ha haaa
lasu un smejos! :D
*izmētātas zeķes gan nav, bet vienmēr, VIENMĒR, kad atnākam mājās vai viņš jau ir mājās ātrāk ar mani, tās drēbes ar kurām viņš ir bijis ārā ir smuki noliktas viesistabā uz krēsla un,kad atnāku un jautāju vai ir tik grūti tās ielikt skapī rausta plecus,it kā nezinātu,kam ir tās drēbes un smaida! :D (un gaida,kad es nolikšu vietā,jo zin,ka man tas kaitina)
*kad piektdienās, sestdienās dzer aliņus ar draugiem, tukšās pudeles tiek sakrautas virtuvē pie vienas sienas, netālu no miskastes, tā it kā taisītos iet nodot viņas, bet, kad jānes ārā miskaste-tad tās pudeles tik un tā tiek samestas miskastē - nu bļins, it kā uzreiz nevarētu ielikt miskastē
*čības neekstistē
*vanasistabas grīda pludo pēc vakara dušošanās un tad pats saka,ārprāts,kurš gan te visu tā ir piepludinājis :D
*traukus gan man bieži grib palīdzēt nomazgāt pēc vakariņām,bet visas rīta krūzītes ar tēju,kamēr es guļu,izdzertas tiek atstātas uz žurnālgaldiņa vai arī pie(!!!) izlietnes nevis izlietnē!
*pirms pašas gulētiešanas iet un vēlreiz bakstās pa ledusskapi un ēd visu,kas tur ir pagatavots (nepagatavotos produktus neaiztiek) un to visu dara,kamēr ledusskapis ir atvērts un vienkārši ēdiens tiek samests mutē, jo normāli apsēsties pie galda un apēst normāli nemāk
*ļoti ātri ēd,jo uzskata,ka cilvēki daudz laika pavada ēdot, un,ko gan mēs visi varētu izdarīt,ja mēs tik ilgi neēstu :D un,protams,tad,kad viņa šķīvis jau sen ir tukšs, es vēl mierīgi sēžu, mierīgi ēdu,padzeru tēju vai kafiju..
*kamēr kaut ko mājās tīru vai slauku, tad sēž pie TV,kājas gaisā sacēlis un čīkst,kad es beigšu staigāt gar TV un nākšu arī paskatīties viņa discovery vai kaut ko,ko viņš skatās
*katru vakaru skatās ss.lv mašīnu sludinājumus un rāda man,vai man patīk, bet pirkt taču nemaz netaisās, jo nevajag :D
*arī nāk "zagt" piemēram sushi sastāvdaļas,kamēr to gatavoju un tad,kad uztaisu pilnu šķīvi ar sushi,apēd 8-10 gabaliņus un iet ēst atkal pa nakti :D
*ja ir izņēmis no ledusskapja sulu vai kolu,tad nekad to neieliks atpakaļ,jo nākamo reizi gribot padzerties siltu nevis ledus aukstu
*kad taisu salātus saka,lai nelieku rukolu daudz, bet,kad es savā šķīvī pēc tam pielieku vēl klāt rukolu,tad neizpratnē jautā,a kāpēc viņam tik maz? :D
nu šīs ir tās lietas,kuras nevis kaitina,bet vienkārši liekas kā odziņa mūsu attiecībām,jo zinu,ka bez tiem momentā izdomātajiem izteicieniem,kurus dzirdu,kad pajautāju,piemēram,kāpēc nav nolikts vietā tas un tas, dzīvot nevarētu!