Sveika!
Man bijā tā, kad beidzu skolu, man samaksāja jūnijā pēdējo reizi, pienāca jūlijs, skatos kontā, nekā nav.
Aizgāju uz VSSA lai jautātu, kas noticis. Man atbildēja, ka maksāšana tiek pārtraukta,jo šis bija pēdējais mācību gads. Aizgāju mājās, un uzrakstiju 2 meitenēm, kurām arī bija šāda pensija, un kuras beidza skolu kopā ar mani, viņas atbildēja, ka naudiņu ir saņēmušas arī jūlijā.
Gāju uz VSSA un jautāju, kapēc tā, ja cilvēkiem ir identiska situācija, bet viņas saņem, bet es nē.Iegāja tur kkādos datos, saka, ka nebūs, jo man viss ir beidzies. Es protams sāku teikt, ka baigi interesanti vispār man tas liekas, jo pēc būtības vasarā vel maksā un ja nesāku mācīties septembrī, tad arī ar septembri beidzās.
Teicu, ka jūtos apdalīta, jo vnk zinu ka šiem cilvēkiem ir!Pateicu, ka ja neviens man neko nevar atbildēt, vērsīšos pie Tv iestādēm lai palīdz man ''so visu noskaidrot.
Sieviete pateica, lai droši to daru, jo viņa man saka to ,kas ir kompjūterā un datos.
Es protams nekur nevērsos bet augusta sākumā izdomāju garām ejot bankomātam ieskatīties kontā un jā- Man bija ieskaitīta naudiņa par jūliju un augustu, un ātrāk kā ir mans datums! Tākā lūdzu, neļaujiet valstij sevi apkrāpt, vienmēr vajag pārliecināties par savām tiesībām, likumiem utt un uzstāt uz savu, tikai tā var kko dzīvē sasniegt. Tieši tā man bija ar skolu, skolā man centās ieskaidrot, ka es nevaru mācīties atkārtotu profesiju, es uzzināju likumu, sazvaniju izglītības ministrijas cilvēku, pārliecinājos par visu, noliku skolas vadību pie vietas, un tiku uzņemta skolā, lai arī pirms tam neviens par šo likumu neko nebija dzirdējis!