the secret ir 100% taisnība, par to, ka domas īstenojas dzīvē, jau sen esmu pārliecinājusies un šaubas par to nav, jo pārbaudīts ne reizi vien uz savas ādas. the secret , manuprāt, ir kā kodols, lai sāktu strādāt ar sevi. izlasot grāmatu un noskatoties filmu nevar uzreiz sākt dzīvot, kā ir "pareizi". tas ir darbs ar sevi katru dienu, katru minūti. var jau izlasīt grāmatu un teikt, jā , tagad es dzīvošu savādāk, bet vairumā šis te teksts beidzas ar pirmajām problēmsituācijām. the secret jau nesaka, ka viss būs lieliski, tas parāda to, kā var skatīties uz lietām no savādāka rakursa un tas jau arī veicina to, ka dzivē sāk iet no rokas. es jau ilgāku laiku the secret esmu ieviesusi savā dzīvē un godīgi sakot, mana dzīve ir izmainījusies uz labo pusi, tāpēc es ar visām 4 esmu par the secret, bet vajag skatīties tajā visā dziļāk , ar izpratni un galvenais,jāseko intuīcijai, jo brīžiem ir tā, ka lietas, kuras uzskata par nepieciešamām, nav patiesībā tas cilvēkam vajag un tad arī rodas domstarpības par to, ka tas nestrādā ;)