Kaitinošas lietas mūsu vīriešos!

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Sveikas!

Vai ir kāda īpašība, lieta, uzvedība kas kaitina Jūsu vīriešos?
Vai esat viņam par to atzinusies? Kā viņš reaģēja? Vai mainījās?

Lai saulaina diena, Meitenes!
24.07.2012 11:31 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Izmētātas zeķes ar tekstu - es viņas vēl vilkšu. Deguna urbināšana. Nevar atrast mantas un pie tā vaino mani. :D
24.07.2012 21:27 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Menda tas pēdējais ir gluži par mani :D ne tikai pret manu vīrieti,bet arī pret maniem draugiem :D vnm kkas notiek un tad vainoju citus(ākstoties,protams)piemēram,kad tikko sāku tikties ar savējo nezināju,ko katra podziņa viņa radio mašīnā nozīmē,kko saspaidīju,ka tas neskanēja vairs,un vainoju viņu,ka šis saplēsa savu radio :D
24.07.2012 21:36 |

Reitings 400
Reģ: 29.01.2009
Manējam arī tā problēma ar zeķu izmētāšanu.Vienu reizi speciāli pati ņēmu unmētāju viņu zeķes līdz, kamēr es netīšām ielidināju viņas kaķenes tolete.Tad arī piedraudēju, ka katru reizi tā darīšu, lai zina kur meklēt.Es domāju arī pēc smakas varēs viņas saost. :D

Otrs ir vēl tā dušošanas, kad visa vannasistaba pludo.Automātiski atceros filmu Denisa bieds, kā mazais plunčājas par to vannu, kad viss ūdens pa grīdu bija.
Tāds viens gadījums bija, kad kārtējo reizi viņš bija dušā iznākot arā gaiteni ir ūdens peļķe.Šis man prasa,kāpēc gaitenī ūdens peļķe.Galu galā izrādijās, ka šis tik traki mazgājies ka ūdens jau no vannasistabas tecējis arā. :D
24.07.2012 21:50 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Mans bijušais,ar ko kopā dzīvoju :
Vienmēr visiem ēdieniem klāt lika kečupu. Arī gaileņu mērcē lika iekšā kečupu.
Protams zeķes palika visur.
Bieži vien nedzirdēja ,ka viņu sauc.
Poda brille
Slapjais dvielis tika saņurcīts un nomests.
Drēbes mazgāja visas kopā, krāsainās ar manām baltajām.
Manus stringus kāra ārā pagalmā uz šņores
Tukšas piena pakas un bļodas,kur bijuši salāti, lika atpakaļ ledusskapī.
Gājā ārā pagalmā pīpēt bez čībām, ar zeķēm.
Ēda cepumus gultā.
Dzērumā vienmēr mani aizmirsa, itkā manis nemaz nebūtu.
Nekad neaizstāvēja mani,ja kāds apbižoja.
Nekad neko nedāvināja, izņemot ziedus pirmaja randiņā un šķiršanās dienā.
24.07.2012 21:53 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
maneejais nekad neatbild ar jaa vai nee. tikai ar varbuut un tad jau redzeesim. ik pa laikam smejos - labi, ka pie altaara nepateica savu ierasto varbuut.
24.07.2012 21:53 |

10 gadi
Reitings 532
arī man sarunas vidū mēdz pēkšņi iebļauties :"pārā pupus" ,
Tas pats. :D

