Sveikas meitenes! :)
Es zinu,ka šeit forumā ir ļoti daudz visvisādu diskusiju par matiem,ka kopt utt.
Bet man ir tāda problēma , ka man mati ir vienkārši šausmīgi.Lai vini izskatītos labi , man katru dienu ir jāmazgā,jāžāvē ar fēnu un jātaisno.
Mani mati ir ļoti sabojāti,jo bieži viņus krāsoju,balinu un taisnoju,jo no dabas viņi man čirkojas,bet ne tajā labākajā veidā,viņiem čirkojas gali un neizskatās diez ko smuki,uzreiz izskatās man viņi tādi nekopti , ja ir sačirkojušies gali :(
Bet pats galvenais , ko es gribētu uzzināt,kā atrast risinājumu,ja matiem ir gandrīz vai visas iespējamās problēmas-maniem matiem gali ir sausi un lūzt,pārejie ātri taukojas,katru dienu jāmazgā,ļoti pūkojas jo ir sabojāti,un ir plāni un neaug.
Es vienkārši nezinu kur atrast tādu līdzekli/līdzekļus lai rastu risinājumu visām problēmam,jo es tomēr nevaru atļauties un arī tas nebūtu normāli,ja es tagad nopirktu 5 šampunus,5balzāmus katrai problēmai,un mazgātu ar visiem 5.
Varbūt kādai no jums arī matiem ir vairākas problēmas , un varbūt kāda no jums palīdzēs atrast man risinājumu. :)