Problēma ar matiem.

Reitings 88
Reģ: 22.05.2012
Sveikas meitenes! :)
Es zinu,ka šeit forumā ir ļoti daudz visvisādu diskusiju par matiem,ka kopt utt.
Bet man ir tāda problēma , ka man mati ir vienkārši šausmīgi.Lai vini izskatītos labi , man katru dienu ir jāmazgā,jāžāvē ar fēnu un jātaisno.
Mani mati ir ļoti sabojāti,jo bieži viņus krāsoju,balinu un taisnoju,jo no dabas viņi man čirkojas,bet ne tajā labākajā veidā,viņiem čirkojas gali un neizskatās diez ko smuki,uzreiz izskatās man viņi tādi nekopti , ja ir sačirkojušies gali :(
Bet pats galvenais , ko es gribētu uzzināt,kā atrast risinājumu,ja matiem ir gandrīz vai visas iespējamās problēmas-maniem matiem gali ir sausi un lūzt,pārejie ātri taukojas,katru dienu jāmazgā,ļoti pūkojas jo ir sabojāti,un ir plāni un neaug.
Es vienkārši nezinu kur atrast tādu līdzekli/līdzekļus lai rastu risinājumu visām problēmam,jo es tomēr nevaru atļauties un arī tas nebūtu normāli,ja es tagad nopirktu 5 šampunus,5balzāmus katrai problēmai,un mazgātu ar visiem 5.
Varbūt kādai no jums arī matiem ir vairākas problēmas , un varbūt kāda no jums palīdzēs atrast man risinājumu. :)
19.07.2012 15:39 |

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
es savus matus izārstēju ar Natura Siberica, agrāk taisnoju katru dienu, bet tad sapratu, ka maniem matiem nav nepieciešama taisnošana, un sāku jau pažuvušus matus žāvēt ar plakano ķemmi. Vairs nepērku nekādus līdzekļus matiem no Drogām, tikai aptiekā. Galos lieku linsēklu eļļu.
19.07.2012 17:14 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Mazliet nobraukšu no tēmas, bet negribu veidot jaunu.

Meitenes, kur jūs pasūtiet TIGI matu kopšanas līdzekļus lētāk? Gribētos tos iegādāties, bet internetā droši vien varētu būt lētāk :)
19.07.2012 17:16 |

Reitings 118
Reģ: 09.07.2012
man tada pati problema ka tev, bet kad biju Latvija nopirku BDK laboratory sampunu ar organiskajam dunam, pret matu izkrisanu, matu augsanu stimulejos komplekss. Latviesu razojums. Uz iepakojuma rakstits, ka adrese - Carnikavas iela 3c-4, Riga.
Sampuna cena bija 8 lati, 200ml, bet cena attaisnojas jo jau pec otras lietosanas reizes var just efektu :) un vispar no dargajam firmam izveos tiesi so.
19.07.2012 17:23 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Tu gan neminēji savu budžetu, bet es noteikti iesaku John Masters Organics matu kopšanas līdzekļus, piemēram šo atjaunojošo šampūnu http://internet.bioteka.lv/index.php?dispatch=products.view&product_id=30553 un kādu kondicionieri no viņu produkcijas (šobrīd tur neredzu konkrēti to, kuru gribēju ieteikt, bet varbūt veikalā ir). Katram protams, savs, bet man izdevās matus atkopt tikai ar eko līdzekļiem, nekādi Drogu produkti vai arī profesionālā kosmētika, jo man nešķiet, ka profesionālie, dārgie līdzekļi pa īstam ārstē. Tas, ka mati vizuāli izskatās labi ne vienmēr nozīmē, ka tie ir veseli un ilgstoši tādi arī būs.

Tāpat arī, es gan netaisnoju, bet regulāri žāvēju ar fēnu un manuprāt, veseliem matiem fēns nekaitē, jo man pat nav neviena paša sašķelta matu gala, kur nu vēl nopietnākas problēmas.
19.07.2012 17:24 |

Reitings 158
Reģ: 18.03.2009
No matu serumiem diezgan labi man patīk TIGI Rich sērijas eliksīrs ar argana eļļu, maigs un barojošs. Arī Biosilk matu zīds ir ok. Vēl man patīk pirms mazgāšanas matos likt visādas eļļiņas, arī tās DNC Drogās nopērkamās - no dabīgām sastāvdaļām, labi pabaro matus.
Un kad pēc mazgāšanas mati ir slapji, nevajag uzreiz tādus mocīt un ar ķemmi šķetināt, vienmēr vajag iesmērēt kādu serumu vai aizsargājošu līdzekli matiem un tikai tad ķemmēt, jo arī ķemmēšana bojā un lauž it sevišķi neaizsargātus matus. Un kur nu vēl fēnošana vai taisnošana - vienmēr jāatceras par aizsardzību un matu pabarošanu.
19.07.2012 17:41 |

Reitings 662
Reģ: 06.07.2012
pati arī gandrīz katru dienu taisnoju matus, skolas laikā tiešām katru, vasarā gan mazāk, bet arī, bet jāsaka, ka man nav nemaz tik baigi sabojāti. nu jā, lieto serumus, kad maitus taisno lieto kādu aizsarlīdzekli, apgriez matus, centies nebalināt, nekrāsot, kaut vai vasarā. pamēģini dzintara eļļiņas matiem, runā, ka ļoti labas, pamēģini arī matu maskas no tautu metodēm ! :)
pašai arī ātri paliek taukaini mati, tur gan nezinu ko ieteikt, aizej pie ārsta un varbūt aprunājies ar viņu! :)
Lai izdodas!!!!!! :))
19.07.2012 17:47 |

Reitings 662
Reģ: 06.07.2012
aaaaa, ļoti labas atsauksmes esmu dzirdējusi par šī eļļu, pamēģini! (shea)
19.07.2012 17:50 |

