sāku šo tēmu vispār bez iemesla, vienkārši sacepos par cilvķēu stulbumu un gribās padalīties.
tātad sēdēju mājās un okšķerējos pa tīmekli. patīk man portāls puaro.lv, tāds savdabīgs. tur uzdūros interesantam rakstam par it kā resnu modeli, kuru amerikāņi vienā saitā izsmējuši kā 13 kg par smagu. tad nu, par cik rakstā bija minēts saita nosaukums (skinnygosip.com), ieklikšķinājos un sāku lasīt. īstenībā, es būdama ļoti kārna un bieži dēvēta par anorektiķi, biju patiesās šausmās par izlasīto. tām, kurām angļu valoda ir kaut cik pieņemamā līmenī, iesaku profilakses pēc iemet aci, lai arī jūs saprastu, cik debījus, nozombētus cilvēkus rada modes industrija.
blogu it kā radījusi meitene, kur skolas laikā cietusi no tā, ka viņu dēvējuši par kārnu. tad nu viņa ņemās aizstāvēt anoreksiju visiem iespējamajiem līdzekļiem. normālas, skaitas, gaumīgas sievietes tiek dēvētas par renām, etc.
tas, ko s gribēju pateikt, mīļās, ir - nekad, nekad nesamierinieties ar tādu attieksmi! mani ir dēvējuši par kaulu kambari un citādāk, tādēl es patiesi apkaužu meitenes, kurām ir, kur ieķerties. manuprāt, skaista sieviete ir nedaudz ar apaļumiem, bet ta ir mans subjektīvais viedoklis, mans mērķis - uzauzēt dibenu. :D bet, ja nopietni, tad mums visām, arī man, ir jāmācās justies labi savā ķermenī, vienlaikus rūpējoties par to.
tāds sestdienas cepiens anāca, bet tagad vismaz palika vieglāk.