1. attīrīšana
2. Ledus gabaliņi tonusam
3. Mitrinošana + izsardzība
4. Lielas NEEE solārijam un saulei :)
Mana pieredze kuru neuzskatu par panacēju ir mitrinoais krēms, var jau būt, ka nebija pats labākais, 20 - 25 bija parastais Nivea Visage un aisardzība pret sauli, man drīz 30, bat grumba uz pieres kāda ir bijusi 25 gadu vecumā, tāda arī ir tagad, dzilāka nav palikusi, bet par to, ka ir vispār, esmu pateicīga tam, ka raucu pieri. Bet man pašai ir dzilais po...vai būs grumbas, vai nē, vismaz pretgrumbu krēmu tagad lietot vēl netaisos, par agru :) Ja pat parādīsies kāda grumbiņa...
Kad bija saskarssme ar skaistumkopšanas industrīju, viena laba kosmetologe forši apgaismoja un, beidzot, noticēju tam, ko teica mamma, kura 55 gadu vecumā izskatas labāk par mani- LABĀK VIENS LABS MITRINOŠS KRĒMS AR AIZSARDZĪBU pret sauli, nekā 101 līdzeklis, kas konkurē viens ar otru, aizdambē ādas poras un grumbas rodas viena pēc otras. Tas nav mīts, ka jo agrāk sāc lietot pretgrumbu krēmus, jo ātrāk āda "pierod" un pieprasa arvien piesatinātākus un aktīvus līdzekļus.
Jā, var jau būt, ka besos par traku, kad dzirdu par grumbām 20 gadu vecumā, bet cik divainam cilvēkam ir jābūt, lai smērēt sev virsū tom, ko kāda iesaka forumā, nezinot ne ādas tipu, ne problēmas cēloni. Kas der vienai, nederēs otrai. Vienai grumbas no sausās ādas, otrai tā ģenētiski ir iedzimts utt.