Reitings 519
Reģ: 26.04.2011
Varbūt kāda vēlas šo eļļiņu? Nav lietota. Atsošu pa 6.Ls
19.07.2012 19:00 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
vai kāda ir mēģinājusi lokot matus ar to zeķi ? :D tikko noskatījos video, būs jāpamēģina :D
19.07.2012 19:54 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Man bija sausi matu gali un ar balinaashanu un krasoshanu riktiigi nobeigti. Iztereju laikam 80 ls- nogriezu matu galus, nopirku Joico seerijas shampuunu,balzaamu, un divas matu maskas, vienu, ko katru reizi pec mazgashanas likt, otru, kuru reizi nedeeljaa. Panjeemu pashus specigakos produktus no taas seerijas, jo plus visam es veel njemu nost tumsho matu kraasu. Pa meenesi nezultaats ir aciimredzams un lielisks! Matimiiksti, taisni, viegli izkjemmeejami :)
19.07.2012 20:01 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Circene,man tas pats,bet pagājis tikai gads kopš lietoju profesionālo matu kosmētiku.Pa šo gadu esmu saņēmusi daudz komplimentu par to,ka mani mati ir spīdīgi un smuki.Agrāk gan izskatījās,kā nekopti. :)
19.07.2012 20:38 |

Reitings 108
Reģ: 03.06.2012
J mats ir sabojaats tu vinju ne ar kaadiem liidzekliem nevari atjaunot, visi tie serumi tikai nogludina pa virsu, ar vinjiem matus nevar izaarsttet. Bojaatie gali ir jaanogriez un jaataudzee.
Manupraat tas ir kaa likums ka balinaatajaam blondiineem mati neizskataa tik veseliigi kaa dabiigajaam bruneteem kuras matus nekraaso. Laikam taapeec peedeejaa laikaa taa mode ka blondiines paarkraaso matus tumshus.
Mana friziere man pirms gadiem teica ka taisnotaajs vispaar ir pats trakaakais prieksh matiem, var tachu izmantot feenu ar auksto gaisu.
19.07.2012 20:56 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Manuprāt, problēmas sakne tomēr ir balināšanā. Man teiksim, ir tāda matu struktūra - smalka, kas necieš balināšanu, lai gan to daru frizētavās, bet vienalga. Tumši bija ideālākie ever, tādi kā reklāmās, bet ar blondajiem ir krietni jācīnās. Ne taisnoju, ne karsēju, nekādas lakas nepūšu utml.
Tagad iebalinu ar Keune vien dažas šķipsnas pie pašām saknēm un retāk - pa 2 - 4 mēnešiem. Un maska vairākas reizes nedēļā, galos eļļas. Nav īsti ok, bet vismaz vizuāli kaut cik var savākt.

Tavā vietā apgrieztu visus sausos un turpmāk vienkārši krāsotu ar labām krāsām, ok nebūsi blondīne, būsi medaina vai karamelīga, bet vismaz izskatīsies kopta un veselīga, kā man mamma saka o, redz, izskatās gudra meitene :D. Kāda jēga, ja blondie ir salmi...
19.07.2012 21:04 |

Reitings 34
Reģ: 18.04.2012
pasēdi nedēļu mājās, nepamazgā matus to nedēļu, un tad tev viņi vairs tik bieži netaukosies. Jo biežāk mazgā, jo ātrāk taukojas!
19.07.2012 21:11 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
taisno! un vel brinies kapec mati ir slikta stavokli:D
lieto visus tos serumus, maskas, dzer vitaminus, un galenais-netaisno, nefeno(ja galigi nevar bez ta iztikt, tad lieto lidzekli pret fena karsto gaisu, piem, lorea roza pudele), un ja kraso, tad reti(ja dabigie mati ir melni, un gribi but blondine, tad ir jaizvelas-blondine vai veseligi mati)
19.07.2012 21:15 |

10 gadi
Reitings 266
Reģ: 29.01.2009
vienīgais risinājums- nebalini vairs matus!!
taisnošana un fenošana ir štrunts salīdzinājumā ar balinātājiem.
pirms 5gadiem man bija tāda pat problēma. Nokrāsoju brūnus- un pēc vairākiem mēnešiem sāka ataugt normāli mati.. No taisnošanas un fēna arī tagad nevaru atteikties, bet lietojot karstuma aizsardzības līdzekļus nav tik traki :)
19.07.2012 21:28 |

Reitings 64
Reģ: 18.06.2012
tieši tā- jo biežāk matus mazgā, jo ātrāk taukojas. Nezinu, vai tev tiešām KATRU dienu matus vajag TIK perfektā stāvoklī, ka jāmazgā un jātaisno. Kā jau te minēja apgriez galus, nebalini bet krāso, lieto atveseļojošu kosmētiku un galvenais pārstāj taisnot, savādāk nekādus rezultātus nevar gribēt. Un kādreiz vari ļaut matiem izžūt arī pašiem, neizmantojot fēnu.
19.07.2012 21:56 |

Reitings 240
Reģ: 16.06.2009
Par to balināšanu. Es krāsoju ar prof.krāsu un lietoju arī tās pašas firmas 3% balinātāju. Krāsa man ir gaiši brūna- tumši blonda :D
Tas 3% balinātājs arī nodara tādu traku skādi matiem kā pārējie. Saprotu, ka nekas labs tas nav, bet tomēr. Tik traki?
19.07.2012 21:58 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Man gan fēnošana matiem nekādu ļaunumu nenodara. Nevajag pūst ar karsto gaisu!
19.07.2012 22:05 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
kapec lielaka dala lieto tikai sampunu un balzamu, bet masku ne?
19.07.2012 22:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits