Esmu lojāla pret to, manā garderobē atrodas apģērbu mikslis. Ir gandārgi apģērbi, gan arī cenas ziņā pa pāris latiem pirktie. Es vairāk skatos uz izskatu, dizainu, to, ko es meklēju un, ko man vajag, kas izskatās visskaistāk tieši uz manis. Latvijā visbiežāk sanāk iepirkies Peek&Cloppenburg (tur dažādi zīmoli, daudz atlaides, mazie izmēri arī ir pretēji Stockmanam), vēl Lindex, kur ļoti patīk veļa.
Pirms pāris dienām gāju caur Vērmanīti un skatos uz stūra, kur Barona iela, atvēries kāds veikals "Domino", iegāju un izgāju ārā ar 2 apavu pāriem. Ļoti patika un neizskatījās, ka izjuks pēc pāris nedēļām, lai arī cena bijusi zema.
Bet ārzemēs jau aiziet zelta bedres :D Tur jau ir tik daudz veikalu, kuri man kļuva iemīļoti, ka neatceros pat daudziem nosaukumus. Tā kā pēdējo gadu dzīvojos Zviedrijā un turpmāk tur arī dzīvošu, tad manš šoppings nav iedomājams bez Ålens, KappAhl, tas pats vecais labais H&M.
Nedaudz neizprotu šodienas modi mētāties ar vārdu "kvalitāte" pa labi un kreisi. Tas ir vispārīgs, abstrakts jēdziens. Šo jēdzienu vairāk izprotu nevis kā augsto cenu, bet gan apģērba/apavu/aksesuāru labs, prestižs izskats, labs materiāls, laba piegrieztne ar dizainu un, protams, ilglaicīga kalpošana (kuru var pārbaudīt tikai pēc kāda nosacīta laika...).
Bet ne jau tikai kvalitāte=augsta cena=brends.