Lex!ir vīrieši,kas nepalīdz mājasdarbos. nekad neesi redzējusi kā sieviete stiepj divus rimi maisiņus un vīrietis iet blakus bez neviena?:D
tā ir,ka vīrieši bieži vien nesaprot puķu jēgu. viņi labāk nopērk sievietei ,ko citu,ko uzskata par vajadzīgu, bet tomēr uzskatu,ka vīrieši var arī šad tad uzdāvināt puķes. es arī piem. citreiz atnesu vīrietim aliņu no veikala ,tāpat vien,jo zinu,ka piem. brīvdienās viņam patīk iemalkot aliņu, viņu tas iepriecinās. tas ir apm. tāpat kā ,ja viņš man atnestu ziedu, jo viņš arī neredz ziedu būšanai jēgu, bet tomēr kādas trīs reizes gadā uzdāvina,lai mani iepriecinātu.
man arī ir zināmi vīrieši,kuri cenšas,kamēr nesāk kopdzīvi ar sievieti un tad pēkšņi ne vairs lutina sievieti un vienīgā izklaide viņiem ir maz vai kopīgas filmas noskatīšanās pie tv, šad tad kāds tusiņš dzīvoklī, 2reiz gadā aiziet uz klubu, taču sievietei ir nepieciešams,kas vairāk. tā viņiem tās sievietes nozūd. cita pēc mēneša, citai ir pacietība gadu, bet tomēr lielākoties sievietes negrib tādu pēkšņu attieksmes maiņu paciest. nez kāpēc šādi vīrieši nemainās, nesaprot un negrib saprast kāpēc tā neveicas ar sievietēm???