Un vēl kaitina, ka pēc viņa iešanas dušā un matu fēnošanas, tur viss ir ar rasu! :D
PILNĪGI VISS - visas kārbiņas, līdzekļu bundžiņas, sienas, pat pods! Par spoguļiem vispār nerunājot! Nez kāpēc man tā nekad nesanāk!
24.07.2012 22:06 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Manējam tā pati vaina ar vannasistabu. Pēc viņa mazgāšanās izskatās, ka būtu tornādo pa dušu dzīvojusies. Viss ar ūdeni.
Vienmēr, kad nāku no darba, un šis ir mājās, tad kaitina un prasa, kas tur ir un nelaiž iekšā dzīvoklī, kamēr man aizbesī
Atšķirībā no manis ir pārak pedantisks, izņemot dušošanos:D
Maisās pa vidu, kad es kaut ko gatavoju pirmo reizi
Dažreiz apsola, bet bieži plāni mainās
Naktī ir iedzinis mani gultas pašā stūrī, bet pats kā karalis guļ pa visu gultu. Un segu ar atņem.
Kaitina, kad skatāmies kādu filmu, es pajautāju kaut ko sakarā ar filmu, ko esmu palaidusi garām, bet šis nekad neatbild. Vajagot skatīties uzmanīgāk.
Un uz restorānu mēs jau taisāmies iet jau pusgadu, bet vēl šobaldien nekur neesam aizgājuši.
Tā kā ir piecus gadus par mani vecāks, bieži māca, ari tur, kur nevajag
Ja kāds jautā, tad šis nekad neatcera, par ko es esmu izmācījusies bakalauru un kur pašlaik studēju maģistrantūru.
Kad iedzer, tad ar sāk nēsāties ar draugiem apkārt, bet es sēžu kā dura viena pati, arī svešā kompānijā
24.07.2012 22:09 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
ĀĀ un aizvakar sastrīdējāmies par to, ka frikadeļu zupā par daudz frikadeļu:D:D
24.07.2012 22:11 |

Reitings 2840
kaut arī tagad man nav drauga, bet nu iepriekšējā man bija lietas, kas nedaudz kaitināja

visvairāk kaitināja, ka viņš,lai saprastu vai t-krekli ir jāmazgā no sākuma novērtēja vai nav pleķu un tad paostīja paduses ;D
gultā visu laiku grūstīja mani, man pat bija bail gulēt pie malas, bieži pamodos no tā, ka esmu piespiesta pie sienas;
segu arī vienmēr atņēma;
pa miegam runāja(no sākuma tas bija interesanti, bet pēc tam kaitinoši);
kad izēda visu čipsu paku sāka čīkstēt,ka sāp vēders;
parasti zeķes sameta vienā stūrī;
no sākuma sasmērēja visas krūzes un tikai tad mazgāja;
turēja skapī ziloņstringus :D un nemeta ārā,kaut nemaz neuzdrošinājās tādus uzģērbt
bāza savus pirkstus man ausīs vai degunā
24.07.2012 22:15 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
maz.. maz - vo atcerējos ,manējais arī bāza savus pirkstus man ausīs un degunā :D :D
24.07.2012 22:17 |

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Mans mīļums vēl mēdz griezt nagus un atstāt viņus gultā.
Pēc dušas nekad nenoslauka muguru un, kad uzvelk T-kreklu,tad viss paliek mitrs.
Ir greizsirdīgs uz gandrīz visiem vīrieša dzimuma pārstāvjiem ar kuriem man ir labas attiecības, pat ar viņa draugiem :D

SKAĻI ĒD AR CIET MUTI .... Parasti saka, ka viņam skaļš žoklis, bet nezinu, kā var būt skaļš žoklis :D

Seksa laikā mēdz pateikt kaut ko smieklīgu, kas dažreiz ''nosit'' gribēšanu, jo visu laiku ir jāsmejas :D
24.07.2012 22:22 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
vispār te lielākoties palasot,šķiet,ka esmu vīrietis :D :D :D
24.07.2012 22:25 |

Reitings 881
Besī, ka viņš skatoties TV iegrimst tādā transā, ka varētu ārā karš notikt un viņš pat nepiefiksētu( pat reklāmas skatās:D). Un vēl tas Discovery-visu laiku to vien skatās. Un ja sākās reklāma, tad bieži vien slēdz kanālus visus pēc kārtas tā, ka man gar acīm raibs metas.

Guļ ar zeķēm pat vasarā :D šitais vispār vāks.

Pie visiem ēdieniem liek klāt marinētus gurķus.

