Esmu pārsmējusies :D :D :D :D :D
Manējam, kā jau vairumam, problēmas ar skapja sakārtošanu, zeķu izmētāšanu, slapjā dvieļa nosviešanu.
Savas netīrās drēbes arī nekad neieliks veļas kastē, bet nometīs kaut kur.
Tukšas pakas atstāj ledusskapī.
Dažreiz mēdz man iekniebt, bet ne normāli, bet tā pretīgi, kā skuķis :D Sāp vēl ilgi un dikti.
Vienmēr, kad ir iedzēris un gultā skatās tv, kaut kā pārfīrējas uz manu pusi (kamēr es dušā), tad man viņu, jau aizmigušu, jāveļ uz savu gultas pusi, bet tas ir gan grūti, gan dažreiz nākas uzklausīt pārmetumus un lamuvārdus ko es viņu modinot :D
Vienmēr, kad paprasu viņa viedokli, neatbildēs precīzi (nu, piemēram, vai ir labi, vai mani svārki smuki utt.) , bet tikai "normāli" vai "nē", citu atbilžu variantu nav :D
Vispār nekad nesmejas par anekdotēm, kuras izlasu no draugiem.lv "runā" sadaļas, uzbrauc man par slikto humora izjūtu, bet vēlāk, kad to pašu pastāsta kāds draugs, smejas kā kutināts :D
Viegli varu noteikt kad viņš gribēs seksiņu - tad ir tā pielīšana, joku plēšana un aizdomīgi ilga runāšana ar mani par kādu tēmu :D (parasti ilgās un dziļās sarunās ar mani neielaižas)
Hmmm, ir vēl daudz lietu, kuras ir kaitinošas, bet nebūt ne sliktā nozīmē, tas tikai uzjautrina! :D