Jaunais Reinika klips

Reitings 64
Reģ: 18.06.2012
Ko Jūs domājat par jauno Reinika klipu?
20.07.2012 11:50 |

Reitings 4258
Man vienmēr žēl, ka ir mūziķi, kuriem varbūt tur, kaut kur zem tā visa ir talants, bet tiek izpildīta lēta popmūzika, kaut gan mājās viņi klausās citu mūziku un to arī atzīst.

Tev nav žēl mūziķu, kuram tur, kaut kur zem apkopēja darba, ir talants, bet viņam nav ne laika (jo taču jāpelna naudu maizei un dzīvesvietai), ne iespēju (jo naudas tik daudz nav) to pilnveidot?

Es nedomāju, ka visai mākslai jābūt komerciālai, bet, manuprāt, apgalvot, ka ar mākslu nedrīkst atļauties pelnīt naudu, bet ja pelna naudu - tad tas ir kaut kas briesmīgs, tas vairs neskaitas mākslinieks, ir absurdi. Apstākļi ir dažādi. Tie, kuriem ir nauda, kuriem visa dzīve ir nodrošināta vai kuram patīk dzīvot tā, kā pagadās un kaut kādā laikā paspēt piestrādāt cita veida darbus - tie var atļauties nepelnīt naudu ar mākslu. Parastie cilvēki, kuri grib ēst, dzert un par vienīgo profesiju savu sirdslietu - mākslu, viņiem vajag naudu.

Lielākā daļa vienkārši gāja un darīja to, kas no sirds patīk. Vārds "reklamēšanās" man vispār šķiet perverss. Visi mani mīļākie mūziķi dzīvoja, rakstīja mūziku, izpildīja to un guva publikas mīlestību ar kvalitāti.

Kā tu uzzināji par saviem mīļajiem mūziķiem, ja viņiem nebija reklāmas? :) Kā kāds uzzināja par tavu mūziķu pirmsākumiem, par pirmo koncertu, par vispār pirmo dziesmu, ja neviens no viņiem sevi nereklamēja?
20.07.2012 23:25 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Pievakare, par to "reklamēšanos" - tu mani traumēji un man tas vārds tagad asociējas ar Reiniku un viņa metodēm lai "reklamētos", tādēļ tāda pretreakcija.

Un bļin, es negribēju neko rakstīt un atkārtoties, bet
Es nedomāju, ka visai mākslai jābūt komerciālai, bet, manuprāt, apgalvot, ka ar mākslu nedrīkst atļauties pelnīt naudu, bet ja pelna naudu - tad tas ir kaut kas briesmīgs, tas vairs neskaitas mākslinieks, ir absurdi

Nu nopietni, ko, nopietni? :D Kur es ko tādu teicu? Visi manā mīļākajā grupā ir miljonāri un mani mīļākie režisori ir miljonāri. Viņi rada to, ko vienmēr ir gribējuši radīt un tādā veidā guva kvalitatīvākas publikas atzinību. Bībers arī ir miljonārs, bet viņa mūzika ir lēts, tizls mēsls un klipi - sekli un nabaga mazo meiteņu prātus degradējoši, neskatoties uz to, ka dziedāt viņš prot un spēlēt ģitāru arī (par to vai raksta mūziku pats, nav ne jausmas).

Un nē, man nav žēl tos, kuriem zem apkopēja darba ir talants, jo apkopēja darbs ir īslaicīgs. Ja tas tāds nav, tad vaina ir cilvēkā vai neveiksme un nebūšana īstajā laikā īstajā vietā. Tad vajag pārvērtēt un padomāt, vai vaina ir sevī vai apstākļos, jo jā, es uzskatu, ka ja cilvēks grib un ir spējas, tad var sasniegt visu.
20.07.2012 23:31 |

Reitings 4258
Nu nopietni, ko, nopietni? Kur es ko tādu teicu?

Kur tu teici, ka mākslinieki, kuri pelna ar savu mākslu (komerciālā māksla), neskaitās īsti mākslinieki? Rekur, pēdējais teikums citātā:

Man tas šķiet ļoti skumji un nožēlojami, dziedāt, bet dziedāt komerciālus mēslus, vai filmēt, bet filmēt Holivudas grāvējus. Brīnos, ka tas vispār ir kā variants, jo īstam māksliniekam tas nav variants.