Ir vēl dažas lietas, bet par tām es abāk te nerakstīšu :D
24.07.2012 22:29 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Manus stringus kāra ārā pagalmā uz šņores

:D:D:D:D:D
Nazic, es sapratu, ka esmu totāls vīrietis jau pēc 3. lapas. :D
24.07.2012 22:29 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Esmu pārsmējusies :D :D :D :D :D
Manējam, kā jau vairumam, problēmas ar skapja sakārtošanu, zeķu izmētāšanu, slapjā dvieļa nosviešanu.
Savas netīrās drēbes arī nekad neieliks veļas kastē, bet nometīs kaut kur.
Tukšas pakas atstāj ledusskapī.
Dažreiz mēdz man iekniebt, bet ne normāli, bet tā pretīgi, kā skuķis :D Sāp vēl ilgi un dikti.
Vienmēr, kad ir iedzēris un gultā skatās tv, kaut kā pārfīrējas uz manu pusi (kamēr es dušā), tad man viņu, jau aizmigušu, jāveļ uz savu gultas pusi, bet tas ir gan grūti, gan dažreiz nākas uzklausīt pārmetumus un lamuvārdus ko es viņu modinot :D
Vienmēr, kad paprasu viņa viedokli, neatbildēs precīzi (nu, piemēram, vai ir labi, vai mani svārki smuki utt.) , bet tikai "normāli" vai "nē", citu atbilžu variantu nav :D
Vispār nekad nesmejas par anekdotēm, kuras izlasu no draugiem.lv "runā" sadaļas, uzbrauc man par slikto humora izjūtu, bet vēlāk, kad to pašu pastāsta kāds draugs, smejas kā kutināts :D
Viegli varu noteikt kad viņš gribēs seksiņu - tad ir tā pielīšana, joku plēšana un aizdomīgi ilga runāšana ar mani par kādu tēmu :D (parasti ilgās un dziļās sarunās ar mani neielaižas)
Hmmm, ir vēl daudz lietu, kuras ir kaitinošas, bet nebūt ne sliktā nozīmē, tas tikai uzjautrina! :D
24.07.2012 22:58 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
kaitina, ka skatās visādus tizlus video youtube un tiklīdz no rīta pieceļas vai ēd brokastis, tā iebāž degunu telefonā, lai izlasītu jaunākās ziņas!
24.07.2012 23:59 |

Reitings 3044
Reģ: 30.06.2010
Es arī esmu pārsmējusies :D

Manējam tā pati tipiskā problēma ar zeķēm :D un vēl arī apkšbikses vienmēr uz krēsla nomet nevis aiznes uz veļasgrozu.
Drēbju skapis viņam ir kārtīgāks par kārtīgu, bet visas vilktās drēbes viņam krājas uz datorkrēsla atzveltnes. Citreiz tur pat stāv nedēļām ilgi nevilktas drēbes. Bet viņas tur stāv kamēr es nesāku pukstēt vai arī ir tāda kaudze, ka gāžas nost :D
Saistībā ar krūtīm viņš saka: "es gribu tavus pupus" :D
Un viņš nekad negatavo vakariņas, tikai tad ja viņam uznāk tā viņa saucamā "iedvesma" un viņš jau no kkā gatava pagatvo kaut ko citu :D

Ir jau droši vien vēl kaut kas, bet nenāk prātā :)
25.07.2012 00:16 |

Reitings 91
Reģ: 25.07.2012
Mani laikam vairāk vai mazāk apmierina drauga ieradumi utt. :) vismaz gatavo bieži ēst,lai gan man pašai arī patīk gatavot,tāpēc bieži kopā gatavojam :) ir kārtīgs,vienmēr nomazgā aiz sevis traukus,kas mani baigi izbrīnīja,jo parasti vīrieši neko tādu nedara :D traukus sanāk mazgāt uz maiņām,viens vienreiz mazgā traukus,otrs pa to laiku gatavo garšīgu tēju un otrādi :)
P.S lai gan,ne vienmēr viss ir tik kārtīgi :D savādāk tā jau būtu pasaka :D
25.07.2012 00:39 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Aaa, man vēl kaitina, ka manējais ar pieklājību neiet roku rokā. :D Nu, māk sarunāties ar cilvēkiem, bet ieejot kaut kādā veikala, ne atvainojiet, ne labdien, bet "man vajag to un to".
25.07.2012 00:49 |

Reitings 8968
Es tiesam esmu ka te citu meitenu dzeki, bet manejais kartigs, vins nekad neko nemetaa, viss kartigs, es varu dzivot drebju un uudens pudelu paradizee un tad sis burksk, ka es esmu cuuka :D
Tagad ta lasot tiesam izskataas, ka man labs eksemplaars pagadijies...
Bet nu ir vinam prataa dazas lietas, kuras vajadzeetu izdauziit ar aamuru :D
25.07.2012 00:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits