Man arī iepriekšējā darbā priekšnieks bija vīrietis, gan pirmais, gan otrais, un manos pienākumos ietilpa arī iepirkt un pagatavot kafiju, bet lkafiju mēs pasūtījām internetveikalos, bet kad redzēju foršu akcijhu veikalā, iepirku par savu naudu, bet naudu vienmēr atgrieza pret čekiem, vai nu uzreiz, vai arī algas dienā. Nevienam pat prātā neienāca, ka pirkšu pati pa savu naudu, kādreiz nopirku kādus cepumus pēc savas iniciātīvas, bet tas jau ir cita lieta :) Kaut arī bija tā, ka revidentam nopirku bulciņas, domāju neprāsīt naudu atpakaļ, paši atdevuši, visi priekšnieki ir bijuši vīrieši :) Nekaunībai un pofigismam dzimuma nav :)
Jāpiebilst, ka runa iet par privātuzņēmumu.
Tagad esmu pašvaldības uzņēmumā, kafija man nav citiem jāvāra, to dara sekretāre, pats vadī'tājs un citi, atkarībā no mērķiem, viesiem, vietas utt, bet kabinetā, kur esmu, ir tēja, kafijas automāta nav, bet kafia man negaršo, varu ņemt tēju, bet tā, ka tāda, kura tur ir pieejama, man negaršo, paņēmu sev no mājām, bet tā jau ir mana izvēle. Cik zinu, kafija viesiem un "augšai" arī te ir iekļauta reprezintācijas izdevums un to piegādā sagādes daļa un sekretāre par savu naudu nepērk, tātad Tev ir tiesības kafiju pieprasīt kā prezintācjas produktu no tas pamatvienības, kura papīru un rakstamrīkus Jums piegādā.