Es vispār nesaprotu, kur ir tava problēma, jo, kā jau minēju, gan gaume, gan apstākļi ir dažādi. Tev patīk, tavuprāt, kvalitatīva māksla, citam šī izpratne atšķiras. Bet vai tāpēc ir jānorāda, ka, lūk, tas aktieris, kas filmējies Holivudas grāvējā, ir neīsts aktieris?
Retorisks jautājums, atbildi negaidu.
20.07.2012 23:44 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
tas, kurš kaut ko rada, savā ziņā ir mākslienieks... protams, atšķiras izpratne par to radīto . un kurš pateica, kas ir labs, kas slikts? katram ir savs. ko citi sauc par mākslu, to citi sauc par sūdu.
20.07.2012 23:53 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Skumji, bet man patika..
21.07.2012 07:53 |

Reitings 494
Reģ: 13.12.2011
Andris KIVIČS sašutis par Reinika videoklipa slideno tēmu.

"Pasaulē cilvēki mirst no hodžkina limfomas. Tā ir drausmīga nāve, to izmantot pop klipā, lai vairotu savu popularitāti un pelnītu ir nepareizi," pēc Laura Reinika jaunā videoklipa noskatīšanās raksta grupas "Z-Scars" līderis Andris Kivičš.

"Kāds bija klipa idejas mesidžs? Vienā teikumā mesidžu var uzrakstīt," klipa režisorei Aijai Strazdiņai jautā Andris Kivičs.

"Es šādam stāstam kā ir klipā, esmu gājis cauri dzīvē, bet tas cilvēks palika dzīvs. Es domāju, ka Linezerā cilvēki ir šokā. Tie, kas strādā nodaļā, kur ārstē vēzi. Uzfilmēts ļoti labi un profesionāli, bet tēma, piedodiet... Un ieteikt popmūikas video par vēzi ar vārdiem - Enjoy!!! ir nākošais līmenis. Bet tas ir tikai un vienīgi subjektīvs viedoklis, esmu bijis tam klāt, tas ir murgs, ko nenovēu nevienam," sociālajā saziņas tīklā twitter raksta dziedātājs Andris Kivičs.

Varu tikai piekrist Kiviča teiktajam. Arī esmu saskārusies ar vēža slimnieku un nevienam to nenovēlu. tikai diemžēl manā gadījumā viss nebeidzās labi, ko tā cilvēka vairs nav starp mums.
21.07.2012 09:52 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Runājot par pašu klipu... Skumjš, protams, bet es vairs ne par ko nebrīnos, ja paskatās kādus klipus tik tagad nerāda.
Bet par pašu tēmu klipā gan negribas komentēt, pārāk smaga man tā tēma, un es īsti nesaprotu, ko viņš ar to gribēja pateikt. Parasti jau tajā visā ir kāds stāsts iz dzīves.
21.07.2012 09:59 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Ne pa tēmu,bet 1x pirms gadiem laikam vienai pazīstamai pailgi neredzētai draudzenei uz jautājumu,ko dari ar nopietnu seju stāstiju,pašlaik dziesmas rakstu,iespējams esi dzirdējusi -sirds sadeg neparasti-šo dziesmu uzrakstīju nesen 2h laikā jūtu uzplūdā,un pēc tam pārdevu Reinikam.Nu un tā draudzene sāka smieties un saka man- Lauris Reiniks ir lohs salīdzinājumā ar tevi,nekopē lohus tev nepiestāv.Apmulsu,sajutos pavisam neērti,un stūrī iedzīts apdomājos un kopš tā laika vārds Reiniks man ir tabu. Un te ši diskusija ,atceros šo pēc gadiem,jo tas ir spēcīgākais kompliments,kādu esmu dzirdējis,jo mani tādu niecību pacēla virs Latvijas līmeņa zvaigzni.Eh cik glaimots tad jutos,kā tagad vēl atceros:)
21.07.2012 14:02 |

10 gadi
Reitings 1660
Reģ: 29.01.2009
Reiniks nepatīk, klips patika.
21.07.2012 14:10 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Liene, tu 2 reizes piemineeji, ka "es skrienu" ir noshpikots no graustu miljonaara :D ir noshpikots, bet nevis no taas vienas filmas, bet visaam bolivudas filmaam. Paskaties kaadu, visas beidzas ar taadu laimiigu dejoshanu.

