālu no miskastes, tā it kā taisītos iet nodot viņas, bet, kad jānes ārā miskaste-tad tās pudeles tik un tā tiek samestas miskastē - nu bļins, it kā uzreiz nevarētu ielikt miskastē
*čības neekstistē
*vanasistabas grīda pludo pēc vakara dušošanās un tad pats saka,ārprāts,kurš gan te visu tā ir piepludinājis :D
*traukus gan man bieži grib palīdzēt nomazgāt pēc vakariņām,bet visas rīta krūzītes ar tēju,kamēr es guļu,izdzertas tiek atstātas uz žurnālgaldiņa vai arī pie(!!!) izlietnes nevis izlietnē!
*pirms pašas gulētiešanas iet un vēlreiz bakstās pa ledusskapi un ēd visu,kas tur ir pagatavots (nepagatavotos produktus neaiztiek) un to visu dara,kamēr ledusskapis ir atvērts un vienkārši ēdiens tiek samests mutē, jo normāli apsēsties pie galda un apēst normāli nemāk
*ļoti ātri ēd,jo uzskata,ka cilvēki daudz laika pavada ēdot, un,ko gan mēs visi varētu izdarīt,ja mēs tik ilgi neēstu :D un,protams,tad,kad viņa šķīvis jau sen ir tukšs, es vēl mierīgi sēžu, mierīgi ēdu,padzeru tēju vai kafiju..
*kamēr kaut ko mājās tīru vai slauku, tad sēž pie TV,kājas gaisā sacēlis un čīkst,kad es beigšu staigāt gar TV un nākšu arī paskatīties viņa discovery vai kaut ko,ko viņš skatās
*katru vakaru skatās ss.lv mašīnu sludinājumus un rāda man,vai man patīk, bet pirkt taču nemaz netaisās, jo nevajag :D
*arī nāk "zagt" piemēram sushi sastāvdaļas,kamēr to gatavoju un tad,kad uztaisu pilnu šķīvi ar sushi,apēd 8-10 gabaliņus un iet ēst atkal pa nakti :D
*ja ir izņēmis no ledusskapja sulu vai kolu,tad nekad to neieliks atpakaļ,jo nākamo reizi gribot padzerties siltu nevis ledus aukstu
*kad taisu salātus saka,lai nelieku rukolu daudz, bet,kad es savā šķīvī pēc tam pielieku vēl klāt rukolu,tad neizpratnē jautā,a kāpēc viņam tik maz? :D

nu šīs ir tās lietas,kuras nevis kaitina,bet vienkārši liekas kā odziņa mūsu attiecībām,jo zinu,ka bez tiem momentā izdomātajiem izteicieniem,kurus dzirdu,kad pajautāju,piemēram,kāpēc nav nolikts vietā tas un tas, dzīvot nevarētu!
21.08.2012 01:04 |

Reitings 376
Reģ: 25.03.2012
mans ex katru ziemas rītu, KATRU ziemas rītu meklēja cepuri un tehnisko :D
21.08.2012 20:50 |

Reitings 376
Reģ: 25.03.2012
bet vispār- kolosāla diskusija, smaids līdz ausīm un ķiķinu savā nodabā :D
21.08.2012 20:51 |

Reitings 222
man šķiet, ka šī ir visjaukākā diskusija (nerunājot par kurpēm :D ), kāda te bijusi!!! Smaids par visu seju!
21.08.2012 21:00 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
daudz kas kaitina,esmu tiekusi, diži jau nemainās
21.08.2012 21:05 |

Reitings 192
Reģ: 24.05.2009
Dumpiniece!
Mani kaitina tas, ka man nav vīrieša!

+ :D
21.08.2012 22:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits