Visām dāmām cau!
Es dzīvoju UK jau 2 gadus. Es pat nezinu ar ko sākt... Dzīvoju mazā pilsētā, sākumā viss itkā bija labi, bet tad problēmas ar darbu, nekādu lielu izklaižu, labi, ka parādījās draugi, savādāk būtu galīgi traki un no garlaicības jūktu prātā. Bet laiks iet un gribās kaut ko mainīt, uzdrošinaties vēlēties kaut ko vairāk.
Kādu laiku domāju par dzīvi Londonā. Bet nav tur draugu, paziņu. Bija viens vīrietis, kurš gribēja, lai pārvācos pie viņa uz Londonu, bet neizdarīju to. Es nezinu, jo ilgāk dzīvoju, jo grūtāk paliek. Katru dienu viens un tas pats, reizēm vakaros eju gulēt un raudu, jo saprotu, ka esmu ritenī, ka neticu sev, neticu, ka kas dzīvē var mainīties.
Kāpēc tieši šī pilsētā? Esmu tur bijusi pāris reizes un man patīk tie trokšņi, cilvēku pūļi, cilvēku brīvais solis. Gribu tur uzsākt konkrētus kursus. Protams, jāsāk ar to, ka būs jastrādā, tas pats galvenais, lai izdzīvotu.
Ko es gribu no jums? Es nezinu, iedrošiniet mani, iesakiet, ar ko lai sāk. Vai esat vienas pašas uzsākušas dzīvi pavisam citur? Varbūt kādā dzīvo tur un var dalīties pilsētas dzīvē?
Ulalaaaa meitenes, pat neticas, ka uzrakstīju visu šito... bet lai jau ir :D