Klips ok, Reiniks vienalga.
21.07.2012 16:21 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
noteikti, ka tizls :D
21.07.2012 16:28 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
tikko noskatījos - nu bāc cik depresīvi! man tiešām žēl to cilvēku, kas mirst no vēža, arī man vairāki ir aizgājuši, bet nedomāju, ka tādi klipi jātaisa un jārāda pa tv! tā jau viss tik besīgi.
21.07.2012 16:32 |

Reitings 895
jebkurā gadījumā, klipa tēma ir slidena un Laurīts jau nebūs tas, kurš to nesaprot. būdams pitiekami slīpēts un gadiem ilgi kuldamies pa šovbiznesu, viņš zin, ka nav tādas lietas, kā slikta slava. slava vai nu tev ir, vai nav. viņam vajag, acīmredzot, slavu, vajag būt apritē, vajag, lai visi par viņu vien runā, tāpēc jau arī izvēlējās klipam tādu tēmu, kura neatstāj vienaldzīgos. ir vai nu krasi poazitīvi, ai krasi negatīvi viedokļi. respektīvi - ažiotāža. un ažiotāža ir tas brīnumīldzeklis, kas palīdz iztirgot koncrtus.
21.07.2012 16:38 |

Reitings 4258
bet nedomāju, ka tādi klipi jātaisa un jārāda pa tv! tā jau viss tik besīgi.

Nopietni?

Ance, gudri vārdi.
21.07.2012 17:44 |

Reitings 502
Nu to,ka visai bolivudai vienādas beigas, nezināju. :D Bet viņam soļi arī ir no tās filmas konkrēti.
21.07.2012 18:10 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Palasiju dažus komentārus.
Nu vai zini... laikam nepastāv persona par kuru neviens neatradīs,ko sliktu pateikt.
Nezinu vai te kāda minēja,par šīs dziesmas lietuvisko versiju, bet manas lietuviešu draudzenes ir sajūsmā. Šodien noskatījos arī pati, nu prieks par latvieša panākumiem. Ievēroju arī to,ka latviešu versija bija noskatīta kādas 27000 reizes,bet lietuviešu 5 reizes VAIRĀK.
21.07.2012 18:24 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Nākošais video jātaisa ar pliku pupu kratīšanu,kā jau mūsdienās pieņemts :D
21.07.2012 18:29 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Godīgi sakot, man patika. Par spīti tam, ka dikti sāpīga tēma sabiedrībai. Manuprāt, tas drīzāk ir atbalsts. Apzināšanās, ka šādas dzīves un problēmas, sāpes un salauztas sirdis pastāv. Un teikt,ka ar tādām lietām nevar pelnīt naudu - tātad sanāk, ka klipus un dziesmas var veidot tikai par pozitīvām tēmām? NĒ!
21.07.2012 20:29 |

Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
Klips ļoti patika, jo beidzot ir kaut kas ar jēgu, nevis kā visi pārējie pēdējā laika klipi, kur nenotiek nekas cits kā tikai grozīšanās kameras priekšā trūcīgā apģērbā.
Kivičam nepiekrītu. Protams, cilvēks uz to visu skatās citādāk, ja pats ar to ir saskāries, arī es esmu zaudējusi cilvēku, kuram bija vēzis, bet es neuztveru klipu kā cenšanos tikai piesaistīt popularitāti. Tad jau tik pat labi Kivičs varēja kritizēt tos tūkstošus grāmatu un filmu visā pasaulē, kas ir gan par vēzi, gan visām citām iespējamajām slimībām. Romāni un kino jau arī tieši tādi paši izklaides veidi kā mūzikas klipi, ne? Tikai šoreiz kritika, protams, nāk tikai tāpēc, ka kāds pašmāju cilvēks uzdrošinājās uz ko tādu.
22.07.2012 13:44 |

Reitings 492
Reģ: 29.11.2009
kopumā ņemot nav tā, ka man viņš patīk vai nepatīk, ikdienā neklausos, bet, kad kāda dziesma izskan radio vai kādā sabiedriskā vietā, tad gan parasti visi zina vārdus vai vismaz dungo līdzi :D

par klipu, nespriežot, vai doma ir laba vai ne tik laba, man patika, asara notecēja, jo tiešām, pāris minūtēs izstāsīja stāstu skaidri un saprotami.
22.07.2012 19:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits